aldemirfatih
Üye
Aldım aldım :) sonunda telefonu aldım :)
öncelikle açtığım konular için fikirlerini beyan ederek yardımcı olmaya çalışan siz kıymetli arkadaşlara çok çok teşekkür ederim..malum telefon almak istiyordum..htc evo 3d almak istiyordum..bugün media markt ve teknosaya gittim..media markt ta evo 3d kalmamış.teknosada taze bitmişti..şu telefon ne ki dedim..HTC SENSATİON dedi..abi bugün indirim var kaçırma dedi..hemen kendşi telefonumdan akakçe ye girip fiyatına baktım ve gerçekten de indirim olduğunu gördüm..hasılı 1099 tl ye HTC sensation aldım..19 tl ye de suya,yangına sele
) kasko yaptırdım ve telefon araştırma defterini kapattım..tekrar tekrar teşekkür ediyorum size..
ha bu arada telefonu çok inceleme şansım olmadı..elime alıp bakıyom ööle ne yapacağım şimdi ben buna diyerek...ama şekli şemali vs çok güzel..
) kasko yaptırdım ve telefon araştırma defterini kapattım..tekrar tekrar teşekkür ediyorum size..ha bu arada telefonu çok inceleme şansım olmadı..elime alıp bakıyom ööle ne yapacağım şimdi ben buna diyerek...ama şekli şemali vs çok güzel..