En iyi işletim sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi İşletim Sistemi Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
en iyi işletim sistemi bence şöyle anlaşılır..3 tane aynı model alırısın eline birine ios,birine android birine symbian..hız vs test edersin bakarsın..yıllarca nokia kullanıp sonra s2 aldım s3 aldım ssymbiandan hızlı vs demek bence çok çok yanlış bi değerlendirme..

en iyi sistem ihtiyaçlarını karşılayandır en hızlı olan değil.

15097

15097

Üye
en iyi işletim sistemi bence şöyle anlaşılır..3 tane aynı model alırısın eline birine ios,birine android birine symbian..hız vs test edersin bakarsın..yıllarca nokia kullanıp sonra s2 aldım s3 aldım ssymbiandan hızlı vs demek bence çok çok yanlış bi değerlendirme..
hem aynı model demişsin hem symbian ios demissin :ehe ?

erko merko

erko merko

Üye

Hocam en basitinden nokia'nın en güçlü telefonuyla samsung'un en güçlü olmayan telefonu galaxy s2 ile hız testi yaparsanız, galaxy s2 tabiri caizse her konuda ezer geçer, yani bunda yanlış bir durum yok android symbian'a göre daha stabill bir sistem anlamak için kullanmak gerekiyor vede diğer mesajınızda oyun ve uygulama kıtlığından dolayı hantal yazdığımı sanmışsınız, alakası yok symbian genel olarak hantal bir sistem hantal=yavaş..

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye

Hocam en basitinden nokia'nın en güçlü telefonuyla samsung'un en güçlü olmayan telefonu galaxy s2 ile hız testi yaparsanız, galaxy s2 tabiri caizse her konuda ezer geçer, yani bunda yanlış bir durum yok android symbian'a göre daha stabill bir sistem anlamak için kullanmak gerekiyor vede diğer mesajınızda oyun ve uygulama kıtlığından dolayı hantal yazdığımı sanmışsınız, alakası yok symbian genel olarak hantal bir sistem hantal=yavaş..
aynı işlemci aynı ram olursa ezip geçmesi biraz zor gibime geliyor.aman boşver bre hiçbiri babamın oğlu değil..arkadaşın da yazdığı gibi hangisini seviyorsa insan ve hangi model işini görüyorsa en iyisi o galiba..

erko merko

erko merko

Üye
aynı işlemci aynı ram olursa ezip geçmesi biraz zor gibime geliyor.aman boşver bre hiçbiri babamın oğlu değil..arkadaşın da yazdığı gibi hangisini seviyorsa insan ve hangi model işini görüyorsa en iyisi o galiba..

Ben zaten tartışmak için yazmamıştım o mesajı, neyse isteyen istediği telefonu kullanır karışmak bize düşmez.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

android mi stabil sistem? Sen s2 de 10 tane oyun aç ben 701 de 60 tane oyun + program açıyım bakalım hangimizde boş ram çok. Android stabil değil symbianın çekirdeği değişse s2 deki donanımı koy s3 le bile yarışır o symbian telefon s2 donanımıyla.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
ben yılların nokia kullanıcısıyım evde i phone vardı babamın bir hafta kullandım.. Şu an al kullan deseler satarım.. Bende dışarı kapalı, herşeyi internete bağlı, basit bir zil sesini bile müziklerinden yapamıyor ve arkadaşından duyduğum muhteşem bir şarkıyı bluetooth ile gönderemeyip akşam eve gelip bilgisayardan yükleyip rahat edemiyorsan, fotoğraf video yüklemek için i tunes ve dolayısıyla bilgisayara ihtiyacım oluyorsa o işletim sistemi bana göre iyi değil demektir.. Symbiandan vazgeçemiyorum ama android'e de merak saldım bakalım hayırlısı.:)

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Kesinlikle android tadina doyum olmuyor hele nexus la :)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
aslında symban 1 ghz işlemcili 1 gb rami olan bi telefon falan çıkarsa ne güzel olurdu di mi vallahi. :)

pRime.

pRime.

Üye

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve MasteLaa
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefonda 67 uygulama açık symbian ! Boş ram e de bir bakın. Serdar Allah razı olsun bi saattir arıyorum ya.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
erko merko

erko merko

Üye
Adam radyo gibi basit uygulamaları açmış tabi az ram yer öyle, 60 tane oyun açsın öyle koysun bakalım benim merak ettiğim 60 tane oyun açınca telefonun nasıl bir tepki vereceği.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
60 uygulamanın hepsini tek tek çeksin mi napsın. Aha bizde resmi var sen 20 tane aç oyun ben de Senden özür dileyecem.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Gereksiz tartişma ve konu ile ilgisi olmayan mesajlar denetime alinmiştir. Konuyu ve tartişmalari kişiselleştirmeden devam edelim:oke:

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Adam radyo gibi basit uygulamaları açmış tabi az ram yer öyle, 60 tane oyun açsın öyle koysun bakalım benim merak ettiğim 60 tane oyun açınca telefonun nasıl bir tepki vereceği.
60 tane oyun mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt