Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Bu telefon, işletim sistemi fanatikliği sağ sol çatışmasına döndü. Kusura bakmayın ama fanatiklik 'bence' enayiliktir. Sevebilirsiniz, savunabilirsiniz. Ancak daha ileriye gitmek bir fanatikliğe kadar işi götürmek hiç akla mantığa sığmıyor.
Bana bakın, Nokia 5230 için o kadar uğraşıp CFW gibi zahmetlere girdikten sonra Android'e geçtim. Fanatik olsam 'bana göre' enayi gibi daha kötü ozelliklere sahip Nokia E7 almak zorunda hissederdim. Aldıktan sonra da Nokia'yi körü körüne savunurdum. Ama görüyorsunuz ki taraf tutmuyorum.
Firmalar bu taraf olayından kazanır ancak taraf tutan ne kazanır? Aksine para harcayan kesim olduğundan kaybeder.
Bırakın bu fanatikliği. Türk bile olmayan bu firmalar için birbirimizi kırmayalım.
Bana bakın, Nokia 5230 için o kadar uğraşıp CFW gibi zahmetlere girdikten sonra Android'e geçtim. Fanatik olsam 'bana göre' enayi gibi daha kötü ozelliklere sahip Nokia E7 almak zorunda hissederdim. Aldıktan sonra da Nokia'yi körü körüne savunurdum. Ama görüyorsunuz ki taraf tutmuyorum.
Firmalar bu taraf olayından kazanır ancak taraf tutan ne kazanır? Aksine para harcayan kesim olduğundan kaybeder.
Bırakın bu fanatikliği. Türk bile olmayan bu firmalar için birbirimizi kırmayalım.
ama kasma donma aniden boş yere kasılma bitmedi X2 aldım 340 TL çift stereo hoparlör var diye aldık ( 4 köşede 4 hoparlör ) sadece 2 adet hoparlör vardı ve ses yolu ile extradan 2 adet hoparlör süsü verilmişti...çok yakından müzik dinleyince hoparlörün oldugu bölümden daha fazla ses gelirken diger bölümden ses az geliyordu...hayal kırıklıgı kandırıldım ...
helede kamera konusunda Carl zeiss gibi bir lens dururken neden özellikliksiz bir kamera kullanırsın sen C7 de ve C6-01 de yakından çekimlerde ölüm... tam odaklı kameranın kullanıcıları tarafından daha çok istediklerini söyleyen bir nokıa çalışanın şuan ne dşündügünü bilmek isterdim 41 mpli 808'de koymayacaklardı ki gülünç olurdu...
auto focus özelligi kamerada yoksa o kamera kamera degil sadece arkasını gösteren deliktir...şuan gidişatın nokıa için önemli oldugunu düşünmüyorum önemli olsa mantıksız çalışmalar yapmaz milletin kafasını karıştırmazz... symbian işletim sisteminin öldügü bir zamanda kamera odaklı bir telefon çıkartarak ve/veya sadece symbianda çalışmasının mümkün oldugunu söyleyerek ve bu telefonun fiyatının 1500 TL gibi bir fiyata gelmesinin başka bir açıklaması olamaz... kamerası için almak isteyen sistemi için almayacak yada tartışmalar olacak bu telefonu hiç çıkartmadan bu kamerayı 2 sene daha geliştirerek Wp ile çıkarsan bundan daha fazla etki yapardın 2 sene içinde kimse 41 mp li telefon çıkartmazdı bee nokıa ...iyi geceler. .
Yanılıyorsun.

bir tanede bana yollasınlar eğer çok oyuncakları varsa 2.telefon olarak kullanırım