GTA 3 İphone ve Android'e Çıktı. Peki Neden Symbian'a Çıkmıyor??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Deneyecek cihaz olsa hiç yakınmam gider onlarda denerim de bir C6-01'im , bir de millattan kalma XP bilgisayarım var.Çok şükür en azından bilgisayar 7 yıllık ama Gta sa'yı bile açıyor...
Benim laptop da XP ve 4 yıldır kullanıyorum yakında değiştiricem inşallah :) Onda mesela Gta3'te bazı yoğun bölümlerde kasmalar oluyordu ancak Vice City en son grafiklerde hiç kasma yapmıyordu artı bi de modern modla oynuyordum arabaların çözünürlükleri baya yüksekti. Bu GTA 3'ün PC sürümünde de konsoldan port sorunu vardı sanırım oyun port sorunlusu :D

- - - Eklendi - - -

Rio iyi hocam bence

GTA 3 kasiyor, Gangstar miami vindication zirt pirt kapaniyordu ilac gibi geldi bunlarin ustune.
o zaman ben de üşenmiyim indiriyim bakalım nasıl yapmış Gameloft şuaralar The Amazing Spiderma oyunun konusunda Android'e kazık atmış vaziyette de oyunu satın alanlar bile çalıştıramadığı için Gameloft'a sinirliyim :)

TheMadness

TheMadness

Üye

neden ki :hmmm

- - - Eklendi - - -

evet 4s de ve s3 de dahi kasıyor , optimizesi problemli o oyunun infinity blade 2 bile iphone 4 te kasmıyodu yahu :hmmm

Kasmiyor atıp duruyor bazı bölümlerde

doctorrr

doctorrr

Üye
benim bilgisayarda gta 3 te bazen çakılmalar oluyor :D

PriZm

PriZm

Üye
o zaman ben de üşenmiyim indiriyim bakalım nasıl yapmış Gameloft şuaralar The Amazing Spiderma oyunun konusunda Android'e kazık atmış vaziyette de oyunu satın alanlar bile çalıştıramadığı için Gameloft'a sinirliyim :)

kazık atmadı.oyun sadece internetsiz çalışmıyor o kadar.

WebStyle

WebStyle

Üye
İphone 4S'de çok nadir kasmalar oluyor. O da grafiğin yoğun olduğu alanlarda. Öyle abartılacak seviye de değil. Bu durum da optimizasyonla ilgilidir diye düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
tempestshine

tempestshine

Üye
Sonuç olarak ne gta3 yok.gangstar rio oyunu yok.bu yüzden boşu boşuna şu iyi bu iyi demeyin

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Pes olmuş 2012 hala symbina oyun bekleyen var :D

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
evet tartışmanın bir anlamı yok arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

SYMBİAN YİNE SYMBİANDIR:ehe

klongs

klongs

Üye
nokia symbiana bakmıyor ki geliştiriciler niye baksın

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konu açıklığa kavuşmuş gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt