iphone 3s 8gb telefonu nasıldır?

Sponsorlu Bağlantılar

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3s 8gb telefonu nasıldır?
selamlar arkadaşlar
12 yıllık nokia macerasını bitirmek üzereyim.Bugün real de iphone 3s cihazın 1299 liradan 900 tl ye düştüğünü gördüm
ve bende iphone almayı kesinleştirdim.her ne kadar internette araştırsamda kesin ve net bilgiyi siz kullanıcılardan almanın daha doğru olduğu düşüncesindeyim.Arkadaşımda iphone 4 var ondan al diyor ama o kadar para çıkaramam

1-iphone 4 ile arasındaki fark sadece dahili hafızamıdır?
2-iphone 4 olan uygulama oyun vs 3s ede olurmu?
3-fiyat nasıl acaba araştırsam daha uygunuda bulurmuyum?

değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Symbianize

Symbianize

Üye
900tl kazik turkcellmi 800 e satiyo 1200 e falan 4 al 3gs oyunlari falan kasar 4 binevi iyidir sakin 3gs alma bu saatten sonra pisman olursun hele o paraya sakin

aşkım34

Üye
bence ıphone 3gs daha iyi ıphone 4 lerde home tuşu cok sroun oluyo sen bilirsin tabi ben phoe 3g ve gs tavsiye ederim

Symbianize

Symbianize

Üye
Ne hic bir sorunu yok 3gsin destegi bitiyor artk

larten123

larten123

Üye
arkadaşım satıp 4s almayı düşünüyor yani düşün symbian gibi o da ölüyor bu saatten sonra 3gs almak olmaz

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
iOS ile Symbian bir mi? 3g ve 3gs arasındaysan kesinlikle 3gs al 3g sakın alma, kasma yapıyor. Apple telefonlarında desteğini kesmez bu yüzden Apple çok satıyor. Belki şu olur 3gs'yi belli bir yere kadar getirir orada bırakır ama öldürmez. Bu aynı şuna benzer android'i nasıl 2.3.6 kullanılıyorsa 4.0.4 de kullanılıyor ama pek bir farkı yok. 3gs iyidir. Almayı düşünüyorum açıkcası. Kamerasını ise sakın 3.2mp diye küçümseme oldukça kaliteli bir kamera olduğu için çoğu 5mp kameralara fark atar. İyi telefondur. Turkcell'den 1ay sonra alacağım ben. Eğer 3gs almayacaksan Galaxy W yada Xperia Neo'ya yönelmeni tavsiye ederim.
Sorularına gelirsek;
Turkcell ve Hepsiburada'da 799tl
Oyunlarda performansı iyidir Adreno 205 GPU'dan biraz daha az performan sergiliyor. (Adreno 205 GPU çoğu oyun için 3D performansı gayet yeterlidir)
iOS Farkı sadece yaşanır diyorum başka birşey demiyorum :)

15097

15097

Üye
iPhone 3GS Turkcell'de ve diğer operatörlerde :tl: 740.

aşkım34

Üye
İPhone 3g ben kullanıyorum kim demiş kasiyo diye gayette hızlı calisio bizsin insanlar böledir hep imrentidir mesela iPhone 3GS alırsın birinde iphone4g görürsün keske bunu alsaydım serana bizim insanlar herseyin en iyisini istiyo ama unutmayın 3310da alo diyo iphonede yok internete iyi griyimus falan İnternet'e grceksen laptop alcaksin adı üstünde telefon konuşmak mesajlaşmam icindir

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
İPhone 3g ben kullanıyorum kim demiş kasiyo diye gayette hızlı calisio bizsin insanlar böledir hep imrentidir mesela iPhone 3GS alırsın birinde iphone4g görürsün keske bunu alsaydım serana bizim insanlar herseyin en iyisini istiyo ama unutmayın 3310da alo diyo iphonede yok internete iyi griyimus falan İnternet'e grceksen laptop alcaksin adı üstünde telefon konuşmak mesajlaşmam icindir
Kardeşim , iPhone 3g ile 3gS aynı değil. 3g = 412mhz CPU varken , 3gS 600mhz CPU su var. Şahsen iphone 3gs kullanıyorum tavsiye ederim 8gb'ın 6gb'ını doldurdum donma takılma tık yok çok mükemmel birşey bu gta3 dahi açıyor biraz kasıyor ama 4s de bile gta 3 de azıcık kasıyor diğer oyunlarda kastığını pek rastlamadım iyi telefondur :) operatörlerden alamazsan bugün Electroworld'de 799tl idi.

relax_1_8

relax_1_8

Üye
Hocam ios 6 cikacak apple 3gs uretilmeye devam ettigi icin hala onada verecek ios6yi. Fakat bazi yeniliklerinden faydalanamayacaksin. İphone4 te ayni ip5 cikinca eskiyecek. Bu yuzden cogu yenilikten ip4 te faydalanamayacak. Bu saatten sonra artik ip4 alinmaz :) tavsiyem 3gs ;)

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugün turkcelle gittim o kampanya için faturalı olması gerekiyor hattın
yeni bir hat alınca yarısını kredi kartıyla istiyolar yani baya bi prosedür çekemem dedim çıktım
bende 4s almaya karar verdim biraz daha para biriktiriyimde
değerli yardımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler

KayraBey

KayraBey

Üye
Şimdiden hayırlı olsun.

Üst Alt