701 e 808 flash atılır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
701 e 808 flash atılır mı?
Merhaba arkadaşlar. 701 e 808 zin flashını atmak istiyorum. sizce olumlu sonuç alır mıyım?
Şimdi bilgi olmadan yüklerim, sonra cihaz elimde kalır diye tırsıyorum açıkcası :islik

NaviFirm de 112.20.311 release, ndt_ea_euro1_2_*** (siyah,beyaz ve kırmızı) için firmware
Benim flash variant ı 059H048. 808 dekiler 059M7J6(siyah)-059M7J7(beyaz)-059M7J8(kırmızı)

Yardımcı olursanız sevinirim. iyi forumlar :oke:

doctorrr

doctorrr

Üye
olmaz güzel kardeşim bu imkansız ama ustalardan yardım alarak kamera uygulamasını yazılımın içinden ayıklayabilirsin tek farklılığı bu, 808 in kamera uygulaması :D

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
cardanadam

cardanadam

Üye
n8 olsa dene derim ama 701 için bir şey diyemiyecem n8 de ölü flahs atınca eski haline dönüyor ama 603, 700 ve 701 de olmuyor biliyorum

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar.
808 ile 701 aynı donanıma sahip.
gpu ve disk belleği farklı sadece.
bu mantıkla bakınca olumlu olabilir diye düşünmüştüm.

içimden bir ses dene diyor... :d:

peki dead flash ne olur acaba?

- - - Eklendi - - -

eski haline getirebileceksem atarım. tabi olumsuz olursa desteğinizi beklerim :ah

ANIL

ANIL

Admin
denemeni hiç tavsiye etmem. böyle bir şeyin olması imkansız ya. anca içinden belli şeyleri alabilirsin. ve 2.nesiller için kesin bir downgrade yolu yok.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
atılıyormuş yalnız kamera çalışmıyormuş. yeni güncellemeyi bekleyecem artık :(

papakudioflu

papakudioflu

Admin
rm kodu tutmazsa cihaz boot hatasi verir veya susar. Susan cihazi dead flashla donduremezsin. Tabi bu işlerden anlarim diyorsan cihazin rm kodlari degiştirilebiliyor rm kodunu degiştirip rom atabilirsin ama donanimda farkliliklar varsa yine calişmiyacaktir calişsa bile bazi hatalar vermesi muhtemel.

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
şey ya kurtuluş abiye sorsak mı kamera uygulamasını :D

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
rm kodu tutmazsa cihaz boot hatasi verir veya susar. Susan cihazi dead flashla donduremezsin. Tabi bu işlerden anlarim diyorsan cihazin rm kodlari degiştirilebiliyor rm kodunu degiştirip rom atabilirsin ama donanimda farkliliklar varsa yine calişmiyacaktir calişsa bile bazi hatalar vermesi muhtemel.

deneyen bir elemanla konuştum. verdiği cevap;

"You can't directly flash however , unpack respective fw files from rofsx of 808 and drop in corresponding fw files of 701. It works I've tried myself but camera doesn't work . Everything else works fine."

Sonuç olarak riske girmeye değmez. Teşekkürler arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

şey ya kurtuluş abiye sorsak mı kamera uygulamasını :D

arkadaşım, tam olarak demek istediğin nedir? neye istinaden yazdın? kafa mı buluyorsun? burada bir soru sordum, bilgisi olan arkadaşlardan rica ettim. yaptığın ayıp, terbiyesizlik

ANIL

ANIL

Admin
deneyen bir elemanla konuştum. verdiği cevap;

"You can't directly flash however , unpack respective fw files from rofsx of 808 and drop in corresponding fw files of 701. It works I've tried myself but camera doesn't work . Everything else works fine."

Sonuç olarak riske girmeye değmez. Teşekkürler arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

arkadaşım, tam olarak demek istediğin nedir? neye istinaden yazdın? kafa mı buluyorsun? burada bir soru sordum, bilgisi olan arkadaşlardan rica ettim. yaptığın ayıp, terbiyesizlik

bana düşmez ama kamera çalışmıyor demişsin ya kurtuluş abiye bir soralım demiş. kurtuluş abiyi tanımıyorsun galiba. ortada bir ayıp veya terbiyesizlik yok.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi

bana düşmez ama kamera çalışmıyor demişsin ya kurtuluş abiye bir soralım demiş. kurtuluş abiyi tanımıyorsun galiba. ortada bir ayıp veya terbiyesizlik yok.

Kusuruma bakma kardeşim. yanlış anladım, kurtuluş u tanımıyorum. özür dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt