lumia 800 nasl sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
lumia 800 nasl sizce?
suan rusyada bir telfncudaym n8 13450 ruble lumia 800 17000 ruble lumia 710 11500 ruble lumia 610 10000 ruble
n8 kullanyorum fiyatlara bakinca kafam karisti lumia 800 haric dger lumia serileri ndn ucuz?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
710 la 800 donanım olarak aynı tasarım başka ama lumia800 ün çok farklı bir tasarımı var bütçen varsa mavisini tavsiye ederim.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
lombard yani bizm ulkemzde iknci el die tabir edilen biyere grdim n8 uzerne 5000ruble istedi ama siyahi mevcut. Tr de fiyatlar nasl olcak acaba?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Türkiyede satışa çıkıp çıkmayacağı belli değil henüz Türkçe dil sıkıntısı var ama 1200 den aşşa asla çıkmaz diye düşünüyorum.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
1200den fazla olur bence. Ama benim tek korkum nokianin ilk windows telefonu eksikleri olablceni dsunuorm lumia 900den snra ckicak windows tlfnlari suankileri alanlara pismanlik uyandrcgni dusunuorum bi yandan.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu konuda haklısın beklemeni öneririm sana ekim e kadar.

n000k

n000k

Üye
bende bekliyorum artık WP8 bi çıksın helede ondan sonra bakıcaz artık.. ama lumia 900 e bitiyorum ylan değil..WP8 liler çok pahalı olursa lumia 900 alıcaz artık napalım.. :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir lumia900 kullanicisi olarak cok memnunum. Guncelleme almayacak olmasi cok mu onemli; hayir benim acimdan bir sorun yok cunku cihazin sorunu yok. Duzeltilecek bir hatasi yok. Bir iki ay sonra wp7.8 ile arayuz degişince gorunumden sıkılma da olmayacak. Daha ne isteyeyim. Sabah9 dan beri internetteyim marketten 4tane oyun uygulama indirdim bu sure icinde ve şimdi baktim batarya %64 diyor. Kamera ve kamera uygulamalari da cok iyi. Bir de 2adet mail,facebook surekli senkronize. Bana sorarsaniz alan pişman olmaz.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bir lumia900 kullanicisi olarak cok memnunum. Guncelleme almayacak olmasi cok mu onemli; hayir benim acimdan bir sorun yok cunku cihazin sorunu yok. Duzeltilecek bir hatasi yok. Bir iki ay sonra wp7.8 ile arayuz degişince gorunumden sıkılma da olmayacak. Daha ne isteyeyim. Sabah9 dan beri internetteyim marketten 4tane oyun uygulama indirdim bu sure icinde ve şimdi baktim batarya %64 diyor. Kamera ve kamera uygulamalari da cok iyi. Bir de 2adet mail,facebook surekli senkronize. Bana sorarsaniz alan pişman olmaz.

Belki wp8 görünce pişman olursa diye endişeleniyoruz biz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arada oluşucak fiyat farkini da gozonune almak lazim hunkarim. Zaten lumia900de indirim yapilmaya başlandi biraz bekleyen daha ucuza lumia900 sahibi olabilir.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arada oluşucak fiyat farkini da gozonune almak lazim hunkarim. Zaten lumia900de indirim yapilmaya başlandi biraz bekleyen daha ucuza lumia900 sahibi olabilir.

Evet muhtemelen hünkarım 4 çekirdekli bir wp iphone gibi olacaktır burda.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
2200 çok yaw :ah
1800 civarı falan olursa süper olur. :yuru

bir tane model olacagini zannetmiyorum ama şoyle duşun. 4.3"ekran 1.5&1.7 dual core snapdragon s4pro adreno320gpu 1gb ram pureview ve wp8 hepsi birarada o parayi hakeder bence.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, bulutsuzgece ve n000k
n000k

n000k

Üye

bir tane model olacagini zannetmiyorum ama şoyle duşun. 4.3"ekran 1.5&1.7 dual core snapdragon s4pro adreno320gpu 1gb ram pureview ve wp8 hepsi birarada o parayi hakeder bence.
ohhh alaasını hak eder bence :yuru

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
merak etme hunkarim nokianin wp8 modelleri butun segmentler icin olucaktir sadece ust duzey bir cihaz cikarmayacaktir.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...