lumia 800 nasl sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
İyi tamam.
Beyler çaktırmayın da aramızda Nokia CEO'su vaaaaaaaaar.:ehe

Artık bize de bir Wp8'li Lumia yollar herhalde :kıskıs: Onu bırakalım da Ali abi MeeGo'yu ve Symbian'ı bıraktınız diye çok küfür yiyorsunuz :ehe

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Artık bize de bir Wp8'li Lumia yollar herhalde :kıskıs: Onu bırakalım da Ali abi MeeGo'yu ve Symbian'ı bıraktınız diye çok küfür yiyorsunuz :ehe

n9 alicaktim son anda vazgectim. Symbiani birakmadim bir tane 808 duşunuyorum ama ben hala dual core bir symbian cikicagina inaniyorum o yuzden biraz daha bekliyecem. Kufur konusuna gelince o kişinin şahsiyetini yansitir. Kotu laf sahibine aittir.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

n9 alicaktim son anda vazgectim. Symbiani birakmadim bir tane 808 duşunuyorum ama ben hala dual core bir symbian cikicagina inaniyorum o yuzden biraz daha bekliyecem. Kufur konusuna gelince o kişinin şahsiyetini yansitir. Kotu laf sahibine aittir.

Abi anlamamışsın hünkarım sizin Ceo olduğunu açıladıktan sonra demiştim.Yani küfür size değil CEO'ya ve üst düzey yöneticilere gidiyor :ehe sizin içinde üst düzey yönetici olduğunuz açıklanınca söylemiştim çok yanlış anlaşılmış :kıskıs: 808 çok güzel bir multimedya telefonu ama Symbian bana uygun değil malesef :(

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
yani ben sIkI bir symbianciydim ama artik beni de sinir etmeye basladi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şu wp8 li cihazları çok merak ediyorum o değilde... :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
symbianci wpci meegocu androidci bunlar gereksiz arkadaşlar donemsel olarak ihtiyacinizi hangisi goruyorsa en iyisi odur. Benim wm ve android dahil neredeyse kullanmadigim sistem kalmadi. Ama şu bir gercek windowsphone'a kadar en zevk alarak rahatca kullandigim belleydi.

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
symbianci wpci meegocu androidci bunlar gereksiz arkadaşlar donemsel olarak ihtiyacinizi hangisi goruyorsa en iyisi odur. Benim wm ve android dahil neredeyse kullanmadigim sistem kalmadi. Ama şu bir gercek windowsphone'a kadar en zevk alarak rahatca kullandigim belleydi.
:allalla: Belle'yi bırakmasak mı acaba!!! ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim imkanim var hepsini deneyebiliyorum. Bence denemeden gercek dogruyu goremezsiniz. O yuzden biraz daha sabredin deneyerek karşilaştirin. Kagit uzerinde karşilaştirmak yeterli olmuyor. Burada kullanici benim soylediklerim de fikir verme acisindan gozonunde bulundurulabilir fakat son karirinizi her zaman kendi deneyimlerinize gore verin.

• Beğen
Tepkiler: n000k
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
benim imkanim var hepsini deneyebiliyorum. Bence denemeden gercek dogruyu goremezsiniz. O yuzden biraz daha sabredin deneyerek karşilaştirin. Kagit uzerinde karşilaştirmak yeterli olmuyor. Burada kullanici benim soylediklerim de fikir verme acisindan gozonunde bulundurulabilir fakat son karirinizi her zaman kendi deneyimlerinize gore verin.

Bu laf alkışlanır :alkis:alkis

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
hidayet02

hidayet02

Üye
Hünkarım Qwerty Klavyede İsteriz:D Harbiden Ya Tam Dokunmatik Ekran Kullanamıyorum. İllaki Ekranın Altına Entegre Klavye Olması Şart Oldu Bana:D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kötü haber wp 7.8 ile türkçe dil desteği gelmeyecekmiş. Lumia hayal oldu.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Net üzerinde bulduğum bilgi bu yönde. Inşallah bizi yanıltırlar diyelim. Yoksa Lumia tam istediğim telefon. Ingilizcem orta düzeyde telefonu rahat kullanabilirim ama Nokia Türkiye gibi bir pazarı kaybetmeyi göze aldıysa bilmem.

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Net üzerinde bulduğum bilgi bu yönde. Inşallah bizi yanıltırlar diyelim. Yoksa Lumia tam istediğim telefon. Ingilizcem orta düzeyde telefonu rahat kullanabilirim ama Nokia Türkiye gibi bir pazarı kaybetmeyi göze aldıysa bilmem.
Zannetmem kolay kolay kalesini yıkmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...