★ Yeni Adı ve Logosuyla.. | RestLife ★

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye
Hazırla Bakem :D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Arkadaşlar şu imza koyma olayi biraz karişti. Ben bi video hazirliorm az bekleyin sakin olun :D

gerek yok ayrıca imzanı değiştir ve çok büyük zaten uyarı alırsın.

- - - Eklendi - - -

şu konuyu çok dağıtıyorsun ya sinir olmaya başlıyorum sana :hmmm

m542tf

m542tf

Üye

O imzayı koyamamşsın :) Bak şimdi. Normal bir cümlenin içinden kelime seçiyorsun sonra kopyala yapıştır yapıyorsun ya, o imzayıda öyle bi kelime gibi düşün ve kelime seçiyomuş gibi seç. Sonra kopyala imzana yapıştır ;) 3 oldu :D :D

mobilde biraz zor oluyor ki söylediğine göre olmamış

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
şu hazırladığım mavi ve turuncu imzaları ekleyin. 1den fazla olmasın çok rahatsız ediyor +uyarı alırsınız.
not: bende değiştiriyorum.

MrTech

MrTech

Üye
Murat Abi Yönetimde Kimler Olacak ? :naughty: :ehe

- - - Eklendi - - -

Murat Abi Yönetimde Kimler Olacak ? :naughty: :ehe

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
ben ve editörler :pro:

not: editör belki olmayabilir de eğer sitenin başında portal tarzı bir şey olursa seçerim

• Beğen
Tepkiler: m542tf

cukuleaks

Üye
gerek yok ayrıca imzanı değiştir ve çok büyük zaten uyarı alırsın.

- - - Eklendi - - -

şu konuyu çok dağıtıyorsun ya sinir olmaya başlıyorum sana :hmmm
Kusura bakma ama ne yaptığını anlayamıyorum? Devamlı konuyu dağıtıyorsun diyorsun burda deli gibi imza nasıl yapılır onun için yardım ediyorum. Anlamıyorum ne yaptığını :hmmm

MrTech

MrTech

Üye
:hmmm Admin ve Modlar Olsa İyiydi Yahu :naughty: :ehe

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Admin olmak için sözleşme felan var mı :ehe Yalnız Hocam site harbi on numara olmuş :) Resimler yüklenince bile göstermiyor :sirit:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

şimdi bu sistenin maxicepten ne farkı olacak tam olarak

sosyal ağ tarzında olacak üyeler neler yaptıklarını, nerelere gittiklerini ve fotoğraflarını paylaşacaklar ve chat sistemiyle rahat bir şekilde de konuşulabilecek. tamamen eğlence amaçlı yani,

MrTech ;
o kadar da değil kardeşim sosyal ağ sitesini aşar :ehe

BlackNinja03

BlackNinja03

Üye
Site açıldımı kardeşim link nerde :)

ANIL

ANIL

Admin
sosyal ağ tarzında olacak üyeler neler yaptıklarını, nerelere gittiklerini ve fotoğraflarını paylaşacaklar ve chat sistemiyle rahat bir şekilde de konuşulabilecek. tamamen eğlence amaçlı yani,

MrTech ;
o kadar da değil kardeşim sosyal ağ sitesini aşar :ehe

anladım ama haber bölümüne ne kadar gerek var bilemiyorum. anasayfada olabilir işte cep telefonları, pc, tablet gibi bölümlere ayrılıp belli editörler seçip herkes kendi bölümünde haberleri paylaşabilir. tabi bunu gelen isteğe göre yapmak daha mantıklı olur.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

anladım ama haber bölümüne ne kadar gerek var bilemiyorum. anasayfada olabilir işte cep telefonları, pc, tablet gibi bölümlere ayrılıp belli editörler seçip herkes kendi bölümünde haberleri paylaşabilir. tabi bunu gelen isteğe göre yapmak daha mantıklı olur.

haklısın hatta isteyen kendi incelemelerini paylaşır güzel olur

- - - Eklendi - - -

bu arada sosyal ağ sitesinin adı tam olarak ne olsun acaba maxicep adını kullanırsak admin rahatsız olur mu ?
olmadı maxi+ tarzı bir şeyde olur, hem daha çok uyuyor
:ehe

- - - Eklendi - - -

MrTech

MrTech

Üye

- - - Eklendi - - -

bu arada sosyal ağ sitesinin adı tam olarak ne olsun acaba maxicep adını kullanırsak admin rahatsız olur mu ?

- - - Eklendi - - -

Maxi+ Yada MaxiPlus

- - - Eklendi - - -

MaxiBook'ta Olabilir :ehe

ANIL

ANIL

Admin

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

sonuçta izin alman gerekir

Üst Alt