Programlama Dili Öğrenmek İstiyorum. Ama Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
222112

222112

Üye
    Konu Sahibi
abi 400 mhz naptın ya :s valla zor çalıştırır ben sana diim; bu arada yardım alabileceğin siteler = planet source code, code project, msdn :oke:

- - - Eklendi - - -

eğer programlamayı hobi olarak yapacaksan visual basic 2010 (mutlaka 2010) kullan.

buyur bu siteden 3 mblik dosyayı indir; o dasya sistemine yaklaşık 300 mb indirir tahminen; fakat istiyorsan 12 september a kadar bekleyip vs 2012 yide indirebilirsin (tabii metro için geliştireceksen ;) )

bu arada tüm dilleri içinde bulundursun ben en üst sürümü kullanayım diyecek olursan visual studio 2010 ultimate i indir (yaklaşık 2,5 gb) fakat senin pc kasabilir.

son olarak register et ve "geliştiriciliğe hoşgeldin" s*eriali al: ardından şöyle bir maille karşılacaksın (hatta iş teklifleri bile gelebilir :oke:) :

- - - Eklendi - - -

bu arada harddisk 5 gb ise vs ultimate kuramassın; sebep = kurulduktan sonra 7 -8 gb oluyor; vb express ise yaklaşık 1 gb. son olarak; benim 2.0 ghz çift çekirdek + 3gb ramli bir masaüstüm var o bile visual studi o ultimate i kasıyor; bilgin olsun = önerim her zaman en son sürüm programlama yazılımlarıyla çalış.

Hacı ne güzel bilgisayarın var yaa windows 7 kullanıyon. Benim de olaydı iyiydi. Neyse, :p önerim için teşekkürler. Değerlendireceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt