Tavsiye Telefon Ekranı Yapıştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Ekranı Yapıştırma
Merhabalar.

Malum günümüzde telefonların tamamına yakını akıllı ve artık üretilen telefonların da büyük çoğunluğu gömme denilen ve teknik bilgisi olmayanların müdahele edemediği bataryalarla piyasaya sunuluyor.

Ben de HTC 10 kullanıyorum ve bataryasını Kahramanmaraş'taki servislerde bulamadım. O yüzden internetten sipariş edip kendim değiştirmeyi düşünüyorum. Aslında parasında değilim. 20-30 tl ye değiştiririz dediler ama bataryayı sorarken telefonu ilk defa duyduklarını söyleyince de acaba zarar verirler mi diye çekindim. O yüzden kendim değiştireyim diyorum.

Sorum ise şu : Malum telefona sıcak hava verip ekranın yapıştırıcısını yumuşattıktan sonra içini açıyoruz. İşte tekrar ekranı yerine sabitlerken kullanılan o yapıştırıcıdan da sordum ama bulamadım. Birkaç servis kendilerinin Bally yapıştırıcı kullandığını söyledi. Bu amaçla kullanılmak üzere B7000 adında internette satılan bir yapıştırıcı da var. Ben şimdi bunlardan hangisini alayım ya da hiç almayayım da tekrar ısınınca yapışır mı ?

Yani karışık biraz bu konudaki bilgiler. Bilgisi olan arkadaşlardan açıklık getirmesini rica ediyorum.
 
serecans

serecans

Üye
Merhaba defalarda s6 cihazın içini açmış birisi olarak yardım edebilirim. Bir fark var ben arka camı söküyordum siz ekran sökmek durumundasınız. Çoğu izlediğim videolarda çıkarılan yüzeyi yapıştırmak için çok ince bant kullanılıyor. Bir nevi cift taraflı bant ta denilebilir. Ama mutlaka youtube üzerinden sökülüş videolari izleyiniz. Aksi taktirde servisteki korkularınız kendiniz yapabilirsiniz. Söküldükten sonra yapışkan çoğu durumda özelliğini kaybediyor. Bur durumda tekrar yapıştırmak zorunda kalırsınız. buradaki bant kullanılıyor.
Ama size uygun bant genişliği ne kadar hiçbir fikrim yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: Symbianist


Üst Alt