GTA 3 İphone ve Android'e Çıktı. Peki Neden Symbian'a Çıkmıyor??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mucahit215

Üye
    Konu Sahibi
GTA 3 İphone ve Android'e Çıktı. Peki Neden Symbian'a Çıkmıyor??
Cevaplarınızı Bekliyorum

emreli01

emreli01

Üye
eminim burdakilerin suçu değildir kardeş (h) ben alıştım bak :kop: gül geç

Symbianize

Symbianize

Üye
Symbian gibi köklü ve güzel sistemi batıran nokia utansın !

• Beğen
Tepkiler: famemonster16
famemonster16

famemonster16

Üye
Artık Symbian'a yeni güzel oyun çıkacağını sanmıyorum. Ancak kullanıcılar isteklerini ve şikayetlerini toplu olarak ilgili oyun yapımcısı ve Nokia'ya mail yoluyla iletirlerse yeni oyunlar çıkabilir.
Sadece bu forumda bile Symbian^3 kullananlar oyun yapımcısına mail atsalar çıkabilir. İstek olursa mutlaka çıkartırlar.
Tabii kullanıcılarda da hata var. Herkes beleş oyun indirirse yeni oyun çıkartmazlar.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
nova serisi, modern combat serisi, asphalt7, dungeon hunter3 neden çıkmıyorsa buda ondan çıkmıyor kardeşim

- - - Eklendi - - -

zaten ne gerek varki bizde gta 4 bile var:kop2:

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora
carbon_o7

carbon_o7

Üye
nova serisi, modern combat serisi, asphalt7, dungeon hunter3 neden çıkmıyorsa buda ondan çıkmıyor kardeşim

ne güzel saydın kardeşim ya offff nokia offfff keşke iphone filan alsaymışım oyunlara bak :/

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Bu artık normal hale gelmiş. Symbiana artık oyun çıkmaz. Oyun isteyen Android ve ya İOS alsın. ya da wp8i beklesin.
Stabillik, kişiselleştirilebilirlik ve kolaylık isteyen Symbian alsın. (Android stabil degil, İos cok az kişiselleştirme seçenekleri sunuyor).

burakkk97

Üye
arkadaşım java oyunlar neyine yetmiyor :zuhaha:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

ne güzel saydın kardeşim ya offff nokia offfff keşke iphone filan alsaymışım oyunlara bak :/

İlk aldığımda benim de beklentim vardı ama yok.
Şöyle bir şey var arkadaşlar (pRime isimli arkadaşımızdan öğrendiklerimi kendi bilgilerimle harmanlayıp söylüyorum) ;
-İşlemci mimarisi çok eski.Yavaş çalışıyor.
-Gta3 çok Ram gerektiren bir oyun.
-Gta3 oldukça iyi bir grafik işlemcisi de gerektiriyor.
Şimdi kardeşim bu mesaja karşılık olarak Symbian stabil,Ram'i az yiyor diyenler çıkacak.Evet haklılar da.Ama maalesef eldeki cihazlar yetmiyor.2. nesil modeller evet,açabilir.Ama gene ARM11 kullanıyorlar.Yani bu oyunu , başka / yeni oyunları beklemek yanlış.Bundan sonra Allah'ın lütfu gibi bir şey olmazsa da en fazla / taş çatlasa 15 HD oyun gelir.Daha da bir şey beklememek lâzım.

avcitalip

avcitalip

Üye
İlk aldığımda benim de beklentim vardı ama yok.
Şöyle bir şey var arkadaşlar (pRime isimli arkadaşımızdan öğrendiklerimi kendi bilgilerimle harmanlayıp söylüyorum) ;
-İşlemci mimarisi çok eski.Yavaş çalışıyor.
-Gta3 çok Ram gerektiren bir oyun.
-Gta3 oldukça iyi bir grafik işlemcisi de gerektiriyor.
Şimdi kardeşim bu mesaja karşılık olarak Symbian stabil,Ram'i az yiyor diyenler çıkacak.Evet haklılar da.Ama maalesef eldeki cihazlar yetmiyor.2. nesil modeller evet,açabilir.Ama gene ARM11 kullanıyorlar.Yani bu oyunu , başka / yeni oyunları beklemek yanlış.Bundan sonra Allah'ın lütfu gibi bir şey olmazsa da en fazla / taş çatlasa 15 HD oyun gelir.Daha da bir şey beklememek lâzım.

aynen öyle ben sırf bu yüzden androide geçtim hünkarım...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
yaaa benim tek istediğim adam gibi 3d silahlı bir oyun moden combat gibi. Ama bize gelen modern combat atari oyunundan farksız:) Androidde Sonic 4 var. Yaaa arkadaşlar adamların sonic i bile muhteşem. Artık oyunsuzluktan kafayı yemeye başladım

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
GTA3'ün hiç çıkmaması çok daha iyi 800 mhz'lik Galaxy Ace'de kasıyor. Benim 1ghz üstünde çalışan çift çekirdekli tablet pc'imde de aynı kasmada çalışıyor yaani demek istediğim SGS2 donanımı yoksa o oyunu istemek yersiz beş para etmez bir stabilitesi var. Ama bir Gangster West Coast/Miami falan çok da güzel çalışabilirdi eğer çıksaydı.

hakan_710

hakan_710

Üye
boşuna yakınıyosunuz arkadaşlar boşuna. Oynamaya oyun bulamıyorum diyosunuz ben iki gün önce saydım iyi kötü derken (java kullanmıyorum) 90 dan fazla oyun var. Onlar neyinize yetmiyo? Kaldı ki bende dahil olmak üzere kaç kişi telefonlarındaki oyunlarin hepsine para verdi. (şahsen ben saydim bir elimin parmağını geçmedi). Şimdi biri çıkıp androidciler de bedava kullanıyo demesin sakın. Onlarda 10 kişi bizim gibi kullanıyosa 15 kişi de alıyodur. bir de bize bakın herkes bedavaci olmuş. Siz oyun şirketi olsaniz çıkarır mısınız? bazıları da çıkmış keşke android, iphone alsaydım demiş. Paran varsa alsaydın kardeşim sana silah zoruyla nokia mi aldırdılar yoksa? kimse kusura bakmasın da biraz mantıklı düşünün. sonra vay o oyun nden çıkmıyo vay işte bizde bu oyunu istiyoruz falan filan demeyin. Hele ki baba parasıyla telefon kullanıp sonra da keşke iphone alsaydım diyen kişiler hiç konuşmasın..varsa bir yorumunuz sevgi ve saygı çerçevesinde tartisabiliriz

