MasteLaa
Üye
Sağ tıkla kopyala ve imza yerine yapıştır kardeşim benimbeceremedim resmin url sini mi kopyalayacam n'apacam anlamam bu mevzulardan![]()

Sağ tıkla kopyala ve imza yerine yapıştır kardeşim benimbeceremedim resmin url sini mi kopyalayacam n'apacam anlamam bu mevzulardan![]()

beceremedim resmin url sini mi kopyalayacam n'apacam anlamam bu mevzulardan![]()
Team viewer varmı ?beceremedim resmin url sini mi kopyalayacam n'apacam anlamam bu mevzulardan![]()

ne içtin
İmza bölümünü aç kardeşimbir deli gerçeğe çok yaklaşmıştır aslında.. beceremedim...
bu 1 sonra yan yana 2 sayfayı aç resmi tut ve sürükle imza bölümüne bittiii
Bu resmi canım kardeşim = Tamam ver şifreyiBildiğin göremiyorum. Vereyim şifreyi sen Koy.

oldu oldu sağolasın
İmza bölümünü aç kardeşimbu 1 sonra yan yana 2 sayfayı aç resmi tut ve sürükle imza bölümüne bittiii
Bu resmi canım kardeşim =

İmza bölümünü aç kardeşimbu 1 sonra yan yana 2 sayfayı aç resmi tut ve sürükle imza bölümüne bittiii
Bu resmi canım kardeşim =

Ben sadece imzalara yardım ediyorum@ynsemrekose
@MasteLaa
boşuna sevinmeyin imzalar olmamış
- - - Eklendi - - -
@HacKLess
şu konuyu dağıtma bi

düşünmeniz yeter demiyoda@ynsemrekose
@MasteLaa
- - - Eklendi - - -
@HacKLess
şu konuyu dağıtma bi
al buyur 
Bilerek yapmıştım kuzum
Mavi imza mavi gözler uyumlu olmuş![]()

Nasıl olacak yahu@ynsemrekose
@MasteLaa
- - - Eklendi - - -
@HacKLess
şu konuyu dağıtma bi

düşünmeniz yeter demiyoda![]()
al buyur
![]()
resmi seçip yukarıdan "bağlantı ekle"ye tıkla konunun linkini yaz. bu kadar basit 
İmza böyle dursun sonra dan siteye giriş yapabilir miyiz ?görüntü kirliliği oluyorresmi seçip yukarıdan "bağlantı ekle"ye tıkla konunun linkini yaz. bu kadar basit
- - - Eklendi - - -
neyse lütfen konuyu dağıtmayalım imzalarda sorun olursa pm atın.
editör lazım mı?![]()