Aldım aldım :) sonunda telefonu aldım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrTech

MrTech

Üye

Bunun orjinal olduğunu emin misin hocam gerçekten öyleyse almayı düşünürüm de :)
Bi Sormak Lazım.Bi Baskasına Sormustum Sınırdan Falan Gecipte Geliyor Demisti Ama Bunun Satıcısına Hic Sormadım.

Bana pek öyle gelmedi Tarık abim :hmmm
Abim 50-100 :tl: Arası Var Birde Sence Onlar Orjinal mi ? :hmmm

Bana da hiç öyle gelmedi de hadi bi 100 TL dese anlarım da 20 TL baya belli ediyor kendini :polis:
Dedigim Gibi Sormak Lazım :polis:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bi Sormak Lazım.Bi Baskasına Sormustum Sınırdan Falan Gecipte Geliyor Demisti Ama Bunun Satıcısına Hic Sormadım.

Abim 50-100 :tl: Arası Var Birde Sence Onlar Orjinal mi ? :hmmm

Dedigim Gibi Sormak Lazım :polis:
Yurt dışında ki fiyatı nedir ki bunların acaba 200 Liralardan bahsediliyor ama :hmmm

MrTech

MrTech

Üye
280 :tl: Amazon'da Hocam.Belki Bisiler 20'likte Vardır. :polis:

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
öncelikle açtığım konular için fikirlerini beyan ederek yardımcı olmaya çalışan siz kıymetli arkadaşlara çok çok teşekkür ederim..malum telefon almak istiyordum..htc evo 3d almak istiyordum..bugün media markt ve teknosaya gittim..media markt ta evo 3d kalmamış.teknosada taze bitmişti..şu telefon ne ki dedim..HTC SENSATİON dedi..abi bugün indirim var kaçırma dedi..hemen kendşi telefonumdan akakçe ye girip fiyatına baktım ve gerçekten de indirim olduğunu gördüm..hasılı 1099 tl ye HTC sensation aldım..19 tl ye de suya,yangına sele :)) kasko yaptırdım ve telefon araştırma defterini kapattım..tekrar tekrar teşekkür ediyorum size..
ha bu arada telefonu çok inceleme şansım olmadı..elime alıp bakıyom ööle ne yapacağım şimdi ben buna diyerek...ama şekli şemali vs çok güzel.. :naughty:

Hayırlı olsun bende dün İphone 3gs aldım çok memnunum

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...