Haber Galaxy Note 8 satışlarına BİM'de başlanılacak!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Galaxy Note 8 satışlarına BİM'de başlanılacak!


Teknoloji tutukunları artık BİM aktüellerini büyük bir merakla bekler oldu. Çünkü BİM fiyat avantajlarıyla birlikte birçok teknolojik ürünün satışını gerçekleştirmeye devam ediyor. Kısa süre öncesinde piyasadaki satış fiyatının 1000 TL aşağısındaki bir satış fiyat etiketiyle birlikte iPhone X satışı gerçekleştiren BİM mağazaları şimdilerde ise Samsung Galaxy Note 8'in satışına başlıyor.

23 Mart Cuma günü itibariyle Galaxy Note 8 modelinin satışlarına BİM Mağazaları'nda başlanacağını belirten bir aktüelin görüntüleri paylaşılırken, cihazın satış fiyatı olarak ise 3.299 TL'nin belirtildiğini açıklayalım. Ülkemizde bu cihazın Exynos 9590 işlemcisine sahip olan sürümü resmi olarak satışa sunulurken, ancak bu BİM aktüelde ise Snapdragon 835'li modelin satışa sunulduğunu görmekteyiz.




Ülkemize resmi olarak Samsung Türkiye tarafından getirilmeyen bu ürünün yanında yer alan orijinal Türkiye priz uyumlu şarj aleti de akıllarda önemli bir soru işareti yaratıyor. Cihazın 2 yıllık süre boyunca garantili olduğuna vurgu yapılırken, telefonun Samsung garantili olup olmadığı ve garantinin hangi şirket tarafından sağlanıldığı bilinmiyor.

Samsung Galaxy Note 8 modelinin satışlarının Samsung Türkiye üzerinden resmi olarak 5.499 TL'lik fiyat etiketiyle satıldığını ve bu nedenle 3.299 TL'lik satış fiyatının oldukça iyi olduğunu belirtelim.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman ve Silinen Üye 2619136


Baydırman

Baydırman

Moderator
Patron çıldırdı :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.

technogamer2345

Üye
Ben A101'de satılan kitapları çok beğeniyorum geçen senede almıştım bu sene de aldım belli dönemlerde getiriyorlar ucuza..
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman
Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
S9'u da bekliyoruz :oke:
 
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman ve TheNightMare.


Üst Alt