701 e Flash Atmak İstiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
701 e Flash Atmak İstiyorum...
Merhaba arkadaşlar. 701 FP1 update i geldiğinden beri sinirliyim. Ne widget ları değiştirebiliyorum ne de tema effect lerini...
Sırf bu nedenlerden dolayı telefona flash atmak istiyorum. Yalnız biraz çekiniyorum, telefonu mort etmekten...

1. NaviFirm+ 1.7 ile telefonun yazılımı (her neyse artık) telefon için
"Nokia 701 (RM-774)" + " 112.10.1404" + "eu_euro2_turkey_dark_steel(059H48)" seçerek orada programın kendi seçtiği dosyaları indirdi.

Buradan sonraki yapacağım işlemleri bilmiyorum. NokiaCooker ile indirdiğim dosyaları açtım ama değişiklik yapmama izin vermiyor :(
Sanırım NokiaCooker ı crackleyemedim. Yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum. İyi forumlar dilerim

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
phoenixle flashlıyıcaksın kardeşim s3 genel de var konusu

---------- Eklendi @ 20:39:28 ---------- Yazıldı @ 20:38:39 ----------

www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-s-3-telefonlara-nasil-flash-atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html buyur link

Teşekkürler commandtr. Peki dosyalarla nasıl oynayabilirim? Sonuç olarak tema ve widget lar için bu işe giricem. sanırım bu konuda anlatılan sadece orjinal hacksiz yazılımı kurma. bu konuda baya bi fransızım

ANIL

ANIL

Admin
Nokia firmware editor (NFE) kullan. Nokia Cooker ile paketlemeyi yap.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Nokia firmware editor (NFE) kullan. Nokia Cooker ile paketlemeyi yap.

Teşekkürler nsekiz. deniyorum hemen.

Bir soru da NFE ve Cooker ne işe yarıyor acaba? Cooker ile içindeki dosyaları değiştiremiyor muyum?

ANIL

ANIL

Admin
evet değiştirebilirsin + paketleme yapılıyor.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Tema olayını sanırım yaptım. manifast dosyasından tema yerini değiştirdim. şimdi widget miflerinin yerlerini bulup değiştirmede yada elimdeki widget ları kurabilmek için bir şey yapmam kaldı...

backwater

backwater

Üye
navifirm de en alttaki 300bilmem kaç megabaytlık dosyayıda indir asphalt 5 i ve bi kaç oyun daha kuruluyor

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın, oyun sıkıntı değilde bir problem var sanırım. app kurarken sertifika hatası diyor?? norton hack i mi denesem üzerine acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...