Sizce Doğru Bir Karar mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Doğru Bir Karar mı ?
Arkadaşlar ben 1 ay kadar önce Sony Ericsson Xperia Neo v almaya karar verdim. Dün gittim fiyat felan sormaya adam dedi sony ericssonlarda garanti sorunu felan çıkıyo die. Bende sonra Samsung Galaxy W ye karar verdim. Sizce nasıl bi telefon. Fiyatı 725 TL dedi. Yada aynı fiyatlarda samsung marka başka bi telefon mu önerirsiniz ..

Şimdiden teşekkürler .. :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ikiside aynı gibi. ikisindede pişman olmazsın.

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ne gibi bi garanti sorunuymus ki bu parça falan mı.Galaxy W iyidir.Kararını etkilemek istemem ama forumda çok konu açıldı oyunlarda ki anlamsız kasmalarla ilgili :hmmm

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Garanti sorunu derken Sony mi yapmıyor telefonu acaba :hmmm Ama ikisi de birbirine yakın ve iyi cihazlar kardeşim şimdiden hayırlı olsun :tebessüm:

• Beğen
CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye giden telefon geç felan geliyomuş öyle dedi soğudum biraz neo v den :/

Bu arada oyun kasması ne oluyor ?

bu arada Teşekkürler MasteLaa

avcitalip

avcitalip

Üye
bak kardeşim bende ilkte neo v alacaktım ama radyasyon değerine bir baktım wonder in 2 katı 1.30 küsür W/KG bukadar radyasyon yemeye razıyım ve telefondan biraz performans beklerim dersen neo v al ama sağlık açısından hiçkimseye önermiyorum...

ben dün galaxy s2 aldım çok güzel cihaz fakat bazen bakıyorum ram 500 lere çıkıyor 831 mb ram var zaten fakat wonder de 512 MB ram var ram sıkıntısı çekilebilir gibime geliyor aynı şey neo v içinde geçerli ama wonder teyzemde var çok hoşuma gitti arayüzü s2 ile neredeyse aynı...

ama bak ben s2 mi 750 TL ye aldım elden aldığım için bu fiyata bulabildim yoksa piyasada 1.000 TL civarı eğer denk gelirse bendede olduğu gibi adam s3 ile takasa girecektir belki o şekilde alabilirsin...

• Beğen
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Wonder 0.51 Sar
Neo V. 1.10 Sar

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
emin olun belki bende psikolojik oldu birazda belki ama 0,35 sar değerli s2 kullanıyorum daha önceki telefonum olan nokia 6260 ın sar değeri 0,50 küsürdü s2 yi aldıktan sonra biraz daha rahatlamış gibiyim eskiden kafamda bir yük vardı gibi oluyordu fakat şuanda öyle birşey yok...

• Beğen
CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar :)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
sacmalık ıkısıde ıyı telefon bence 2. el i9000 galaxy alabılırsın 200 tl de cebıne kalır

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
iphone 4s te 0,97 W/KG idi sanırım:naughty:

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
Şimd ibir bakalım. Biz yıllardır Nokia'nın sar değeri 1.00 üstü olan cihazlarını kullandık. O zamanlar uygulama yoktu. Mesajlaşma ve görüşme için kullanıyorduk telefonu. Ama şimdi tlefonun arama için haftada 2 defa bile kullanamıyoruz. Bu durumda sar değerinin benim için hiç bir önemi olmaz. Garanti konusunda bir şey demiyeceğm daha ben kendi telefonumu garantiye vermedim ama televizyonu vermiştik. Geri dönmesi sadece 1 hafta sürdü. Forumda garantiye veren arkadaşlar var telefonu onlara bir sor. Çok memnunlar genelde. Wonder anlamsız takılmalar yaşıyor bu doğru çünkü kullandım. Neo V ise daha rahattır diye düşünüyorum onu hiç kulllanmadım ama yandaşı olan xperia ray kullandım. Forumda bir arkadaş, Neo v her şeyi açıyor hç şikayetçi değilim demişti. Karar senin yinede.

(Sony savunmuyorum, doğru olanı savunuyorum. :) Emin olun galaxy daha iyi olsaydı onu savunurdum.)

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Şimd ibir bakalım. Biz yıllardır Nokia'nın sar değeri 1.00 üstü olan cihazlarını kullandık. O zamanlar uygulama yoktu. Mesajlaşma ve görüşme için kullanıyorduk telefonu. Ama şimdi tlefonun arama için haftada 2 defa bile kullanamıyoruz. Bu durumda sar değerinin benim için hiç bir önemi olmaz. Garanti konusunda bir şey demiyeceğm daha ben kendi telefonumu garantiye vermedim ama televizyonu vermiştik. Geri dönmesi sadece 1 hafta sürdü. Forumda garantiye veren arkadaşlar var telefonu onlara bir sor. Çok memnunlar genelde. Wonder anlamsız takılmalar yaşıyor bu doğru çünkü kullandım. Neo V ise daha rahattır diye düşünüyorum onu hiç kulllanmadım ama yandaşı olan xperia ray kullandım. Forumda bir arkadaş, Neo v her şeyi açıyor hç şikayetçi değilim demişti. Karar senin yinede.

(Sony savunmuyorum, doğru olanı savunuyorum. :) Emin olun galaxy daha iyi olsaydı onu savunurdum.)

Ezgi yorumun çok doğru Sony e bir sempatin var ama ben şuan onu savunduğunu düşünmüyorum ama şunu söylemeden geçemiyicem.. O neo v herşeyi açıyor takılmıyor diyen arkadaşa dedik ki bir nova 3 aç da videosunu çek görelim merak ediyoruz adam o gün bugün forumda yok :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Placebo-
Placebo-

Placebo-

Üye

Ezgi yorumun çok doğru Sony e bir sempatin var ama ben şuan onu savunduğunu düşünmüyorum ama şunu söylemeden geçemiyicem.. O neo v herşeyi açıyor takılmıyor diyen arkadaşa dedik ki bir nova 3 aç da videosunu çek görelim merak ediyoruz adam o gün bugün forumda yok :D

Ahah yazık. :D Açması lazım ama. :hmmm
Xperia play hiç kasmadan açıyordu çünkü. :D

doctorrr

doctorrr

Üye

:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt