papakudioflu
Emekli Yönetici
Hallederiz?Sen Nokia'da üst düzey yetkilisin galiba hünkarım.![]()
caktirma hunkarim
Hallederiz?Sen Nokia'da üst düzey yetkilisin galiba hünkarım.![]()
caktirma hunkarim![]()

İyi tamam.
Beyler çaktırmayın da aramızda Nokia CEO'su vaaaaaaaaar.![]()
Onu bırakalım da Ali abi MeeGo'yu ve Symbian'ı bıraktınız diye çok küfür yiyorsunuz 
Artık bize de bir Wp8'li Lumia yollar herhaldeOnu bırakalım da Ali abi MeeGo'yu ve Symbian'ı bıraktınız diye çok küfür yiyorsunuz
![]()
n9 alicaktim son anda vazgectim. Symbiani birakmadim bir tane 808 duşunuyorum ama ben hala dual core bir symbian cikicagina inaniyorum o yuzden biraz daha bekliyecem. Kufur konusuna gelince o kişinin şahsiyetini yansitir. Kotu laf sahibine aittir.
sizin içinde üst düzey yönetici olduğunuz açıklanınca söylemiştim çok yanlış anlaşılmış
808 çok güzel bir multimedya telefonu ama Symbian bana uygun değil malesef 
symbianci wpci meegocu androidci bunlar gereksiz arkadaşlar donemsel olarak ihtiyacinizi hangisi goruyorsa en iyisi odur. Benim wm ve android dahil neredeyse kullanmadigim sistem kalmadi. Ama şu bir gercek windowsphone'a kadar en zevk alarak rahatca kullandigim belleydi.
Belle'yi bırakmasak mı acaba!!! benim imkanim var hepsini deneyebiliyorum. Bence denemeden gercek dogruyu goremezsiniz. O yuzden biraz daha sabredin deneyerek karşilaştirin. Kagit uzerinde karşilaştirmak yeterli olmuyor. Burada kullanici benim soylediklerim de fikir verme acisindan gozonunde bulundurulabilir fakat son karirinizi her zaman kendi deneyimlerinize gore verin.

Bu laf alkışlanır![]()

Kötü haber wp 7.8 ile türkçe dil desteği gelmeyecekmiş. Lumia hayal oldu.

Zannetmem kolay kolay kalesini yıkmaz...Net üzerinde bulduğum bilgi bu yönde. Inşallah bizi yanıltırlar diyelim. Yoksa Lumia tam istediğim telefon. Ingilizcem orta düzeyde telefonu rahat kullanabilirim ama Nokia Türkiye gibi bir pazarı kaybetmeyi göze aldıysa bilmem.