Tekrar Hoşgeldin Süleyman![]()

hayırlı olsun tekrar hoşgeldin

hoşgeldin kardeşim

hoşgeldin hayret telefonun değişmemiş![]()
Abi bu telefon muhabbeti sardı sizi ha
Yakında değişecek nazar değdirdiniz yine 
ben şahsen s3 yada one x le bekliyordum seni
hoşbuldukAbi bu telefon muhabbeti sardı sizi ha
Yakında değişecek nazar değdirdiniz yine
![]()

ben şahsen s3 yada one x le bekliyordum seni![]()
Sonra 4s ' e karar vermiştim , sonra bizim Turhan'la buluştum S3'ü elime aldım inceledim cihaz çok hoşuma gitti tamam s3 dedim sonra karşılaştırmalar yorumlar okurken i izlerken S3'ün elime büyük geleceğini ve ergonomik olmayacağını düşündüğüm için 4s e karar verdim
Hoh baya uzun oldu bea 
Hoşgelin Kanuni.![]()

s3 de kayık gibi harbide hetece yi geç 4s iyiymiş şimdidden hayırlı olsun
Hacı valla One X alacaktım ama babam ben HTC'ye para vermem dediSonra 4s ' e karar vermiştim , sonra bizim Turhan'la buluştum S3'ü elime aldım inceledim cihaz çok hoşuma gitti tamam s3 dedim sonra karşılaştırmalar yorumlar okurken i izlerken S3'ün elime büyük geleceğini ve ergonomik olmayacağını düşündüğüm için 4s e karar verdim
Hoh baya uzun oldu bea
![]()
dikkat et ha kayıp düşmesin elinden o
yalnız 5 i bekleyeydin sonra tribe girme 
arada atışsakta hoşgeldin![]()

s3 de kayık gibi harbide hetece yi geç 4s iyiymiş şimdidden hayırlı olsundikkat et ha kayıp düşmesin elinden o
yalnız 5 i bekleyeydin sonra tribe girme
![]()

la bana yeter dediğin zaten şu an piyasadaki en iyi cihaz
Olur arada öyleHoşbulduk
- - - Eklendi - - -
Yok ya 4s 2 sene götürsün bana yeter sonra ünv. giderken en iyisini alacam o da 4 yıl yetsin sonra bakarız hacım![]()

la bana yeter dediğin zaten şu an piyasadaki en iyi cihaz![]()
Beni biliyon hacı telefon hastasıyım 
Hoşgeldin![]()

iyi bizim can da n9 alacaktı 2. el, güvendiğin biriyse sıkıntı yok usta tuvalete düşürüp temizletip satanlar var
2. el olacak büyük ihtimalBeni biliyon hacı telefon hastasıyım
![]()

iyi bizim can da n9 alacaktı 2. el, güvendiğin biriyse sıkıntı yok usta tuvalete düşürüp temizletip satanlar var![]()
Temiz olacak ya da Aile dostu yurtdışına giderse ordan sıfırını getirmesini rica edeceğiz 
iyiymiş valla bende bulsam öyle abanacamda
IyyTemiz olacak ya da Aile dostu yurtdışına giderse ordan sıfırını getirmesini rica edeceğiz
![]()