Galaxy S III ve Galaxy S4 için Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi Ekim ayında sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
Ilk acilisda yavaş sonra dan tiklar tiklamaz açılıyor

foreverthe

foreverthe

Üye
Bencede arayüzü verseler yeter :D Birde şarj performansini arttirsalar tadindan yenmez.

muratvemine

muratvemine

Üye
Fotograf çekim hızı artsınn :D

sahello

Üye
s3 mini gelecek mi acaba çok merak ediyorum şuanda s3 te olan bazı özellikler s3 minide yok.Alırken s3 le fazla fark yok diye aldık ama hiçte öyle değil sanırım.4.1.2 sürümü var s3 minide s3 tede aynı sürüm ama multi windows falan hiç yok s3 minide

enterneoll

enterneoll

Üye
O değilde s4 mini ne oldu ben demistim ama alanlara ara cihaz almayın diye

bllhlskr

bllhlskr

Üye
s4 e türkçe dil glse mükemmel olur sesle yönetime falan

theeternal

theeternal

Üye
s3 mini 4.2 veya 4.3 alırmı kasımda falan

theeternal

theeternal

Üye
bence almaz ama bı tane haberde 4.2 alcak demıstı ekımde

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Android 5 gelecek idi ne oldu ona?

theeternal

theeternal

Üye
s3 mini gelecek mi acaba çok merak ediyorum şuanda s3 te olan bazı özellikler s3 minide yok.Alırken s3 le fazla fark yok diye aldık ama hiçte öyle değil sanırım.4.1.2 sürümü var s3 minide s3 tede aynı sürüm ama multi windows falan hiç yok s3 minide
s3 miniye 4.2.2 gelme ıhtımalı var 4.3 de gelebılır ılerleyen zamanlarda ama 4.3 e cok düsük ihtimal veriyorum ama 4.2.2 nin ihtimali ilerleyen zamanlarda gelir heralde ama 4.3 4.4 rom olur galiba

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bence Note 2 ye güncelleme verse bu sefer kullanıcılar air comman gibi note 3 ün özellikleri isteyecek samsungda note 3 ün satışı düşmesin diye vermeyecek daha kötü olacak ama eğer geç verip eklerlerse daha iyi olur bence

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Arkadasım 4" lik bir telwfonu zaten ekranı küçük birde multi window tamam çok küçük olur kullanamazsın yani

Üst Alt