Nokia'Ya Helal Olsun ..

Sponsorlu Bağlantılar

FeC!

FeC!

Üye
:kop2: :kop2: siz bunlar ile kendinizi avuturken İOS ve Andıroyid Nokyayı ezdi gecti...

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tanıştırıyım ilk kameralı cep telefonu

İyide bunu bizler hiç görmedikki,kameralı telefon ülkemize hangi marka ile girdi acaba,benim bildiğim kadarı ile nokia,ama yanılmış da olabilirim.
Yaşı genç olanlara lafım yok ama bizler android yada iosu yıllar sonra duyduk

• Beğen
Türe

Türe

Üye
İyide bunu bizler hiç görmedikki,kameralı telefon ülkemize hangi marka ile girdi acaba,benim bildiğim kadarı ile nokia,ama yanılmış da olabilirim.
Yaşı genç olanlara lafım yok ama bizler android yada iosu yıllar sonra duyduk

konuda ülkemize giren denilmiyor ilk deniliyor , o nedenle

• Beğen
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
nokia'nın bize verdiği ilk kameralı telefon bu olsa gerek :ehe

Ayrıca WP işletim sisteminin adı üstünde.. söylemeye gerek bile duymuyorum :)

ha nokia eskiden kral mıydı; kraldı...
ama androide geçmemekte ve symbianı android kadar geliştirmemekte hata yapıyor... kendimizi kandırmayalım.

• Beğen
Tepkiler: klongs ve Türe
serinaga

serinaga

Üye
Mükemmel bir yorum ...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Tanıştırıyım ilk kameralı cep telefonu

Memnun Oldum .. Memnun Oldumdaa .. Bu Turkiye'De Hic Satildi Ve Sende Hic Kullandin Mi .?

- - - Eklendi - - -

İyi de herkes kendi ürettiği sistemi kullanacak diye şart yok ki Bkz. Nokia = Wp , Samsung , Lg , htc ve daha bir sürü marka = Android

Ama kendi üretmese bile lisans parası ödediği için kendi de birşeyler ekliyor hem nokia hem samsung hem htc yani burada önemli olan kendi sistemini kullanması değil de Satış stratejisi ve malın nasıl albenisini artırabileceğimizdir. :)

Ha .! Tam Ustune Bastin Bakk .. Benimde Demek Istediqim Bu Istee ..

Samsunq Neden Kendi Yazilimini Gelistirmiyorr .? Dunyanin En Iyisi Olarak Seceneklerinizde Var Nede Olsa Oyle Deqil Mi .? :)

Nokia'Da Para Verip Android Kullanabilir .. Yapamaz Mi .? Adamlar Kafa Tutuyor .!

- - - Eklendi - - -

:kop2: :kop2: siz bunlar ile kendinizi avuturken İOS ve Andıroyid Nokyayı ezdi gecti...

Oncelikle Nokya Deqil .! Nokia ..

Bu 'Gereksiz' Mesajin Icinse Tesekkurler .!

Türe

Türe

Üye
Kafa tutmak değil de ya kibir ya da gurura yoruyorum ben bunu. :hmmm

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Kafa tutmak değil de ya kibir ya da gurura yoruyorum ben bunu. :hmmm

Soyle Dusun Bak .. Samsunq Neden Kendi Yazilimi Varken Gelistirmedide ..

Android'I Tercih Etti .? Cunku Nokia O Zaman Symbian Ile Samsunq'U Ezmisti ..

Android'E Gecince Samsunq .. Tuttu Iste .. Nokia Ise Symbian'I Birakmak Yerine ..

Onu Gelistirmeye Calisti .. Oda Tutmadi .. Birazda Sans Meselesi .. :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu ne şans meselesi ne kendi sistemi meselesi mesele başka mesele.. Gece gece yormayın uzun uzun yazmıyım. Mesele satış politikası yönetim ve atılım stratejisi ve en önemlisi prestij meselesi anlayan anlar. Mazlum kusura bakma da konu pek yersiz olmuş şuan Nokia da symbian ve meego yu bırakarak kendi sistemini yok edenler grubunda

• Beğen
Türe

Türe

Üye

Soyle Dusun Bak .. Samsunq Neden Kendi Yazilimi Varken Gelistirmedide ..

Android'I Tercih Etti .? Cunku Nokia O Zaman Symbian Ile Samsunq'U Ezmisti ..

