Tanıştırıyım ilk kameralı cep telefonu
İyide bunu bizler hiç görmedikki,kameralı telefon ülkemize hangi marka ile girdi acaba,benim bildiğim kadarı ile nokia,ama yanılmış da olabilirim.Tanıştırıyım ilk kameralı cep telefonu
İyide bunu bizler hiç görmedikki,kameralı telefon ülkemize hangi marka ile girdi acaba,benim bildiğim kadarı ile nokia,ama yanılmış da olabilirim.
Yaşı genç olanlara lafım yok ama bizler android yada iosu yıllar sonra duyduk
Tanıştırıyım ilk kameralı cep telefonu
İyi de herkes kendi ürettiği sistemi kullanacak diye şart yok ki Bkz. Nokia = Wp , Samsung , Lg , htc ve daha bir sürü marka = Android
Ama kendi üretmese bile lisans parası ödediği için kendi de birşeyler ekliyor hem nokia hem samsung hem htc yani burada önemli olan kendi sistemini kullanması değil de Satış stratejisi ve malın nasıl albenisini artırabileceğimizdir.![]()

![]()
siz bunlar ile kendinizi avuturken İOS ve Andıroyid Nokyayı ezdi gecti...
Kafa tutmak değil de ya kibir ya da gurura yoruyorum ben bunu.![]()

Samsung'un kendi yazılım varBada
Soyle Dusun Bak .. Samsunq Neden Kendi Yazilimi Varken Gelistirmedide ..
Android'I Tercih Etti .? Cunku Nokia O Zaman Symbian Ile Samsunq'U Ezmisti ..
Android'E Gecince Samsunq .. Tuttu Iste .. Nokia Ise Symbian'I Birakmak Yerine ..
Onu Gelistirmeye Calisti .. Oda Tutmadi .. Birazda Sans Meselesi ..![]()
Symbian günümüz şartları için yeterince hantal lakin meego geliştirilseydi inan abi çok şeyler değiştirecekti nokia. Kendi ayağına sıktı.

Simdi Android ve İos Cıkınca Symbian'ın Degeri Kalmamıs Olabilir.Fakat Nokia'nın Hala Isıgı Yanıyor Bir Nebze Olsa Bile Süleyman.Simdi Nokia Biraz WP'ye Gecirdi ki Suan Biraz O Isık Büyümeye Basladı yani Söyle İzah Edeyim Çiçek Kurudu,Fakat Tohum Yerinde Kaldı.O Tohum Simdi Yeniden Yesermeye Basladı.Eger Bu Yeni Modelleri Cıkarır İse Rekabeti Arttırır,Ortalık Ayaga Kalkar.![]()
o da beş para etmez
Zor ama imkansız değil. Ben dahil birçok kimse Nokia'ya belli miktarın üstünde asla para vermeyi düşünmüyor şu an.
- - - Eklendi - - -
Symbian'dan daha hızlı fakat destek açısından MeeGo'dan bile kötüydü.
Sadece 4-5 Ay.
o da beş para etmez
He Süleyman Ben de Mesela G3'ü Orj Alabilirim Fakat Çakmasını Alıcam Cünkü Degmez O ParayaNokia En Hasıdır
![]()
Öyle aman aman farkı yok zaten s3 ne açıyorsa s2 de hepsini açabiliyorçakma her zaman baş ağrıtır hiç bulaşma bence.He Süleyman Ben de Mesela G3'ü Orj Alabilirim Fakat Çakmasını Alıcam Cünkü Degmez O ParayaNokia En Hasıdır
![]()
Bence de değmez S2 al daha iyiÖyle aman aman farkı yok zaten s3 ne açıyorsa s2 de hepsini açabiliyor

Aynısı 2'side Sadece Deniyecegim.çakma her zaman baş ağrıtır hiç bulaşma bence.