Gelin Galaxy Nexus'u Jelly Bean İle Tanıyalım

Sponsorlu Bağlantılar

Placebo-

Placebo-

Üye

S2'ye gelmeyecek büyük ihtimal

- - - Eklendi - - -

Htc One X'e yaptıkları portta üst bar 10 Sn'de filan iniyordu :kop2:

Biliyordum böyle olacağını. En fazla 5-6 telefonda stabillik sağlar. Gerçi orjinal yazılım değil htx one x'te denedikleri. :D

- - - Eklendi - - -

S2'ye gelmeyecek büyük ihtimal

- - - Eklendi - - -

Htc One X'e yaptıkları portta üst bar 10 Sn'de filan iniyordu :kop2:

Biliyordum böyle olacağını. En fazla 5-6 telefonda stabillik sağlar. Gerçi orjinal yazılım değil htx one x'te denedikleri. :D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

En çok Nexus'a yaramış belli :eller:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
one x e htc bir güncelleme verecek ardından tegra için bir kernel gelecek yanılmıyorsam siz o zaman görün one x i nasıl süpürüyor nexus la s3 ü ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Xperia S ' e verilmez bence :ehe :hih:

- - - Eklendi - - -

Keşke be abi :) One X harika bişey :) Sadece biraz performansı tuzsuz :ehe

Değişiyor abicim o,ilk güncellemeyle baya iyileşmeler var dün yine teknosaya gidip inceledim şuanlık iyi durumda,n9 da kurcalıyıcaktım ama şarjı yoktu :dry:

- - - Eklendi - - -

Bizim telefonada yarasa bari :eller:
Hoş, zaten stabil telefon ama. :P

Ezgi sony nin çok model üretmesi burda sıkıntı işte bir çok xperia jb almaz hepsine uyarlamaları çok zaman ve çok masraf demek.

doctorrr

doctorrr

Üye
şimdi asıl soru şu bu jelly bean n9 da çalıştırılabilecekmi :hmmm

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Değişiyor abicim o,ilk güncellemeyle baya iyileşmeler var dün yine teknosaya gidip inceledim şuanlık iyi durumda,n9 da kurcalıyıcaktım ama şarjı yoktu :dry:

- - - Eklendi - - -

Ezgi sony nin çok model üretmesi burda sıkıntı işte bir çok xperia jb almaz hepsine uyarlamaları çok zaman ve çok masraf demek.

Benim incelediğim cihaz günceldi ve eksiklik fazlaydı :hmmm

Placebo-

Placebo-

Üye

- - - Eklendi - - -

Zaten HTC one x alacağım jb gelmezse. Ordanda Xperia Mint'e geçeceğim. Mint devrim olacak gibi. Adreno 320, ve s4 plus iyi iş çıkaracak gibi. :)

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Zaten HTC one x alacağım jb gelmezse. Ordanda Xperia Mint'e geçeceğim. Mint devrim olacak gibi. Adreno 320, ve s4 plus iyi iş çıkaracak gibi. :)

O değil de konuyu dağıtmayın :polis:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Bence adreno 320 ile gelmez o cihaz gelse de 2000 tl den fazla olur fiyatı ben sony den tv ps psp ve sinema sistemi aldım alayından memnunum ama telefon almam. Htc nin hatalarını yapıyor sürekli ama sürekli telefon çıkarıyor bu sefer eski cihaza hem destek veremiyor hem de ikinci el fiyatı yerlerde oluyor ve Nokia nın hatasını da yapıyor daha yeni amiral gemisi üretmişken bir diğerini sızdırıyor bu da müşteriyi tedirgin ediyor,sony az ve öz üretirse başarılı olabilir ama böyle giderse işi zor.

Placebo-

Placebo-

Üye

Bence adreno 320 ile gelmez o cihaz gelse de 2000 tl den fazla olur fiyatı ben sony den tv ps psp ve sinema sistemi aldım alayından memnunum ama telefon almam. Htc nin hatalarını yapıyor sürekli ama sürekli telefon çıkarıyor bu sefer eski cihaza hem destek veremiyor hem de ikinci el fiyatı yerlerde oluyor ve Nokia nın hatasını da yapıyor daha yeni amiral gemisi üretmişken bir diğerini sızdırıyor bu da müşteriyi tedirgin ediyor,sony az ve öz üretirse başarılı olabilir ama böyle giderse işi zor.

Haklısın bu konuda. Neyse en azından diğer sektörlerde başarılı olduğu için kolay kolay batmayacak bir firma. Konuyu dağıtmayalım. :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Haklısın bu konuda. Neyse en azından diğer sektörlerde başarılı olduğu için kolay kolay batmayacak bir firma. Konuyu dağıtmayalım. :)

Evet ama geçen sene baya zarar ettiler ve on bin kişiyi çıkarttılar işten bu sene toparlar sanırım severim sony i :)

- - - Eklendi - - -

GPU'su ekran çözünürlüğüne göre çok güçsüz.

şimdi öğrenmiş olduk Hünkarım,bu jb nexus a gelir galaxys2 ye gelmezse tamamen samsungun ohneliği

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
GPU'su ve CPU'su S2'den kötü

Üst Alt