n80 wlan ile internete giriyorum

Sponsorlu Bağlantılar

ploders

Üye
    Konu Sahibi
n80 wlan ile internete giriyorum
wlan ile internete giriyorum ama youtube gibi sitelerde video izleyemiyorum acaba bunun bir çözümü varmı yardımcı olabilirmisiniz

worldcild

Üye
ya sanki bi program mı vardı neydi yanlıs yönlendırmeyım aama arayıusa gecıom sımdı ok?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
N95 gibi ayarları olabilir, ayarlar kısmına bakınız.

cnrokt

cnrokt

Üye
wlan ile internete giriyorum ama youtube gibi sitelerde video izleyemiyorum acaba bunun bir çözümü varmı yardımcı olabilirmisiniz

bendeki n80 internet edition bu sorun yok.. ama muhtemelen uygun codec olmadığındandır.
opera browser ile bağlanmayı dene eğer bir codec eksikliği var ise opera uyaracaktır..

ploders

Üye
    Konu Sahibi
bendeki n80 internet edition bu sorun yok.. ama muhtemelen uygun codec olmadığındandır.
opera browser ile bağlanmayı dene eğer bir codec eksikliği var ise opera uyaracaktır..

ben telefou aldığım gunden beri hiç bir uygulama yüklemedim internetle ilgili. telefona güncelleme falan mı yapmam lazım diye düşünüyorum ama 1 haftadır bunun çözümünü bulmuş değilim

(ilgilendiğiniz için tüm arkadaşlara teşekkür ederim

cnrokt

cnrokt

Üye
ben telefou aldığım gunden beri hiç bir uygulama yüklemedim internetle ilgili. telefona güncelleme falan mı yapmam lazım diye düşünüyorum ama 1 haftadır bunun çözümünü bulmuş değilim

(ilgilendiğiniz için tüm arkadaşlara teşekkür ederim

lütfen versiyon yükselme konusuna bakın... symbian sorunları ve çözümleri bölümünde...

versiyon yükseltince sorununuz çözülecektir... telefoncularda 20 ytl ye versiyon atıyorlar...

ploders

Üye
    Konu Sahibi
lütfen versiyon yükselme konusuna bakın... symbian sorunları ve çözümleri bölümünde...

versiyon yükseltince sorununuz çözülecektir... telefoncularda 20 ytl ye versiyon atıyorlar...
arkadaşlar birde flash player yüklemem gerekiyormuş n80 için bulamadım yardım lütfennn

ploders

Üye
    Konu Sahibi

eser1980

Üye
arkadaşlar n80 ve üst modelleri için bütün sitelere yasaklılar dahil skyfire programı var.youtube, ve yasaklı olan yabancı sitelre heryere giriyor.yalnızca video araması ve izleme için vtap programı var.sorunsuz ve harika.

furkano

furkano

Üye
myoutube diye bir program vardı galiba youtube nin kendi mobile programı onu kullan.. çok iyi bir program e61i de kullanmıştım..

sneijder_23

sneijder_23

Üye

arkadasim ben Nokia N95-1 kullaniyorum ama WLAN ile internete baglaninca "no gateway reply" diyor sende boyle bir hata olusdu mu eger olusduysa nasil cozdun

lafcanbazi

Üye
youtube da video izlemeniz icin ilk once;

Video merkezi / youtube uygulamayi yukleyin yukleme tamamlandiktan sonra opera gibi browserdan giris yapip videolarinizi izleyebilirsiniz. Ayni sorun bende de vardi bu sekilde cozdum. Kullandigim telefon n95.

scorpion11

scorpion11

Üye
youtube da video izleyeceksen forumda programı var.youtube player diye.:oke:

ramazan294

Üye
bende n8o var facebook youtube gibi sitelere girdiğimde videolaın hiç biri gözükmüyo arkadaşlar yardım lütfen

asterix_55

Üye
Arkadasalr Bende n80 var wirells dan ınternete girmeye calısım wlan sihirbazından girdim buldu buldugunda sıfre ıstedı bende yazdım hani kafadan attım 12345 die ve daha snrasında bılınıyor yazdı ınternete gırdıgımde wlan yapılanması dogrulanamadı diorr nolur yardım arkadasalr

--------------- Ekleme ---------------

sıfreyı yanLıs yazdım vbe yanlıs yazdıgıomı bılıyrum ama tekrar sıfre ıstemıyor

numanix

numanix

Üye
N80 şifreyi ilk seferde doğru gibi kabul eder erişim noktalarına ekler kendi kendine şifre yanlış olduğu içinde hata verir eğer sifren doğru olursa girersin internetine

^^Positive^^

Üye

Normali budur zaten programla izleyebilirsin....

mehmeterik

Üye
benim n80 de wifi silindi nerden bulucamm ..

--------------- Ekleme ---------------

:box:hmmmbenim n80 de wifi silindi nerden bulucamm ..

Takipçi Satın Al

Üst Alt