wlan ile internete giriyorum ama youtube gibi sitelerde video izleyemiyorum acaba bunun bir çözümü varmı yardımcı olabilirmisiniz
bendeki n80 internet edition bu sorun yok.. ama muhtemelen uygun codec olmadığındandır.
opera browser ile bağlanmayı dene eğer bir codec eksikliği var ise opera uyaracaktır..
ben telefou aldığım gunden beri hiç bir uygulama yüklemedim internetle ilgili. telefona güncelleme falan mı yapmam lazım diye düşünüyorum ama 1 haftadır bunun çözümünü bulmuş değilim
(ilgilendiğiniz için tüm arkadaşlara teşekkür ederim
arkadaşlar birde flash player yüklemem gerekiyormuş n80 için bulamadım yardım lütfennnlütfen versiyon yükselme konusuna bakın... symbian sorunları ve çözümleri bölümünde...
versiyon yükseltince sorununuz çözülecektir... telefoncularda 20 ytl ye versiyon atıyorlar...
arkadaşlar birde flash player yüklemem gerekiyormuş n80 için bulamadım yardım lütfennn
flash player telefonun üstede yüklü gelir zaten !! ??
Flashlite (Flash Player) - Tekil Mesaj gösterimi
buna mesaj atmışsınız "bana uymuyor" diye ama bu n80 e uygun.
sanırım sizin telefonunuzda başka bir sorun var. sizin verisyon yüklemeniz farz olmuş anlaşılan...
wlan ile internete giriyorum ama youtube gibi sitelerde video izleyemiyorum acaba bunun bir çözümü varmı yardımcı olabilirmisiniz