GTA 3 İphone ve Android'e Çıktı. Peki Neden Symbian'a Çıkmıyor??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Bu androiddekilerin hepsi de parayla alıyor.vay arkadaş ya,nokia alan beleşçi mi oluyor yani?

ne parayla alması yav tutturmuşlar bi para gidiyor öyle tamam alan vardır bi kaç tane ona lafım yok girin bi bakın adamlar 17 gb lik oyun paketi paylaşmışlar ve daha niceleri..

emreli01

emreli01

Üye
android kullananlar parayla alıyo symbian kullananlar beleşci demek doğru olmaz bu anca bahane olur satmak isteyen satar bakın spbye var mı bedava kullanabilen
aynen katılıyorum :)

AмσηR@

AмσηR@

Üye
nokia bile belleye pek önem vermezken ,oyunları yazanlar mı sallayacak ?
gidip windows işletim sistemli oyunlar yazar daha iyi.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
android kullananlar parayla alıyo symbian kullananlar beleşci demek doğru olmaz bu anca bahane olur satmak isteyen satar bakın spbye var mı bedava kullanabilen

kesinlikle katılıyorum satmak isteyen satar kardeşim:)

punisher123

punisher123

Üye
Geliştiricilerin üşengeçliği,Eskiden oyun yapmaya üşenirlerdi,Şimdi portlamaya bile üşenir oldular.

Lenneth

Üye
GTA3'ün hiç çıkmaması çok daha iyi 800 mhz'lik Galaxy Ace'de kasıyor. Benim 1ghz üstünde çalışan çift çekirdekli tablet pc'imde de aynı kasmada çalışıyor yaani demek istediğim SGS2 donanımı yoksa o oyunu istemek yersiz beş para etmez bir stabilitesi var. Ama bir Gangster West Coast/Miami falan çok da güzel çalışabilirdi eğer çıksaydı.

Gta 3 iphone 4s te bile kasiyor, mobil portu cok basarisiz

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Gangstar Rio diye bir oyun var, cok daha basarili ve kasmıyor.

Evet boyutu vs daha çok ama Rio'da Gta3'deki gibi aracın çoğu yerinin ayrı parçalar halinde tasarlandığını sanmıyorum.Bu yüzden bana Gta3 daha kaliteli geliyor.Belki de bir efsane olduğu için çok seviyor ve arzuluyorumdur...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Gta 3 iphone 4s te bile kasiyor, mobil portu cok basarisiz
4s'te bile kasıyorsa ve yeni versiyonlarla da düzelmezse beş para etmez. Gangster Rio daha mantıklı olur tamamı 3d olan ilk Gangster oyunu Gameloft'un.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hidayet02

hidayet02

Üye
Her Android'de iPhone'ye Çıkan Oyun İçin Konu Açılırsa Buraya Yandık Desene:s

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Rio'yu bi denemek lazım önceki 2 oyun zaten teknik yönden zayıflar :hmmm

Deneyecek cihaz olsa hiç yakınmam gider onlarda denerim de bir C6-01'im , bir de millattan kalma XP bilgisayarım var.Çok şükür en azından bilgisayar 7 yıllık ama Gta sa'yı bile açıyor...

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
PriZm

PriZm

Üye
Deneyecek cihaz olsa hiç yakınmam gider onlarda denerim de bir C6-01'im , bir de millattan kalma XP bilgisayarım var.Çok şükür en azından bilgisayar 7 yıllık ama Gta sa'yı bile açıyor...
Yakında o bilgisayarın antika olarak değeri artar hünkarım :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
doctorrr

doctorrr

Üye
xp ye destek çekildi ha hünkarım :ehe

Lenneth

Üye
Evet boyutu vs daha çok ama Rio'da Gta3'deki gibi aracın çoğu yerinin ayrı parçalar halinde tasarlandığını sanmıyorum.Bu yüzden bana Gta3 daha kaliteli geliyor.Belki de bir efsane olduğu için çok seviyor ve arzuluyorumdur...

Onun bir efsane oldugu tartisilmaz ama mobil uyarlamari hic yakismadi bu efsaneye..

San Andreas portu gelir belki 2014 te :ehe 4 cekirdekli teller yayginlasinca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt