NDrive v11.0.06 Türkçe En son Sürüm + Türkiye haritası + Tam sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

xploods

Üye
Teşekkür ederim hemen yüklüyorum

iskader

iskader

Üye
Arkadaşlar aslında veri bağlantısı olduğu zaman daha çabuk uydu buluyor (a-gps) sırf oyüzden önce igo yada sygic kullanmak zorunda kalıyorum biçözümü yokmu acaba.

turkfalcon33

Üye
internet açıksa kapatın kapanmasına o sebep olabilir

wconan

wconan

Üye
tesekkur ederim

erkanaydin61

Üye
satın aldıklarını yuklemek ister misiniz diyor evet deyince öyle bekliyor ...

akivilcim

Üye
süper

mavikumsal35

mavikumsal35

Üye
HTC Desire HD kurdum programı her açtığımda sectiklerinizi yuklemek ister misiniz diyor. çözümü varmıdır acaba
aynı sorunu bende aldım crac calışmıyo tam internete baglı oldunuzmu hemen kapanıyoo programm ... caresini bilenlerr paylaşsın ltffff.... altarnatif olarak İGO yu öneririmm iyi forumlarrr

esiroglu

Üye
ilk önce emeğin için teşekkürler ben kurdum galaxy ace gayet güzel ama Türkiye haritası tam bir conta nokia nın çok eski bir sürümü gibi ha günceli varsa bilemem ama bu çok kötü..............

alenkolik

alenkolik

Üye
ben ses paketini yukleyemiyorum. Missing info diyor kapatmak zorunda kaluyorum. Neden acaba.

aleyna-09

Üye
Tesekurler

tekin197

Üye
slm nerde link

pro8181

pro8181

Üye
teşekkürler eline sağlık

mankurt76

mankurt76

Üye
en iyi gps programıdır.n8 varken de bunu kullanıyordum s2 varkende.

kaan7878

kaan7878

Üye
xperia ray OLUMSUZ her şeyi yükledi ancak uygulamaya girer girmez kapatıyor kendini

ata11111

Üye
arkadaşlar no virus uyarısı veriyor dikkat edin yükleme yapamıyorum iyi günler

AYNA

AYNA

Üye
galaxy s2 ye kurdum ama gps sinyali ararken program bir anda kapanıyor.tekrar girdiğimde baştan açılıyor program bu nedendir arkadaşlar?

oceangoing

Üye
galaxy s2 ye kurdum ama gps sinyali ararken program bir anda kapanıyor.tekrar girdiğimde baştan açılıyor program bu nedendir arkadaşlar?
İnternet bağlantısını kapatıp deneyin çalışıyor o zaman

Üst Alt