Gelin Galaxy Nexus'u Jelly Bean İle Tanıyalım

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yine Süleyman yine konu dağılmış. Gidiyorum ben

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
Mobil link verseniz iyi
Olurdu

avcitalip

avcitalip

Üye
güzel güzel s2 me gelmese bile custom romla kesin yüklerim...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Jelly Bean'deki en sevmediğim şey: Flash yok..
Jelly Bean'deki en sevdiğim şey: Kaliteli asistan

• Beğen
Tepkiler: avcitalip ve Amaru Shady
avcitalip

avcitalip

Üye

flashın gelip gelmeyeceği tam kesin değil hatta benim s2 me geleceğide kesin değil sadece bekliyoruz...

opera mobile'de flash player var olmadı oradan açarız:hmmm

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Nexus güzel telefon biz değerini bilmiyoruz :ehe

sayılır :ehe

- - - Eklendi - - -

yine Süleyman yine konu dağılmış. Gidiyorum ben

İstemiyorsan gidebilirsin Furkan. Benim dağıtmadığım da ortada. İnsanları kırmamak adına yorum yapıyorum ama sen öncelikle bana karşı aldığın tavırlarına dikkat et.

- - - Eklendi - - -

ayrıca yüklenebiliyor

MasteLaa

MasteLaa

Üye
flashın gelip gelmeyeceği tam kesin değil hatta benim s2 me geleceğide kesin değil sadece bekliyoruz...

opera mobile'de flash player var olmadı oradan açarız:hmmm
Bence böyle daha iyi olur yani düşüncem flash olmadığı zaman internete daha hızlı giriliyor..Sürekli de flash sitelerine girmiyoruz zaten ama istediğin zaman da flash lı tarayıcılardan bağlanabiliriz..İphone da Flash yok neden ? Çünkü internet hızını düşürüyor.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Bence böyle daha iyi olur yani düşüncem flash olmadığı zaman internete daha hızlı giriliyor..Sürekli de flash sitelerine girmiyoruz zaten ama istediğin zaman da flash lı tarayıcılardan bağlanabiliriz..İphone da Flash yok neden ? Çünkü internet hızını düşürüyor.

:good:

avcitalip

avcitalip

Üye

o
opera'da var zaten problem olmaz ben ne olur ne olmaz diye s2 nin apk sini yedekledim

klongs

klongs

Üye
istemediğin zaman kapatıyorsun ben öyle yapıyorum ama bazen çok gerekli oluyor

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

S2 ye Rom atarak yapılabilir mi diye düşünüyorum abim :hmmm

Valla Fatih'im şimdi bir rom attım Cihaz stock rom olan halinden bile hızlandı yahu çok mutlu oldum :tebessüm: şimdi jelly bean'in efektlerini attım onlar da müthiş , bir de beats audio ' yu kurdum demeyin keyfime :eller:

doctorrr

doctorrr

Üye

Valla Fatih'im şimdi bir rom attım Cihaz stock rom olan halinden bile hızlandı yahu çok mutlu oldum :tebessüm: şimdi jelly bean'in efektlerini attım onlar da müthiş , bir de beats audio ' yu kurdum demeyin keyfime :eller:
Allaaaah :D

Elektr0

Elektr0

Üye
yan etkisi olmayan ilaç olmuş jb :oke: ilerleyen günlerde daha da ayrıntılı incelemeler gelecektir konu için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
yan etkisi olmayan ilaç olmuş jb :oke: ilerleyen günlerde daha da ayrıntılı incelemeler gelecektir konu için teşekkürler...

Rica ederim :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Süleyman yapmış demek ki oluyor Fatih...;)

Oluyor abi de her rom stabil olmuyor , incelemek gerekiyor tek tek . Ha bir de ingizilizceniz iyiyse benim gibi kaliteli romlari cok kolay bulrsunuz :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Abi boyle bir mzik kalitesi yok ya muzik dinlerken uctum resmen :eller:

Üst Alt