Nokia'Ya Helal Olsun ..

Sponsorlu Bağlantılar

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'Ya Helal Olsun ..
Evet Arkadaslar Baslikta Belirttiqim Gibi Nokia'Yi Cani Gonulden Kutluyorum ..

Neden Mi .?

Cunku Nokia Asla Ozentilik Yapmadi .!

Nokia Bizlere Ilk Kamerali Telefonu Verdi ..

Nokia Bizlere ILK Telefonu Verdi ..

Nokia Symbian'I Gelistirememesi Vede Hep Ayni Modellerde Ayni Sistemi Kullanmasi Uzerine Bircok Elestiri Aldi ..

Vede Son Zamanlarda .. ;

Nokia Batti ..

Nokia Batti Batacak ..

Nokia Zarar Etti ..

Nokia Oldu ..

Nokia Kalp Krizi Gecirdi ..

Nokia Batarken Izliyoruz ..

Nokia Bitti Falan Filann ..

Nokia Bu Zamanlari Yasarken ..

Android Diye Bir Sistem Cikti Ortaya ..

Gooqle Tarafindan Cikarilan Bu Sistem Kisa Surede Buyuk Beqeni Topladi ..

Samsunq Ve Sony Erickson Gibi Dunya Devi Markalar Tarafindan Kullanilip Satisa Cikarildi ..

Samsunq Kisa Bir Sure Once S3 Diye Sozde Mukemmlek Bir Cihaz Piyasaya Surdu ..

Iyi Guzel ..

Ama Bana Buqune Kadar Hic Soran Olmadi ..

Acaba Samsunq Neden Kendi Yazilimini Kullanmiyor Telefonlarinda .?

Neden .?

Cunku Kendine Ait Yazilimi Yok ..

Eskiden Vardi .. Onuda Nokia Eziyordu .. :)

Ama Android'In Arkadasinda Gooqle Gibi Bir Dunya Devide Olunca Sonuca Sasirmamak Lazim ..

Sony Erickson Ise Ayni Sekilde Android Kullanip Cihazlara Guclu Donanim Verip Piyasaya Suruyor ..

Sorum Su .?

Nokia Yillardir Hep Symbian Ile Buqune Geldi ..

Asla Baska Sistem Kullanmadi .. Su Siralar WP Ile Ilqileniyor ..

Buda Dunya Capinda Bir Adim Oldu Nokia Icin ..

Kisa Sure Icinde Nokia'Nin Tekrar Eski Gunlerine Doneceqini Umuyorum ..

Nummer One Nokia .!

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, _Unforgiven_, Cihanî Sultan ve 6 diğerleri

'Sefer

'Sefer

Üye
Android ve ios'a inat nokia nokia nokia :yuru

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Mazlum Somer
cengizba

cengizba

Üye
ilk yorum benden olsun okuduğum haberlerde nokia zarar etmiyor sadece kar oranı düşüyor bu da zarar gibi lanse ediliyor ben de akıllı telefon almayı düşünüyorum hatta android almayı düşünüyorum ama nokia önümüzdeki 3 ay içerisinde çok sağlam cihazlar çıkaracak gibi bi duyum almıştım bence nokianın eski günleri yeni cihazlarına bağlı tuttulursa eski günlerine döner yoksa android biraz darbe vurmuş olacak ama bu dev bu kadar kolay batmaz bence

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
NOKIA telefonların babası yaa babası..

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer ve Mazlum Somer
Esendağlı

Esendağlı

Üye
WP8 li nokia lar müthiş olacak kanımca.

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
nokia aşkı <3

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer ve Mazlum Somer
famemonster16

famemonster16

Üye
Evet Nokia Samsung gibi kendi sistemini satmadı, geliştirdi. Oldukça da iyi bence. Nokia ile aynı zamanlarda çıkan samsungun dokunmatik telefonlarına bakarsanız görürsünüz samsungun asıl (java) işletim sistemini. (Monte,Star vb.)
Symbian şu anda Nokia Belle olarak harika bir işletim sistemi ama tek eksiği oyun ve uygulama.

• Beğen
'Sefer

'Sefer

Üye
hiç biri yokken symbian vardı :ehe

• Beğen
_RYUK_

_RYUK_

Üye
nokia nin yeri her zaman ayrı.o gönüllerin sultanı

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Samsung'un kendi yazılım var :hmmm Bada

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve Mazlum Somer
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Farklı bi bakıs açısı.
Diger marka telefonlar mp3 çaldırmazken isletim sistemi yokken nokia symbian kullanıyordu megersem akıllı telefonmus onlarda dokunmatigi eksik sadece :D

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
2011 e kadr nokia çok iyidi ama elop sağ olsun nediyelim

• Beğen

nokia603belle

Üye
ı love you nokia

• Beğen
HakaN-06

HakaN-06

Üye
Bi kere bize ilk telefonla ilk kameralı telefonu nokia vermedi :D İkincisi artık symbian iosla androidle yarışmak için fazlasıyla yaşlı :) Wp ne olur bilemem ama en az 2 yıl daha diğer sistemleri geçemez

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Bi kere bize ilk telefonla ilk kameralı telefonu nokia vermedi :D İkincisi artık symbian iosla androidle yarışmak için fazlasıyla yaşlı :) Wp ne olur bilemem ama en az 2 yıl daha diğer sistemleri geçemez

Bizlere Ilk Telefonu Vede Ilk Kamerali Telefonu Aciklaman Icin Seni Dinliyoruz .. :)

Türe

Türe

Üye

S3'Tede Bada Var Deqil Mi Kardesim .? :)

İyi de herkes kendi ürettiği sistemi kullanacak diye şart yok ki Bkz. Nokia = Wp , Samsung , Lg , htc ve daha bir sürü marka = Android

Ama kendi üretmese bile lisans parası ödediği için kendi de birşeyler ekliyor hem nokia hem samsung hem htc yani burada önemli olan kendi sistemini kullanması değil de Satış stratejisi ve malın nasıl albenisini artırabileceğimizdir. :)

• Beğen
Tepkiler: 61semih, Dede ve Mazlum Somer
HakaN-06

HakaN-06

Üye
Elinin altında net var gogıl amcaya sor bakalım ilk telefon ya da ilk kameralı telefonlar neymiş :hmmm

• Beğen
Tepkiler: 61semih ve Mazlum Somer
Türe

Türe

Üye

Bizlere Ilk Telefonu Vede Ilk Kamerali Telefonu Aciklaman Icin Seni Dinliyoruz .. :)

Bunları elbette Nokia verdi ki gerçekten çok büyük işlerde başardılar. :) Fakat şu da bir gerçek ; eğer Apple piyasaya iOS ve iPhone ile girmeseydi biz hala Nokia'nın tekelliğinde çok yavaş bir şekilde yeni teknolojiler görmeye devam edecektik. :) Nokia ve Apple 2 büyük devrimi yaptılar. :)

- - - Eklendi - - -

Elinin altında net var gogıl amcaya sor bakalım ilk telefon ya da ilk kameralı telefonlar neymiş :hmmm

Cep telefonunun mucidi Amerikalı Martin Cooper'dır.[SUP][ ][/SUP] Motorola şirketinde mühendis olarak çalışırken 1973'te ilk cep telefonunu geliştiren Martin Cooper,"İlk cep telefonları bir kilo'dan ağırdı,bataryası 20 dakikadan fazla dayanmıyordu ancak bu, telefonların uzun süre elde tutulmaması açısından iyiydi" demiştir.[SUP][ ]

alıntı (vikipedi)

[/SUP]
dünyada ilk kameralı cep telefonunu japon firması mayıs 99'da piyasaya sürmüştür.
cep telefonu kamerasıyla ilk resmi fransız mühendis, mucit 1997 haziranında çekmiştir. kameralı telefonu icat eden o olsa da kamera özelliği olan ilk telefon 1999 mayıs ayında piyasaya sürülen kyocera vp-210 model cep telefonudur.

alıntı (ekşi sözlük)

• Beğen
HakaN-06

HakaN-06

Üye
Tanıştırıyım ilk kameralı cep telefonu

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt