MasteLaa kardeşimiz çok bilgilidir hocam haberiniz olsun ne sorarsanız cevaplayabilir. Böyle bir söz söylediyse size bu büyük bi nimet sizin için saygılar... (Şahsen bana da çok yardımcı oldu kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum)![]()
fatih abim sen tarik abime bakma ben ogretmedim o bana ogretiyor hocamdir kendisi
sagolsun kendisi 
Hayırlı olsun.Çok kafa tırlattın ama aldın.Hem de denk gelmiş.![]()
..aynen vallahi..ama ilk sorunumu burada yazsam ayıp olmaz sanımırım..çok basit muhtemelen konu açıp kalabalık yapmayayım..ben bunun hafıza kartına giremiyorum
..nerden giriliyor ki.
...bilgisayara bağlayıp bi iki bişey attım hafıza karta ama nereye gitti bulamadım.. 
Sultanim abimiz bizden buyuk yani tirlattin dogru bir kelimemiHayırlı olsun.Çok kafa tırlattın ama aldın.Hem de denk gelmiş.![]()

..aynen vallahi..ama ilk sorunumu burada yazsam ayıp olmaz sanımırım..çok basit muhtemelen konu açıp kalabalık yapmayayım..ben bunun hafıza kartına giremiyorum
..nerden giriliyor ki.
...bilgisayara bağlayıp bi iki bişey attım hafıza karta ama nereye gitti bulamadım..
![]()
kardeş bi kulaklık çıktı ama nedir bilmiyorum..ama şöyle yazayım..ben telefonu alırken bi telefon daha vardı yanında..200 tl daha pahalıydı..bu ne dedim..özellikleri aynı ama kulaklık için 200 tl artısı var dedi..galiba bendeki normal kulaklık..üzerinde yazar mı o dediğn bakiim ben bi anlaşılırsa..Abi Öncelikle Hayırlı Olsun.Birsey Sorucam,HTC Sensatinon'da Beats Audio Kulaklıgı Cıktı mı ?
o yok işte
Dosyalarima bak abim
.kaç kere baktım gözümden mi kaçtı acaba diye ama yok vallahi .Abi Senin ki XE mi XL mi ? Bu İştekardeş bi kulaklık çıktı ama nedir bilmiyorum..ama şöyle yazayım..ben telefonu alırken bi telefon daha vardı yanında..200 tl daha pahalıydı..bu ne dedim..özellikleri aynı ama kulaklık için 200 tl artısı var dedi..galiba bendeki normal kulaklık..üzerinde yazar mı o dediğn bakiim ben bi anlaşılırsa..
o kadar alınganlık göstermem kardeşim..benim açımdan sıkıntı yok..
Sultanim abimiz bizden buyuk yani tirlattin dogru bir kelimemi
..hem küfür falan da etmemiş zaten..ama hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum..
..bi dosya yöneticisi kurmak lazımmış..ben hemen bi x-plore kurayım..ne de olsa s3 den tanıyorum programı 
o kadar alınganlık göstermem kardeşim..benim açımdan sıkıntı yok....hem küfür falan da etmemiş zaten..ama hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum..
- - - Eklendi - - -
mrtech o kulaklıktan yok..normal kulaklık bu..üzerinde htc innovation yazıyor..
- - - Eklendi - - -
buldum buldum..telefonun öyle bi klasörü yokmuş..bi dosya yöneticisi kurmak lazımmış..ben hemen bi x-plore kurayım..ne de olsa s3 den tanıyorum programı
![]()
beats audio 20 tl mi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
vay be beats bu kadar düştü mü
Yurtdısından Geliyor.Kulakici'ler Böyle Fakat Kulaküstü'ler Tuzlu Biraz.Hersey Artık Yurtdısından Geliyor 
Yurtdısından Geliyor.Kulakici'ler Böyle Fakat Kulaküstü'ler Tuzlu Biraz.Hersey Artık Yurtdısından Geliyor
![]()

Bunun orjinal olduğunu emin misin hocam gerçekten öyleyse almayı düşünürüm deLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bana pek öyle gelmedi Tarık abim
Bunun orjinal olduğunu emin misin hocam gerçekten öyleyse almayı düşünürüm de![]()

Bana da hiç öyle gelmedi de hadi bi 100 TL dese anlarım da 20 TL baya belli ediyor kendini
Bana pek öyle gelmedi Tarık abim![]()