Sizce F/P mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sizce F/P mi?
Linkteki bilgisayar icin F/P acisindan gorusleriniz nedir? Ilk link satis linki ikincisi ise biraz daha farkli bir konfigurasyona sahip. (GT 650m, 16Gb ram, SSD ve 1TB HDD farki var)

Elimde zaten 128 lik SSD var. sadece ram miktarini duruma gore yukseltmeme gerekecek.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
17.3" olupta 1920x1080 çözünürlüğü olmayan birşey almazdım. Gerçekten pek hoş durmuyor. 15.6" de pek sorun olmazdı ama hem SSD koy Hem 1 TB HDD koy o kadar donanım koyupta o çözünürlüğü görmek üzücü.

SSD yi dışarıdan daha ucuza alabilirsin. Bir de yurtdışı piyasası Türkiye'ye göre genelde farklı oluyor. O fiyata daha iyi ürünler olabiliyor. Şöyle bir amazon vs. dolaştım.

F/P ürünü kesinlikle :D Aynı fiyata i3 vs. var :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
17.3" olupta 1920x1080 çözünürlüğü olmayan birşey almazdım. Gerçekten pek hoş durmuyor. 15.6" de pek sorun olmazdı ama hem SSD koy Hem 1 TB HDD koy o kadar donanım koyupta o çözünürlüğü görmek üzücü.

SSD yi dışarıdan daha ucuza alabilirsin. Bir de yurtdışı piyasası Türkiye'ye göre genelde farklı oluyor. O fiyata daha iyi ürünler olabiliyor. Şöyle bir amazon vs. dolaştım.

F/P ürünü kesinlikle :D Aynı fiyata i3 vs. var :)

Yurt disinda olmanin verdigi avantaji kullanmaya calisiyorum bende. 128gb lik kingston var zaten elimde. belki bir ara sata III destekli alacagim. fakat 16 gb ram destegi, mSata destegi hosuma gitti. 1920*1080 pek umursamiyorum cunku oyunla aram pek yok. Grafik ve cizim programlariyla ugrasacagim icin 1600*900 isimi gorecektir. benim almak istedigim modeli 1. linkteki GT 640m li olan model. uzerinede Kingston Hyperx 4*4Gb 1866mhz ve 128Gb SataII SSD mi takarsam guzel olur gibime geliyor.

Belki bulabilirsem bir ara 1920*1080 panel taktirabilirim:d:

futbol123

futbol123

Üye
Alienware al abi çok kaliteli laptopları var.14 inç 17inç

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tehlike ";4916941][COLOR=DarkRed][SIZE=3]Alienware al abi çok kaliteli laptopları var.14 inç [URL="http://www.dell.com/us/p/alienware-m14x-r2/pd.aspx' Alıntı:
New! Alienware M14x HD 3D Gaming Laptop Details | Dell[/URL] 17inç [/SIZE][/COLOR]

Sen tam "Tehlike" sin be kardesim. Ben F/P dedikce sen Alienware diyorsun yauw:kop:Alienware'e soyleyecem bu kadar reklamini yapiyorsun sana sponsor olsunlar:naughty:
Ben 1500-2000 euro vermem, veremem. 793 euro ya yukardaki bilgisayar nasil, onu bir degerlendirsen? Zorla kanima gireceksin:ehe

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Alienware yurtdışında da pahalı ama benim de hayalimdir :) Amazon.com, ebay.com a falan da baktım da bundan f/p si yok :) Bi HP Pavilion Dv7 var da yurtdışı fransaya 110$kargo masrafı. Cihaz 850 $. İşte Bluray, 8 gb ram v, ful hd panel, iyi bir grafik kartı vardı hatırlamıyorum vs. vs. :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Alienware yurtdışında da pahalı ama benim de hayalimdir

:) Amazon.com, ebay.com a falan da baktım da bundan f/p si yok :) Bi HP Pavilion Dv7 var da yurtdışı fransaya 110$kargo masrafı. Cihaz 850 $. İşte Bluray, 8 gb ram v, ful hd panel, iyi bir grafik kartı vardı hatırlamıyorum vs. vs. :)

Fransa-Turkiye kargo masrafi mi? Eger oyleyse biraz da gumruk binince fiyat nasil olur acaba?

Superfan

Superfan

Üye
Bu arada dell 'in asıl sitesinden almak isteyenlere söyliyeyim.$ olarak gözükmesine bakmayın.Ürün avrupadan geliyor.O yüzden ile girin.Oradaki fiyatlar çok pahalı.M14x £1299 düşünün.Çok pahalı.Ama kargo ücretsiz oluyor :D

Pardon £1299 olan M17x miş :D

- - - Eklendi - - -

Beyler çok abartmayın gümrüğü.Bir kere görmüştüm.Başka bir forumda :kop:Adam o kadar sordu aradı.Herkes fiyat uçar dedi.800 euro lık laptop 900 euro ya gelmiş.Tabi kargo ayrı.Asıl bakacağınız nokta kargoyu gönderen.Devlet kargosu olmalı.Yoksa ordino felan derken o 800 euro luk laptop 1200 euro bile olur.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu arada dell 'in asıl sitesinden almak isteyenlere söyliyeyim.$ olarak gözükmesine bakmayın.Ürün avrupadan geliyor.O yüzden ile girin.Oradaki fiyatlar çok pahalı.M14x £1299 düşünün.Çok pahalı.Ama kargo ücretsiz oluyor :D

Pardon £1299 olan M17x miş :D

- - - Eklendi - - -

Beyler çok abartmayın gümrüğü.Bir kere görmüştüm.Başka bir forumda :kop:Adam o kadar sordu aradı.Herkes fiyat uçar dedi.800 euro lık laptop 900 euro ya gelmiş.Tabi kargo ayrı.Asıl bakacağınız nokta kargoyu gönderen.Devlet kargosu olmalı.Yoksa ordino felan derken o 800 euro luk laptop 1200 euro bile olur.

Haklisin, kargo konusunda ozel firmalar biraz fazla yukluyorlar fiyati.

Superfan

Superfan

Üye
Bende SSD alcam ebay dan.75 euro yu geçmezse sorun olmaz herhalde.Kargo da ücretsiz olursa çok uygun olur.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Superfan

Superfan

Üye
Gitcem amerikaya yerleşcem :zong:

futbol123

futbol123

Üye
Sen tam "Tehlike" sin be kardesim. Ben F/P dedikce sen Alienware diyorsun yauw:kop:Alienware'e soyleyecem bu kadar reklamini yapiyorsun sana sponsor olsunlar:naughty:
Ben 1500-2000 euro vermem, veremem. 793 euro ya yukardaki bilgisayar nasil, onu bir degerlendirsen? Zorla kanima gireceksin:ehe
Sitesinde ucuz abi fiyatı :D ama meksikadasın sanırım ordaki fiyatlar pahalı.F/p olarak tabiki acer süper Türkiyede 1600tl ye 1.sınıf ekran kartı laptop bulmak imkansız kesinlikle almalısın abi.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tehlike ";4924183][COLOR="DarkRed' Alıntı:

Sitesinde ucuz abi fiyatı :D ama meksikadasın sanırım ordaki fiyatlar pahalı.F/p olarak tabiki acer süper Türkiyede 1600tl ye 1.sınıf ekran kartı laptop bulmak imkansız kesinlikle almalısın abi.
[/COLOR]

Meksika mı? Zühahaha :D Keşke, Avrupadayi0 ben kardeşim :D.
Tum ozellikleriyle guzel bir cihaz. hd modelini cikarmamis Acer fakat cok muhim degil. Chipseti, mSata olmasi, ikinci harddisk yuvasi isimi gorecektir. Sadece 17 inc iste. :D bakalim hala elimdeki caselogic cantamdan dolayi 15 inc alti alsammi diyorum. :s

Superfan

Superfan

Üye
Tum ozellikleriyle guzel bir cihaz. hd modelini cikarmamis Acer fakat cok muhim degil. Chipseti, mSata olmasi, ikinci harddisk yuvasi isimi gorecektir. Sadece 17 inc iste. :D bakalim hala elimdeki caselogic cantamdan dolayi 15 inc alti alsammi diyorum. :s

Sadece çanta için? :D

futbol123

futbol123

Üye
İspanyolca yazıyor abi yani meksika yada ispanyada oldugunu tahmin ettim.Avrupadasında hangi ülkedesin abi birsürü ülke var :D hediye ediyorlardır çantasını :) olmadı alırsın abi bi çanta :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tehlike ";4931449][COLOR=DarkRed][SIZE=3] İspanyolca yazıyor abi yani meksika yada ispanyada oldugunu tahmin ettim.Avrupadasında hangi ülkedesin abi birsürü ülke var :D [URL="http://www.auchan.fr/informatique/ordinateur-portable/acer-aspire-v3-771g-73614g75makk-ordinateur-portable-core-i7-3610qm/achat4/7638110/B160038/Liste' Alıntı:
ACER Aspire V3-771G-73614G75Makk[/URL] hediye ediyorlardır çantasını :) olmadı alırsın abi bi çanta :D[/SIZE][/COLOR]

Fransizca olmasi lazim :D

- - - Eklendi - - -

Sadece çanta için? :D

oyle deme case logic 120 tl ye almistim. Business class canta :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...