Aldım aldım :) sonunda telefonu aldım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
hayırlı olsun kardişim güle güle kullan :D

MrTech

MrTech

Üye
Abi Öncelikle Hayırlı Olsun.Birsey Sorucam,HTC Sensatinon'da Beats Audio Kulaklıgı Cıktı mı ?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hayırlı olsun.Çok kafa tırlattın ama aldın.Hem de denk gelmiş.:d:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
MasteLaa kardeşimiz çok bilgilidir hocam haberiniz olsun ne sorarsanız cevaplayabilir. Böyle bir söz söylediyse size bu büyük bi nimet sizin için saygılar... (Şahsen bana da çok yardımcı oldu kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum) :)
:D fatih abim sen tarik abime bakma ben ogretmedim o bana ogretiyor hocamdir kendisi :tebessüm: sagolsun kendisi <3

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
:naughty: ..aynen vallahi..ama ilk sorunumu burada yazsam ayıp olmaz sanımırım..çok basit muhtemelen konu açıp kalabalık yapmayayım..ben bunun hafıza kartına giremiyorum :ah ..nerden giriliyor ki.:hmmm ...bilgisayara bağlayıp bi iki bişey attım hafıza karta ama nereye gitti bulamadım.. :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sultanim abimiz bizden buyuk yani tirlattin dogru bir kelimemi :(

- - - Eklendi - - -

:naughty: ..aynen vallahi..ama ilk sorunumu burada yazsam ayıp olmaz sanımırım..çok basit muhtemelen konu açıp kalabalık yapmayayım..ben bunun hafıza kartına giremiyorum :ah ..nerden giriliyor ki.:hmmm ...bilgisayara bağlayıp bi iki bişey attım hafıza karta ama nereye gitti bulamadım.. :)

Dosyalarima bak abim

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Abi Öncelikle Hayırlı Olsun.Birsey Sorucam,HTC Sensatinon'da Beats Audio Kulaklıgı Cıktı mı ?
kardeş bi kulaklık çıktı ama nedir bilmiyorum..ama şöyle yazayım..ben telefonu alırken bi telefon daha vardı yanında..200 tl daha pahalıydı..bu ne dedim..özellikleri aynı ama kulaklık için 200 tl artısı var dedi..galiba bendeki normal kulaklık..üzerinde yazar mı o dediğn bakiim ben bi anlaşılırsa..

- - - Eklendi - - -

Dosyalarima bak abim
o yok işte :hmmm .kaç kere baktım gözümden mi kaçtı acaba diye ama yok vallahi .

MrTech

MrTech

Üye
kardeş bi kulaklık çıktı ama nedir bilmiyorum..ama şöyle yazayım..ben telefonu alırken bi telefon daha vardı yanında..200 tl daha pahalıydı..bu ne dedim..özellikleri aynı ama kulaklık için 200 tl artısı var dedi..galiba bendeki normal kulaklık..üzerinde yazar mı o dediğn bakiim ben bi anlaşılırsa..
Abi Senin ki XE mi XL mi ? Bu İşte

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi

Sultanim abimiz bizden buyuk yani tirlattin dogru bir kelimemi :(

o kadar alınganlık göstermem kardeşim..benim açımdan sıkıntı yok..:oke: ..hem küfür falan da etmemiş zaten..ama hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum..:)

- - - Eklendi - - -

mrtech o kulaklıktan yok..normal kulaklık bu..üzerinde htc innovation yazıyor..

- - - Eklendi - - -

buldum buldum..telefonun öyle bi klasörü yokmuş :) ..bi dosya yöneticisi kurmak lazımmış..ben hemen bi x-plore kurayım..ne de olsa s3 den tanıyorum programı :)

MrTech

MrTech

Üye
o kadar alınganlık göstermem kardeşim..benim açımdan sıkıntı yok..:oke: ..hem küfür falan da etmemiş zaten..ama hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum..:)

- - - Eklendi - - -

mrtech o kulaklıktan yok..normal kulaklık bu..üzerinde htc innovation yazıyor..

- - - Eklendi - - -

buldum buldum..telefonun öyle bi klasörü yokmuş :) ..bi dosya yöneticisi kurmak lazımmış..ben hemen bi x-plore kurayım..ne de olsa s3 den tanıyorum programı :)

Heralde Seninki Bu Abi Beats Audio İstersen Kulakici 20 Tl'ye 0'lar Var.

cyber

cyber

Üye
beats audio 20 tl mi

stylee61

Üye
hayırlı olsun..

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Aldi aldi sonunda otlakciliktan kuruldu :) benim arladaslar oyle goren telefonu soruyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...