Galaxy s3 mü iyi iphone 4s mi iyi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kubilay054

kubilay054

Üye
4s İOS diyorum başka birşey demiyorum.

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
paran varsa iphone 5 i bekle derim

ANIL

ANIL

Admin
cevabı yok. senin tercihlerine kalmış.

Türe

Türe

Üye
ekran boyutu önemli ;) ikisi de harika cihazlar ;) büyük seversen s3 , küçük seversen 4s al ;)

KayraBey

KayraBey

Üye
Bıkmadınız mı bu tip konu açmaktan Allah aşkına ya!!! Fenalık geldi yemin ederim.Konu açmış olmak için konu açmayın artık.Öğrenin bunu.Geyik yapılacaksa Gereksiz Mesaj bölümü var.Böyle hiçbir yararı ve anlamı olmayan konuları açarak neyi hedefliyorsunuz anlamış değilim :off::megafon:

- - - Eklendi - - -

Vallahi kimse kusura bakmasın.Konu açma özgürlüğü olabilir ama gerçekten sıktı artık bu tip karşılaştırma konuları.Gelir şimdi 2 fan o iyi bu iyi kavga eder durur.Biraz üyelere faydalı olabilecek konular açmayı başarabilirsek daha iyi olacaktır.Böyle konular hep ortalık karıştırır başka işe yaramaz.Hiçbir zaman sonucu olmaz.Hep askıda kalacak olan hava-cıva bir konu.SAdece bu konu için değil bu tip tüm konular için bu yazdıklarım.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
franzliszt

franzliszt

Üye
iki cihazda süper cihaz kişinin gözüne hitabına kalmış olay iki cihazda kafa kafaya ben 4s tercih edin derim nedenimde sürekli oyun programda güncel kalırsınız yenilikleri hemen yüklersiniz :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
kardeş s3 her turlu netlik kibarlik ekran büyüklugu ama i phone 5 dersen her turlu 5 derim

MoonLife01

MoonLife01

Üye
cikmasi yakin bunlar nokiamiki sozunu tutmicaklar kos koca apple

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu konuyuda tartışmaya vardırdığınız için kimse ceza almadan
:locked:

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...