Microsoft, Windows Phone 8'in en iyi işletme sınıfı mobil arayüz olmasını istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft, Windows Phone 8'in en iyi işletme sınıfı mobil arayüz olmasını istiyor
Bir yandan Windows 8 diğer yandan Windows Phone 8 hazırlıklarına devam eden Microsoft, işletme dünyası için de önemli hamleler peşinde.

Kanada'da sona eren Global Ortaklar Konferansı'nda konuşan Microsoft başkan yardımcısı Thom Gruhler, Microsoft'un gidermesi gereken problemin Windows Phone ekosistemini akıllı telefon kullanıcılarına yeterince anlatamamak olduğunu belirtti. Gruhler ayrıca Windows Phone 8'in işletme dünyası için hazır olduğunu, Windows Phone'u en iyi işletme sınıfı mobil arayüz olmasını istediklerini ifade etti.

Windows Phone 8'in boyutu ve görünümü ayarlanabilir Live Tiles özelliği onu şimdiye kadar ki en iyi kişisel akıllı telefon tecrübesi yapacak.

Outlook Mobile, sürekli veri şifreleme, uygulama mağazasında yayınlamadan geliştiricilerin doğrudan uygulamalarını satabileceği esnek dağıtım sistemi, kapsamlı NFC özelliği, 50 farklı dilde destek, Windows Phone 8'i daha cazip hale getiriyor.

Gruhler, RIM'in pazar payı kaybettiği işletmelere yönelik cihaz segmentinde yükselme beklentisi içerisinde olduklarını vurguluyor.

Azure gibi önemli hizmetlere entegrasyon, örneğin bir PowerPoint dosyasını laptop, tablet ve akıllı telefon arasında düzenleme imkanı, Windows Phone 8'i işletmeler için de çok güçlü bir hale getiriyor.

Alinti:dh

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Tabi her firma kendi arayüzünün en iyi olmasını ister ama Microsoft'un arayüzü baya alışılmadık.Bu ya onu 1. yapacak ya da arayüz yüzüne çok kullanıcı kaybı yaşatacak bana göre.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
O arayüze alışmamız zaman alacak bence.

doctorrr

doctorrr

Üye
RIM DEN niye bahsetmiş garip :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herşeyden once farkli olmasi acisindan bazi kullanicilari korkutuyor alişabilirmiyim diye. Fakat gelinen noktada cogu işletim sisteminin birbirine benzedigi piyasada fark yarattigi de bir gercek. Kullanim kolayligi olarak da başarili bir sistem.

- - - Eklendi - - -

RIM DEN niye bahsetmiş garip :hmmm

abd'deki iş cevrelerinde yogun kullanilan sistem blackberry ve abddeki pazar payi %8.1 bu paya goz dikmişler ve alacaklarina şupheniz olmasin:oke:

doctorrr

doctorrr

Üye
evet :spr

- - - Eklendi - - -

herşeyden once farkli olmasi acisindan bazi kullanicilari korkutuyor alişabilirmiyim diye. Fakat gelinen noktada cogu işletim sisteminin birbirine benzedigi piyasada fark yarattigi de bir gercek. Kullanim kolayligi olarak da başarili bir sistem.

- - - Eklendi - - -

abd'deki iş cevrelerinde yogun kullanilan sistem blackberry ve abddeki pazar payi %8.1 bu paya goz dikmişler ve alacaklarina şupheniz olmasin:oke:

yani iş için wp daha iyi bir çözüm :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mukemmel email denetimi,office ile her turlu iş dosyalarini oluşturma paylaşma ve pc ile senronize edebilme gibi bircok iş cozumunu gayet profesyonel olarak sunabiliyor.

doctorrr

doctorrr

Üye
pc deki microsoft a ait prestijli yazılımları mobil görürlerse :aha:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet bugün radyodan dinledim haberi,heyecan verici,güzel bir haberdi benim için

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bana sorarsanız mükemmel komple bir sistem olucak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt