Teşekkür ederim kardeşim. Şimdi ben Visual Basic öğrenmem gerekiyor demek. Son iki sorum olacak.
1)Benim 400 mhz Celeron işlemcili 384 mb ram dvd okuyucu yazıcı 64 mb ekran kartı ve 5 gb harddiskli bilgisayarım var. Modifiye edilmiş XP sp3 var.(UltraXP) Ben bu bilgisayarda Visual Basic'i çalıştırabilir miyim?(Gimp 2.6 , Dream Weaver 8 , GTA3 , Counter Strike 1.6 bu bilgisayarda çalışıyor. Bazılarını yavaş çalıştırsa bile sonuçta çalışıyor.)
2)Visual Basic eğitimlerine nereden ulaşabilirim? Sizde kaynak var mı?
abi 400 mhz naptın ya

valla zor çalıştırır ben sana diim; bu arada yardım alabileceğin siteler = planet source code, code project, msdn
- - - Eklendi - - -
eğer programlamayı hobi olarak yapacaksan visual basic 2010 (mutlaka 2010) kullan.
buyur bu siteden 3 mblik dosyayı indir; o dasya sistemine yaklaşık 300 mb indirir tahminen; fakat istiyorsan 12 september a kadar bekleyip vs 2012 yide indirebilirsin (tabii metro için geliştireceksen

)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu arada tüm dilleri içinde bulundursun ben en üst sürümü kullanayım diyecek olursan visual studio 2010 ultimate i indir (yaklaşık 2,5 gb) fakat senin pc kasabilir.
son olarak register et ve "geliştiriciliğe hoşgeldin" s*eriali al:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ardından şöyle bir maille karşılacaksın (hatta iş teklifleri bile gelebilir

) :
- - - Eklendi - - -
bu arada harddisk 5 gb ise vs ultimate kuramassın; sebep = kurulduktan sonra 7 -8 gb oluyor; vb express ise yaklaşık 1 gb. son olarak; benim 2.0 ghz çift çekirdek + 3gb ramli bir masaüstüm var o bile visual studi o ultimate i kasıyor; bilgin olsun = önerim her zaman en son sürüm programlama yazılımlarıyla çalış.