Android'E Gecince Samsunq .. Tuttu Iste .. Nokia Ise Symbian'I Birakmak Yerine ..

Onu Gelistirmeye Calisti .. Oda Tutmadi .. Birazda Sans Meselesi .. :oke:

Symbian günümüz şartları için yeterince hantal lakin meego geliştirilseydi inan abi çok şeyler değiştirecekti nokia. Kendi ayağına sıktı.

• Beğen
MrTech

MrTech

Üye

Symbian günümüz şartları için yeterince hantal lakin meego geliştirilseydi inan abi çok şeyler değiştirecekti nokia. Kendi ayağına sıktı.

Simdi Android ve İos Cıkınca Symbian'ın Degeri Kalmamıs Olabilir.Fakat Nokia'nın Hala Isıgı Yanıyor Bir Nebze Olsa Bile Süleyman.Simdi Nokia Biraz WP'ye Gecirdi ki Suan Biraz O Isık Büyümeye Basladı yani Söyle İzah Edeyim Çiçek Kurudu,Fakat Tohum Yerinde Kaldı.O Tohum Simdi Yeniden Yesermeye Basladı.Eger Bu Yeni Modelleri Cıkarır İse Rekabeti Arttırır,Ortalık Ayaga Kalkar.:oke:

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Simdi Android ve İos Cıkınca Symbian'ın Degeri Kalmamıs Olabilir.Fakat Nokia'nın Hala Isıgı Yanıyor Bir Nebze Olsa Bile Süleyman.Simdi Nokia Biraz WP'ye Gecirdi ki Suan Biraz O Isık Büyümeye Basladı yani Söyle İzah Edeyim Çiçek Kurudu,Fakat Tohum Yerinde Kaldı.O Tohum Simdi Yeniden Yesermeye Basladı.Eger Bu Yeni Modelleri Cıkarır İse Rekabeti Arttırır,Ortalık Ayaga Kalkar.:oke:

Zor ama imkansız değil. Ben dahil birçok kimse Nokia'ya belli miktarın üstünde asla para vermeyi düşünmüyor şu an.

- - - Eklendi - - -

o da beş para etmez

Symbian'dan daha hızlı fakat destek açısından MeeGo'dan bile kötüydü.

MrTech

MrTech

Üye

Zor ama imkansız değil. Ben dahil birçok kimse Nokia'ya belli miktarın üstünde asla para vermeyi düşünmüyor şu an.

- - - Eklendi - - -

Symbian'dan daha hızlı fakat destek açısından MeeGo'dan bile kötüydü.

Herkesin Tercihi Farklı.Ben Veririm Sahsen.Fakat Bu 2012 Sonlarına Dogru Cıkacak Bomba'ya Veririm.Zor Degil Bu Arada Az Kaldı :oke:Sadece 4-5 Ay.

MrTech

MrTech

Üye
He Süleyman Ben de Mesela G3'ü Orj Alabilirim Fakat Çakmasını Alıcam Cünkü Degmez O Paraya :oke: Nokia En Hasıdır :oke:

Türe

Türe

Üye
He Süleyman Ben de Mesela G3'ü Orj Alabilirim Fakat Çakmasını Alıcam Cünkü Degmez O Paraya :oke: Nokia En Hasıdır :oke:

Bence de değmez S2 al daha iyi :oke: Öyle aman aman farkı yok zaten s3 ne açıyorsa s2 de hepsini açabiliyor

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
MrTech

MrTech

Üye

Bence de değmez S2 al daha iyi :oke: Öyle aman aman farkı yok zaten s3 ne açıyorsa s2 de hepsini açabiliyor

Onu da Neden Alıyorum.Neden mi ? Cünkü LG,Samsung Hepsini Kullandım Hepsinde Bi Problemler,Bi Sorunlar Cıktı.Simdi Bi Daha Deniyecem.Ama Nedense Nokia Alsam HicBir Sey Olmuyor.Celik Gibi,Kaya Gibi Telefon.Bak Bi Büyügümün Su Lafı Vardır.Telefon,Telefondur.Her Ne Olursa Olsun 2'side Alo Demiyor mu Diyor.2'sinde de Konusabiliyorsun.Nokia Vazgecilmez.Ama Simdi Bi Bak Gör Yeni Modelleri Yılın Sonuna Dogru.:)

- - - Eklendi - - -

çakma her zaman baş ağrıtır hiç bulaşma bence.
Aynısı 2'side Sadece Deniyecegim.

Üst Alt