Jelly Bean'deki en sevmediğim şey: Flash yok..
Jelly Bean'deki en sevdiğim şey: Kaliteli asistan
orjinal kullanmak gibisi yok
ben flashı bu kadar dert etmiyorum. sonuçta flash destekli tarayıcılar mevcut.

orjinal kullanmak gibisi yok![]()

Nexus güzel telefon biz değerini bilmiyoruz![]()

yine Süleyman yine konu dağılmış. Gidiyorum ben
Bence böyle daha iyi olur yani düşüncem flash olmadığı zaman internete daha hızlı giriliyor..Sürekli de flash sitelerine girmiyoruz zaten ama istediğin zaman da flash lı tarayıcılardan bağlanabiliriz..İphone da Flash yok neden ? Çünkü internet hızını düşürüyor.flashın gelip gelmeyeceği tam kesin değil hatta benim s2 me geleceğide kesin değil sadece bekliyoruz...
opera mobile'de flash player var olmadı oradan açarız![]()
Bence böyle daha iyi olur yani düşüncem flash olmadığı zaman internete daha hızlı giriliyor..Sürekli de flash sitelerine girmiyoruz zaten ama istediğin zaman da flash lı tarayıcılardan bağlanabiliriz..İphone da Flash yok neden ? Çünkü internet hızını düşürüyor.

o
Bence böyle daha iyi olur yani düşüncem flash olmadığı zaman internete daha hızlı giriliyor..Sürekli de flash sitelerine girmiyoruz zaten ama istediğin zaman da flash lı tarayıcılardan bağlanabiliriz..İphone da Flash yok neden ? Çünkü internet hızını düşürüyor.
AynenBu ne hız yahu böyle...

S2 ye Rom atarak yapılabilir mi diye düşünüyorum abim

S2 ye Rom atarak yapılabilir mi diye düşünüyorum abim![]()
şimdi jelly bean'in efektlerini attım onlar da müthiş , bir de beats audio ' yu kurdum demeyin keyfime 
Süleyman yapmış demek ki oluyor Fatih...
S2 ye Rom atarak yapılabilir mi diye düşünüyorum abim![]()
Allaaaah
Valla Fatih'im şimdi bir rom attım Cihaz stock rom olan halinden bile hızlandı yahu çok mutlu oldumşimdi jelly bean'in efektlerini attım onlar da müthiş , bir de beats audio ' yu kurdum demeyin keyfime
![]()

yan etkisi olmayan ilaç olmuş jbilerleyen günlerde daha da ayrıntılı incelemeler gelecektir konu için teşekkürler...

Süleyman yapmış demek ki oluyor Fatih...![]()

Allaaaah![]()