Nokia'Ya Helal Olsun ..

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye

nokia nın ilk öne çıkardığı yanı bu lumiaların :hmmm

O zaman biraz olmamış :hmmm Ben Lumia'yı müzik+internet+hız ve çıkarsa uygulama için alırım şahsen :hmmm Ama iş cihazı olarak da olabilir çünkü mailler çok hızlı alınıp veriliyo

Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve MasteLaa
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gencler biraz mudahil olayim sohbetinize. Oncelikle lumia'dan ziyade windowsphone sistem olarak mail,facebook,twitter,mukemmel office cozumu gibi surekli baglantida olmak isteyenler icin guzel bir iş telefonu olarak kullanilabilir. Başarili bir kamerasi ve nokia'ya ozel camera extras uygulamalari,mobil cihazlardaki en iyi navigasyonu da artilaridir. İnternet performansini hepiniz az cok biliyorsunuz zaten.arayuze gelince biraz degişik. Önceki mesajlarda yunusemrenin dedigi gibi ana ekran yok direk olaya giriyorsun degil. Başlat ekrani var. Başlat ekraninda live tile'lar var. İstege bagli olarak Surekli guncelleme yaparlar. Yani anaekrana istediginiz uygulama facebook kişisi veya istediginiz herhangi birisini live tile olarak atayabilirsiniz.menuye başlat ekranini sola dogru kaydirarak girebilirsiniz. Ayrica xbox live senkronizasyonu xbox konsolu olanlar icin buyuk nimet. 4s ile karşilaştirmaya gerek yok ikisi de kusursuz akicilikta ve hizda mukemmel stabillik veriyor. (bugun hem 4s hem lumia900 kullaniyorum o yuzden ikisini ayni anda test edebiliyorum)arayuz kullanişliligi ve guzelligi kişiden kişiye degişir bu biraz da alişmaya göz aşinaligina bagli ama lumianin geciş efektleri benim daha cok hoşuma gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: baranselona, doctorrr ve Esendağlı
Türe

Türe

Üye
gencler biraz mudahil olayim sohbetinize. Oncelikle lumia'dan ziyade windowsphone sistem olarak mail,facebook,twitter,mukemmel office cozumu gibi surekli baglantida olmak isteyenler icin guzel bir iş telefonu olarak kullanilabilir. Başarili bir kamerasi ve nokia'ya ozel camera extras uygulamalari,mobil cihazlardaki en iyi navigasyonu da artilaridir. İnternet performansini hepiniz az cok biliyorsunuz zaten.arayuze gelince biraz degişik. Önceki mesajlarda yunusemrenin dedigi gibi ana ekran yok direk olaya giriyorsun degil. Başlat ekrani var. Başlat ekraninda live tile'lar var. İstege bagli olarak Surekli guncelleme yaparlar. Yani anaekrana istediginiz uygulama facebook kişisi veya istediginiz herhangi birisini live tile olarak atayabilirsiniz.menuye başlat ekranini sola dogru kaydirarak girebilirsiniz. Ayrica xbox live senkronizasyonu xbox konsolu olanlar icin buyuk nimet. 4s ile karşilaştirmaya gerek yok ikisi de kusursuz akicilikta ve hizda mukemmel stabillik veriyor. (bugun hem 4s hem lumia900 kullaniyorum o yuzden ikisini ayni anda test edebiliyorum)arayuz kullanişliligi ve guzelligi kişiden kişiye degişir bu biraz da alişmaya göz aşinaligina bagli ama lumianin geciş efektleri benim daha cok hoşuma gidiyor.

Efektleri güzel abi gerçekten :oke: Hangi ara 4s aldın abi sen ? :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Efektleri güzel abi gerçekten :oke: Hangi ara 4s aldın abi sen ? :hmmm

kardeşime dun hediye aldim bugun ben kullandim karşilaştirma yapmak icin. Ama şunu soyleyebilirim lumia dsha iyi tepki veriyor belki de ekrani buyuk oldugu icin bana oyle geliyordur.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Abim youtube videolarında o ekranın dışına çıkana rastlamadı hiç ne sağa doğru kaydırıyorlar ne sola :hmmm

- - - Eklendi - - -

Tabii ki kuzum senin ihtiyaçlarını karşılıyor ise ondan güzeli yok ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

evet iş icin cok iyi cozum:oke:

.

Özellikle 808 ve 701 den yaptığım yazılımsal alıntılarla oldukça iyi bir multimedya telefonu haline de geldi. 808 in ses kodekleri hem müzik çalarda hemde radyoda harika bass veriyor. 808 klavyesini ekledim ama fp2 klavyesini bekliyorum. Hoşuma gitti. Yani kısacası; hem kendi yapısı ve özellikleriyle hemde kendi yaptığım değişikliklerle şu an benim için on numara bir iş ve multimedya telefonu. Herkese sahip olduğu cihazı sevmelerini, geliştirmelerini ve yapılan kötülemelere aldırış etmemelerini öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Mazlum Somer
doctorrr

doctorrr

Üye

Özellikle 808 ve 701 den yaptığım yazılımsal alıntılarla oldukça iyi bir multimedya telefonu haline de geldi. 808 in ses kodekleri hem müzik çalarda hemde radyoda harika bass veriyor. 808 klavyesini ekledim ama fp2 klavyesini bekliyorum. Hoşuma gitti. Yani kısacası; hem kendi yapısı ve özellikleriyle hemde kendi yaptığım değişikliklerle şu an benim için on numara bir iş ve multimedya telefonu. Herkese sahip olduğu cihazı sevmelerini, geliştirmelerini ve yapılan kötülemelere aldırış etmemelerini öneririm.
:spr

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bilincli kullanici olunca boyle oluyor işte:oke:

• Beğen
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

İşte insan ne istediğini bilip cihazını ona göre şekillendiriyorsa geride sorun kalmaz bence herkes cihazını tanıyıp ona göre geliştirip şekillendirmeli :oke:

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Vatron abim olaya noktayı koydu :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Silinen Üye 511859
backwater

backwater

Üye
nokianın tasarımları yeter diğer telefonlar karşısında samsung gibi oyuncak telefonlara benzer tasarımlar yapmıyor en azından

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
u_cosar

u_cosar

Üye
nokia nokia nokia

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer

Üst Alt