MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Başta hızı![]()
Ali abi cihazı aldığı gün aradım dediği şu; telefon dokunmatik değil hismatik
- - - Eklendi - - -
bi 5 sene kadar gerekli nokiaya![]()
2013 son çeyrek yeterli
Başta hızı![]()
bi 5 sene kadar gerekli nokiaya![]()
Evet halihazırdakiler almıyor,wp8 li lumialarda çıkacak amaLumialar wp8 almiyo diye biliyorum
Ali abi cihazı aldığı gün aradım dediği şu; telefon dokunmatik değil hismatikios kadar stabil wp
o sade arayüzle bırakta stabil olsun demi ya
Ali abi cihazı aldığı gün aradım dediği şu; telefon dokunmatik değil hismatikios kadar stabil wp
- - - Eklendi - - -
2013 son çeyrek yeterli

o sade arayüzle bırakta stabil olsun demi ya![]()
ios'tan daha fazla olabilir tabikiyani bi kere ikonlar falan yok giriş ekranı falan da yok sanırsam direk olaya giriyorsun
metro da çok ağam şağam görselliklere sahip değilios'tan daha fazla olabilir tabiki

metro da çok ağam şağam görselliklere sahip değilios'tan daha fazla olabilir tabiki

bak bunlar iyiymiş
iosda da bişey yok arayüzde.. Metroda live tilelar var canlı arayüz sürekli hareketli ayrıca size de bir haber vereyim wp8 de bluetooth transferi ve depolama modu da olacak. Bunlarda yok iphone da![]()

iosda da bişey yok arayüzde.. Metroda live tilelar var canlı arayüz sürekli hareketli ayrıca size de bir haber vereyim wp8 de bluetooth transferi ve depolama modu da olacak. Bunlarda yok iphone da![]()
uğraşma felan demeyin iPhone alacaksan uğraşacaksın ki zaten uğraşmak isteyenler android wp değil ios alıyo 

wp yede inşaata geçtiler xda da
Jb ile hepsi de mevcutuğraşma felan demeyin iPhone alacaksan uğraşacaksın ki zaten uğraşmak isteyenler android wp değil ios alıyo
- - - Eklendi - - -
Sonuçta basit ikisi de![]()

Jb ile hepsi de mevcutuğraşma felan demeyin iPhone alacaksan uğraşacaksın ki zaten uğraşmak isteyenler android wp değil ios alıyo
- - - Eklendi - - -
Sonuçta basit ikisi de![]()
tizen hala geliştiriliyor. Ciğerim telefonlar arasında sadece donanım farkları var hemen hemen.
basit ama ios mu daha kullanışlı wp mi? Canlı bildirimler mi görmek istersin odun ikonları mı?
bana ios pratik geliyo daha önce de demiştimMultimedia cihazı Lumia
yapma abi bir sürü farklılık var
- - - Eklendi - - -
şimdi kullanışlılığa girmeye gerek yok çünkü basitlikti konubana ios pratik geliyo daha önce de demiştim
Kullanışlılık bakımından farklı.
Multimedia cihazı LumiaKullanışlılık bakımından farklı.
Multimedya ihtiyacı olup da iPhone alanda zihin kavramı yok.hayır business için lumia
Multimedia cihazı LumiaKullanışlılık bakımından farklı.
lumiaların donanımları yüksek nokia kalitesinde olabilir fakat lumialar business cihazları
E tabi ki kardoMultimedya ihtiyacı olup da iPhone alanda zihin kavramı yok.

Bence Business den çok multimedia yani arayüzde ilk olarak business e yer vermemiş ki
hayır business için lumia
- - - Eklendi - - -
lumiaların donanımları yüksek nokia kalitesinde olabilir fakat lumialar business cihazları![]()

Bence Business den çok multimedia yani arayüzde ilk olarak business e yer vermemiş ki![]()

nokia nın ilk öne çıkardığı yanı bu lumialarınLumia mı iş cihazıYapma Emre
Blackberry'lere iş cihazı diyorsak Lumiaların olması imkansız.