★ Yeni Adı ve Logosuyla.. | RestLife ★

Sponsorlu Bağlantılar

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

vbulletin kullanmanı öneririm aslında.

sosyal paylaşım sitesi kuruyoruz, forum değil.

- - - Eklendi - - -

siteyi en kısa sürede yeni adı ve logosu ile sizlere paylaşmaya çalışacağım arkadaşlar :)

- - - Eklendi - - -

yeni logo nasıl arkadaşlar ? :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
sosyal paylaşım sitesi kuruyoruz, forum değil.

- - - Eklendi - - -

siteyi en kısa sürede yeni adı ve logosu ile sizlere paylaşmaya çalışacağım arkadaşlar :)

- - - Eklendi - - -

yeni logo nasıl arkadaşlar ? :)

ne kurulduğunun farkındayım. onda da sosyal grup oluşturulabildiği için dedim. benimkisi öneriydi, seçim senin.

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
sitenin adı hakkında fikri olan varsa pm atabilir :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Valla kolay gelsin diyeyim

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
konu yenilendi arkadaşlar :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar, yapmaya çalıştığınız sitenin nasıl bir şey olduğunu görebilmek için konuyu kapatmadım. Şimdi görüyorum ki üyelik gerektiren bir sistem kurmuşsunuz ve sanırım site içerisinde mobil içerik paylaşımıda yapacaksınız. Bizleri yanlış anlamamanız için konuyu kestirip atmadık. Üyelik gerektirmeyen, Facebook grubu gibi bir yapı ortaya çıkarmış olsaydınız buna müsade etme şansımız vardı ancak şuanki yapıda bir siteye izin vermemiz beklenemez.

Konunun Maxicep ile bir alakası kalmadığından site hakkında bölümünde konuşulmasına gerek kalmadı. O yüzden sizlere bazı hatırlatmalarda bulunup konuyu kilitliyorum. İyi Forumlar.

Yukarıda imza için kullanmak istediğiniz resim yükseklik olarak 150 pikseli geçtiğinden forum kurallarına aykırı oluyor. İmza kurallarımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar, sitemizden bir üye topluluğunu baska bir websitesine çekmek/yönlendirmek her zaman yasak olmustur bu her ne kadar maxicep adı ve ismi kullanılarak yapılsa da, sonucta biz toplulugumuzu sadece bu sitede görmek istiyoruz, gruplasmaları desteklemiyoruz.

Konuyu uzun zamandır yönetim olarak takip ediyoruz ve değerlendirmelerimiz sonucu, böyle bir gruplasmayı desteklemedigimizi belirtirim. Projeyi baslamadan sonlandırmanızı rica ederim.

Sosyal gruplasmaları, sitemiz üzerindeki sosyal gruplar dan veya sitede herhangi bir bölümde konu ile yapabilirsiniz.

:locked:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Cihanî Sultan

Üst Alt