Galaxy s3 mü iyi iphone 4s mi iyi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
007emin

007emin

Üye
    Konu Sahibi

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ekran problem değilse 4s eğer büyük ekran istiyorsan s3 burada bence ekran tercihin belirleyici olur.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu iki telefondan birini alıp da tatmin olmayan insanı allah ıslah etsin derim :D Uzun lafın kısası ekran boyutu belirleyici etkendir Büyük geniş ekranda özgürlük mü yoksa küçük ekranda(fazla da küçük sayılmaz aslında) taşıma rahatlığı ve portatiflik mi seçim senin. İkisi de haddinden fazla iyidir ikisi de uçurur seni desem yeridir.

PriveT

PriveT

Üye
Benim de merak ettigim bir konuydu bu :) Halen karar veremedim ama :(

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bu iki telefondan birini alıp da tatmin olmayan insanı allah ıslah etsin derim :D Uzun lafın kısası ekran boyutu belirleyici etkendir Büyük geniş ekranda özgürlük mü yoksa küçük ekranda(fazla da küçük sayılmaz aslında) taşıma rahatlığı ve portatiflik mi seçim senin. İkisi de haddinden fazla iyidir ikisi de uçurur seni desem yeridir.

:alkis:

15097

15097

Üye
Büyük ekran istiyorsan yani internet, kitap, gazete, oyun vb. dersen SIII ama ben bunları biraz daha küçük ekranda da yaparım diyorsun 4S

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Fikrimi söylemek istiyorum izninizle arkadaşlar 1 senedir telefonları araştırıyorum baya bi bilgiye sahibim android ios senin seçimin ancak bana sorarsan sisteme göre secmelisin telefonu. Bi tarafta çift çekirdekli işlemcisi ile dört çekirdekli işlemcinin hızına yetişen bi sistem var diğer yanda seni kisitlamayan bana göre daha eğlenceli ve daha modifiyeye açık bir telefon var. Eğer seçimin iphone 4S tamam ama S3 ise eğer orda dur ve bana pm at anlatırım ;)

doctorrr

doctorrr

Üye
4s e ios 6 falan da gelecek tadından yenmez ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Fikrimi söylemek istiyorum izninizle arkadaşlar 1 senedir telefonları araştırıyorum baya bi bilgiye sahibim android ios senin seçimin ancak bana sorarsan sisteme göre secmelisin telefonu. Bi tarafta çift çekirdekli işlemcisi ile dört çekirdekli işlemcinin hızına yetişen bi sistem var diğer yanda seni kisitlamayan bana göre daha eğlenceli ve daha modifiyeye açık bir telefon var. Eğer seçimin iphone 4S tamam ama S3 ise eğer orda dur ve bana pm at anlatırım ;)
GPU ve CPU değerleri de göz önünde bulundurmak gerekiyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

4s e ios 6 falan da gelecek tadından yenmez ;)
Gelmedi mi :D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

GPU ve CPU değerleri de göz önünde bulundurmak gerekiyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

Gelmedi mi :D

Onlar zaten göz önünde Fatih'im önemli olan ön plana o kadar çıkarılmayan sistemleri iyi bilmek yoksa donanıma göre 4s in iki katı güzellikte S3 :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Onlar zaten göz önünde Fatih'im önemli olan ön plana o kadar çıkarılmayan sistemleri iyi bilmek yoksa donanıma göre 4s in iki katı güzellikte S3 :)
4s daha önde zaten abim grafik işlemci yönüyle ile de bence önde :)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Donanım özellikleri işlemci gücü vs,barındırdığı ekstra özellikler,hareket duyarlılığı filan S3 kat kat daha iyi 4S'ten.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bu konulari acmak artik bos ya 2830 tane boyle konu var onlara bakin hep tartisma var ikiside iyi yav

doctorrr

doctorrr

Üye
millet kavagaya tutuşuyor genelde böyle konularda :(

O-Xan

O-Xan

Üye
Böyle konulara en iyi yanıt; 3310 For Ever.

• Beğen
Tepkiler: monibrasco12

monibrasco12

Üye
jellybean gelince s3 tadından yanmez hale gelir :D ama ios cuysan iphone 5i bekle ekran büyürse onu al benim eski 4sde parmaklardan oyun oynayamıyodum şahsen. ama s2 de s3de 4s de seni çok iyi tatmin eder hiçbirini max performansta kullanamazsın çünkü senin en yoğun kullanımında zorlanmıycak kadar iyiler.ne alırsan al pek fark yapmaz aşşa yukarı aynı kapıya çıkarsın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone 4s.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...