603 yardım telefondan soğudum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SeVGiNiSuN01

Üye
    Konu Sahibi
603 yardım telefondan soğudum
arkadaşlar telefonu alalı 2,5 ay oldu. adaptördenden, kulaklıktan servise gönderdim her seferinde telefonum sıfırlandı. maxicep ve ovi mağaza sayesinde oyun ve program eksikliğimi bunlarla kapattım.
ama son bir haftadır dikkatimi çekiyor wifi üzerinden internete bağlanıyorum. yazılar çince mi artık japoncamı bilemiyorum. okumakta sıkıntı çekiyorum. hatta bu sebepten telefondan bile soğudum yardım edin. tekrardan düzeltelim.

sonerrap

sonerrap

Üye
arkadaşlar telefonu alalı 2,5 ay oldu. adaptördenden, kulaklıktan servise gönderdim her seferinde telefonum sıfırlandı. maxicep ve ovi mağaza sayesinde oyun ve program eksikliğimi bunlarla kapattım.
ama son bir haftadır dikkatimi çekiyor wifi üzerinden internete bağlanıyorum. yazılar çince mi artık japoncamı bilemiyorum. okumakta sıkıntı çekiyorum. hatta bu sebepten telefondan bile soğudum yardım edin. tekrardan düzeltelim.

format denedinmi hiç soft hard ? ama bana kalırsa fp1in içine tema efeckti ve hacki at temiz bi flaş at telefon kendine gelir

• Beğen
Tepkiler: SeVGiNiSuN01
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

kendi tarayıcısından mı giriyosun nete?

• Beğen
Tepkiler: SeVGiNiSuN01

SeVGiNiSuN01

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim sorunu uzun zaman önce yazdım ama hallettim şimdi gördüm yanıtlarınızı kusuruma bakmayınız. İlginiz için çok teşekkür ederim Albay'ım :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
rica ederiz tarayıcıyı sormamdaki neden ayarlarından yapabiliyor olman dı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt