Nokia'Ya Helal Olsun ..

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu telefon, işletim sistemi fanatikliği sağ sol çatışmasına döndü. Kusura bakmayın ama fanatiklik 'bence' enayiliktir. Sevebilirsiniz, savunabilirsiniz. Ancak daha ileriye gitmek bir fanatikliğe kadar işi götürmek hiç akla mantığa sığmıyor.

Bana bakın, Nokia 5230 için o kadar uğraşıp CFW gibi zahmetlere girdikten sonra Android'e geçtim. Fanatik olsam 'bana göre' enayi gibi daha kötü ozelliklere sahip Nokia E7 almak zorunda hissederdim. Aldıktan sonra da Nokia'yi körü körüne savunurdum. Ama görüyorsunuz ki taraf tutmuyorum.

Firmalar bu taraf olayından kazanır ancak taraf tutan ne kazanır? Aksine para harcayan kesim olduğundan kaybeder.

Bırakın bu fanatikliği. Türk bile olmayan bu firmalar için birbirimizi kırmayalım.

• Beğen
Tepkiler: klongs, Elektr0 ve Mazlum Somer

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Bu telefon, işletim sistemi fanatikliği sağ sol çatışmasına döndü. Kusura bakmayın ama fanatiklik 'bence' enayiliktir. Sevebilirsiniz, savunabilirsiniz. Ancak daha ileriye gitmek bir fanatikliğe kadar işi götürmek hiç akla mantığa sığmıyor.

Bana bakın, Nokia 5230 için o kadar uğraşıp CFW gibi zahmetlere girdikten sonra Android'e geçtim. Fanatik olsam 'bana göre' enayi gibi daha kötü ozelliklere sahip Nokia E7 almak zorunda hissederdim. Aldıktan sonra da Nokia'yi körü körüne savunurdum. Ama görüyorsunuz ki taraf tutmuyorum.

Firmalar bu taraf olayından kazanır ancak taraf tutan ne kazanır? Aksine para harcayan kesim olduğundan kaybeder.

Bırakın bu fanatikliği. Türk bile olmayan bu firmalar için birbirimizi kırmayalım.

Hocam şimdi E7 aldığım için ben fanatik ve enayi mi oluyorum? Fanatikliğe bende karşıyım. Kimse kimseye bedava cihaz vermiyor. Ama kendi şahsım adına konuşuyorum ki; abartılı karalamalara karşıyım. Elimdeki cihaz zerre kadar android veya ios aratmadı bana. Çünkü hem tasarım hemde özellik olarak bu cihaz beğenimi kazandı yani özellikleri kötü değil. 1000 tl para saydım. Zorunda hissetmedim, isteyerek aldım. O paraya veya az daha katarak iyi bir androidli cihaz alabilirdim. Ancak; tasarımı, ekran boyutu, klavyesi ve yazılımsal özelliklerini beğendiğim ve Symbian dan hoşnut olduğum için E7 tercih ettim. Şimdilik Nokia ve Symbian ile aram iyi. İlerisini Allah bilir.

amcalu1

amcalu1

Üye
nokia adam gibi bir sistem yapmadikca yapıp da gelistirmedikce ve de buna rağmen pahalı sattikca nokia almam android i sevmeyenler gelip android os a uygulamalari görünce içleri gidiyordur android su an için her kesme hitap eden bir sistem ve kendini geliştirmekte olan bir sistem wp ler de kendini gelistirirse oyun ve uygulama şirketleriyle yaptığı anlaşmalar artarsa wp ye gecebilirim ama su an inadına android

anılbaran

anılbaran

Üye
ergenler özentilik yapıp bilmeden alıyolar yazık

amcalu1

amcalu1

Üye
ergenler özentilik yapıp bilmeden alıyolar yazık

O senin görüşün telefon da ki onceliklerin ne ise ona göre alırsın nokia wp8 le kurtarir ancak. Soylendigi kadar iyi çıkarsa nokia ya geçerim ama eski günlerin htrina diyip nokia da kalmam bide sectigin kelimelere dikkat et araştırma yapmadan kamerasına bakılarak tel alınmaz gpu,cpu ram sistem bilmezler kamerasina aldanıp tel alırlar

Elektr0

Elektr0

Üye
hayatta olsamda şu güzel konuyu begensem diyor Nokıa'nın ilk ceo'su...
Nokıa'nın bluetooth lu hafızasız telefonları çok begenirdim hep bluetooth ile sadece ses kaydı ve resim göndermek çok güzeldi bazende kamerada olmazdı bu modelde fiyat aynı olurdu ama... helede nokıa'nın hafıza kartı ile arasındaki sorunlar öldürürdü adamı 512MB lık hafıza kartı var ama 64mb lık müzik var 80 mb olursa telefon onu güncellemek için 1 saatlik bir kasma moduna giriyor sonra N serisinin güzel telefonları ile tanıştık içlerinde kalın ama hoşuma giden N78 oldu alamadık:ağlarım: ama kasma donma aniden boş yere kasılma bitmedi X2 aldım 340 TL çift stereo hoparlör var diye aldık ( 4 köşede 4 hoparlör ) sadece 2 adet hoparlör vardı ve ses yolu ile extradan 2 adet hoparlör süsü verilmişti...çok yakından müzik dinleyince hoparlörün oldugu bölümden daha fazla ses gelirken diger bölümden ses az geliyordu...hayal kırıklıgı kandırıldım ...:yagmur: helede kamera konusunda Carl zeiss gibi bir lens dururken neden özellikliksiz bir kamera kullanırsın sen C7 de ve C6-01 de yakından çekimlerde ölüm... tam odaklı kameranın kullanıcıları tarafından daha çok istediklerini söyleyen bir nokıa çalışanın şuan ne dşündügünü bilmek isterdim 41 mpli 808'de koymayacaklardı ki gülünç olurdu...:Dauto focus özelligi kamerada yoksa o kamera kamera degil sadece arkasını gösteren deliktir...şuan gidişatın nokıa için önemli oldugunu düşünmüyorum önemli olsa mantıksız çalışmalar yapmaz milletin kafasını karıştırmazz... symbian işletim sisteminin öldügü bir zamanda kamera odaklı bir telefon çıkartarak ve/veya sadece symbianda çalışmasının mümkün oldugunu söyleyerek ve bu telefonun fiyatının 1500 TL gibi bir fiyata gelmesinin başka bir açıklaması olamaz... kamerası için almak isteyen sistemi için almayacak yada tartışmalar olacak bu telefonu hiç çıkartmadan bu kamerayı 2 sene daha geliştirerek Wp ile çıkarsan bundan daha fazla etki yapardın 2 sene içinde kimse 41 mp li telefon çıkartmazdı bee nokıa ...iyi geceler. .

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Hocam şimdi E7 aldığım için ben fanatik ve enayi mi oluyorum? Fanatikliğe bende karşıyım. Kimse kimseye bedava cihaz vermiyor. Ama kendi şahsım adına konuşuyorum ki; abartılı karalamalara karşıyım. Elimdeki cihaz zerre kadar android veya ios aratmadı bana. Çünkü hem tasarım hemde özellik olarak bu cihaz beğenimi kazandı yani özellikleri kötü değil. 1000 tl para saydım. Zorunda hissetmedim, isteyerek aldım. O paraya veya az daha katarak iyi bir androidli cihaz alabilirdim. Ancak; tasarımı, ekran boyutu, klavyesi ve yazılımsal özelliklerini beğendiğim ve Symbian dan hoşnut olduğum için E7 tercih ettim. Şimdilik Nokia ve Symbian ile aram iyi. İlerisini Allah bilir.

Ben kendim için E7 örneğini verdim. Xperia Pro almışım, bazıları 'sadece işletim sistemi farkindan dolayı', E7 değilde Xperia Pro aldığımı iddia ettiler. Sonradan E7'nin özelliklerinin Xperia Pro'dan kat kat düşük olduğunu gördüm. Fanatik olsam düşük özelliklere rağmen E7 alırdım. Çünkü ben klavyeli telefon istiyordum. Piyasadaki klavyeli birbirine benzeyen iki telefondu bunlar.

Her E7 alan için konuşmuyorum. Herkesin telefon alma nedeni farklıdır.

anılbaran

anılbaran

Üye
O senin görüşün telefon da ki onceliklerin ne ise ona göre alırsın nokia wp8 le kurtarir ancak. Soylendigi kadar iyi çıkarsa nokia ya geçerim ama eski günlerin htrina diyip nokia da kalmam bide sectigin kelimelere dikkat et araştırma yapmadan kamerasına bakılarak tel alınmaz gpu,cpu ram sistem bilmezler kamerasina aldanıp tel alırlar

tabi canım kardeşim kamera olmasada olur . Cpu ıvır zıvır işletim sisteminie göre degişkenlik gösterir bunuda bi yere yaz (iphone 4s ler işlemcileri 800 mhz hızında çalışıyor )

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Ben kendim için E7 örneğini verdim. Xperia Pro almışım, bazıları 'sadece işletim sistemi farkindan dolayı', E7 değilde Xperia Pro aldığımı iddia ettiler. Sonradan E7'nin özelliklerinin Xperia Pro'dan kat kat düşük olduğunu gördüm. Fanatik olsam düşük özelliklere rağmen E7 alırdım. Çünkü ben klavyeli telefon istiyordum. Piyasadaki klavyeli birbirine benzeyen iki telefondu bunlar.

Her E7 alan için konuşmuyorum. Herkesin telefon alma nedeni farklıdır.

Doğrudur. Benim için dedin sandım bir an, pardon. Yazını okuduktan sonra gsmarena dan xperia pro özelliklerini inceledim. Çok aşırı bir fark göremedim aralarında. Ama kat kat olmasada fark var sonuçta. İyi günlerde kullan.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Gidip telefondan oyun oynamayacak, sadece internet, konuşma, mesajlaşma gibi standar işler için kullanan ve kameraya önem veren bir kişi gayette alabilir.Bu durumda gidip Iphone 4S alması mantıksız olur.Ona uygun telefon 808 olurken sana uygun telefon Galaxy SIII olabilir ama sana Galaxy SIII daha uygun diye her bilinçli kişinin onu alması da gerekmez.Sistem bilse bile kullanmayacak adam gidip MeeGo'lu telefon alsa neye yararki...

anılbaran

anılbaran

Üye
yoo

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Anılbaran zengin çocuklarına seslenmiş. Bilmeden moda gibi iPhone 4S alıyorlar sonra kullanmayı bile bilmiyorlar. Düşünün ki 10 yaşında bir çocuğun cebinde iPhone 4S. Hatta benim kuzenimin çocuğu 3 yaşındaydı, Galaxy SII'yi kemirmeye çalışıyordu. Neymiş? Telefonu alan kuzenim telefona şifre koymuş, şifreyi çözememiş. Telefonu kullanmayınca oyuncak niyetine çocuğa vermiş ki "bir işe yarasın!"

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
MrTech

MrTech

Üye
Anılbaran zengin çocuklarına seslenmiş. Bilmeden moda gibi iPhone 4S alıyorlar sonra kullanmayı bile bilmiyorlar. Düşünün ki 10 yaşında bir çocuğun cebinde iPhone 4S. Hatta benim kuzenimin çocuğu 3 yaşındaydı, Galaxy SII'yi kemirmeye çalışıyordu. Neymiş? Telefonu alan kuzenim telefona şifre koymuş, şifreyi çözememiş. Telefonu kullanmayınca oyuncak niyetine çocuğa vermiş ki "bir işe yarasın!"
Ben Öyle İnsanın :off:

• Beğen
Tepkiler: -Emre
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gecen gun işyerime bir muşterim geldi yaşi 70in uzerindedir belki daha fazla adam ceketinin ic cebinden telefonunu cikartti bir bakarim ki iphone4 veya 4s'ti. :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve doctorrr
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Sizin akrabalarda iyi para varmış :ehe bir tanede bana yollasınlar eğer çok oyuncakları varsa 2.telefon olarak kullanırım :tebessüm:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Sizin akrabalarda iyi para varmış :ehe bir tanede bana yollasınlar eğer çok oyuncakları varsa 2.telefon olarak kullanırım :tebessüm:

O parayı nasıl elde ettiklerini biliyor musun? Hem ben nları akrabalıktan red ettim. Geçen sene bizim Ağrı-Doğubayazıt arasındaki 100 KM'lik yolu NesCe İnşaat yaptı. Şimdi yollar hep çukur ve dengesiz. NesCe İnşaat'ın sahibi dayıma "biz bu yol ihalesinden de çalmasak nasıl ekmek yiyeceğiz?" demiş.

Yani haram para :off:

doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

Üst Alt