• Beğen
Tepkiler: tevley ve klongs
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
boşuna yakınıyosunuz arkadaşlar boşuna. Oynamaya oyun bulamıyorum diyosunuz ben iki gün önce saydım iyi kötü derken (java kullanmıyorum) 90 dan fazla oyun var. Onlar neyinize yetmiyo? Kaldı ki bende dahil olmak üzere kaç kişi telefonlarındaki oyunlarin hepsine para verdi. (şahsen ben saydim bir elimin parmağını geçmedi). Şimdi biri çıkıp androidciler de bedava kullanıyo demesin sakın. Onlarda 10 kişi bizim gibi kullanıyosa 15 kişi de alıyodur. bir de bize bakın herkes bedavaci olmuş. Siz oyun şirketi olsaniz çıkarır mısınız? bazıları da çıkmış keşke android, iphone alsaydım demiş. Paran varsa alsaydın kardeşim sana silah zoruyla nokia mi aldırdılar yoksa? kimse kusura bakmasın da biraz mantıklı düşünün. sonra vay o oyun nden çıkmıyo vay işte bizde bu oyunu istiyoruz falan filan demeyin. Hele ki baba parasıyla telefon kullanıp sonra da keşke iphone alsaydım diyen kişiler hiç konuşmasın..varsa bir yorumunuz sevgi ve saygı çerçevesinde tartisabiliriz
Düşüncen çok yanlış. Androidçilerin sürekli oyun aldığını nerden biliyorsun ? Ben Android piyasasına gireli 1-2 ay oluyor forumlar deli gibi apk dosyalarıyla kaynıyor. Apk dosyaları için özel siteler bile açılmış, adamlar korsanın dibine vuruyor. İşin komik yanı Android'de her satın aldığın oyun çalışcak diye bir kural yok çünkü çöplük kaynıyor. The Amazing Spiderman oyununu satın alan bir üye yanlış hatırlamıyorsam Samsung Galaxy S2 kullanıyordu. Satın almasına rağmen oyunun telefonunda açmadığını söylüyordu. Çok güzel şeyler de olsa gene de Çöplüklerle dolu bir mağazaya çok para veren olmaz. Symbian'dan elbetteki oyun alan vardır ben bile elimden geldiğince 4-5 uygulama almıştım en azından az da olsa almasını biliyoruz bu forum için konuşuyorum yoksa zaten her oyuna para verip alan da vardır. Ama toplasan şurda 10 tane Nokia Belle işletim sistemli telefon anca vardır. Android desen Samsung'un onlarca modeli, LG'nin onlarca modeli, Motorola'nın onlarca modeli, Sony Ericsson'un onlarca modeli tabi ki yenilerden Sony markası adında da onlarca çıkacak modeli, Huawei vb. uzaaar gider telefonlar yetmezmiş gibi tonlarca üretilen bir sürü marka ismiyle çıkan kaliteli/kalitesiz çin malı Android telefonlar ve Çin malı veya büyük firmalara ait Androidli tabletler. Bence şimdi bidaha düşün derim sen firma olsan bir köye mi yoksa koca bir şehre mi yönelik hizmet yaparsın :oke:

• Beğen
Tepkiler: famemonster16
famemonster16

famemonster16

Üye
Düşüncen çok yanlış. Androidçilerin sürekli oyun aldığını nerden biliyorsun ? Ben Android piyasasına gireli 1-2 ay oluyor forumlar deli gibi apk dosyalarıyla kaynıyor. Apk dosyaları için özel siteler bile açılmış, adamlar korsanın dibine vuruyor. İşin komik yanı Android'de her satın aldığın oyun çalışcak diye bir kural yok çünkü çöplük kaynıyor. The Amazing Spiderman oyununu satın alan bir üye yanlış hatırlamıyorsam Samsung Galaxy S2 kullanıyordu. Satın almasına rağmen oyunun telefonunda açmadığını söylüyordu. Çok güzel şeyler de olsa gene de Çöplüklerle dolu bir mağazaya çok para veren olmaz. Symbian'dan elbetteki oyun alan vardır ben bile elimden geldiğince 4-5 uygulama almıştım en azından az da olsa almasını biliyoruz bu forum için konuşuyorum yoksa zaten her oyuna para verip alan da vardır. Ama toplasan şurda 10 tane Nokia Belle işletim sistemli telefon anca vardır. Android desen Samsung'un onlarca modeli, LG'nin onlarca modeli, Motorola'nın onlarca modeli, Sony Ericsson'un onlarca modeli tabi ki yenilerden Sony markası adında da onlarca çıkacak modeli, Huawei vb. uzaaar gider telefonlar yetmezmiş gibi tonlarca üretilen bir sürü marka ismiyle çıkan kaliteli/kalitesiz çin malı Android telefonlar ve Çin malı veya büyük firmalara ait Androidli tabletler. Bence şimdi bidaha düşün derim sen firma olsan bir köye mi yoksa koca bir şehre mi yönelik hizmet yaparsın :oke:
Haklısın bir de Symbian'a destek bitecek bunun da etkisi var.

larten123

larten123

Üye
symbian diye bir işletim sistemi mi kaldı?

Türe

Türe

Üye
Ölü sisteme kimse yatırım yapmaz.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
android kullananlar parayla alıyo symbian kullananlar beleşci demek doğru olmaz bu anca bahane olur satmak isteyen satar bakın spbye var mı bedava kullanabilen

tempestshine

tempestshine

Üye
Bu androiddekilerin hepsi de parayla alıyor.vay arkadaş ya,nokia alan beleşçi mi oluyor yani?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt