Türe Geri Döndü !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hoşgeldin kardeşim

doctorrr

doctorrr

Üye
hoşgeldin elektrikler kesildi kutlayamadım :D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Hoşbulduk , geçmiş olsun :ehe

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
klongs

klongs

Üye
hoşgeldin hayret telefonun değişmemiş :D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

ben şahsen s3 yada one x le bekliyordum seni :ehe

Hacı valla One X alacaktım ama babam ben HTC'ye para vermem dedi :ehe Sonra 4s ' e karar vermiştim , sonra bizim Turhan'la buluştum S3'ü elime aldım inceledim cihaz çok hoşuma gitti tamam s3 dedim sonra karşılaştırmalar yorumlar okurken i izlerken S3'ün elime büyük geleceğini ve ergonomik olmayacağını düşündüğüm için 4s e karar verdim :ehe Hoh baya uzun oldu bea :ehe

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hoşgelin Kanuni.:ehe

otostopçu

otostopçu

Üye
arada atışsakta hoşgeldin :pro:

doctorrr

doctorrr

Üye

Hacı valla One X alacaktım ama babam ben HTC'ye para vermem dedi :ehe Sonra 4s ' e karar vermiştim , sonra bizim Turhan'la buluştum S3'ü elime aldım inceledim cihaz çok hoşuma gitti tamam s3 dedim sonra karşılaştırmalar yorumlar okurken i izlerken S3'ün elime büyük geleceğini ve ergonomik olmayacağını düşündüğüm için 4s e karar verdim :ehe Hoh baya uzun oldu bea :ehe
s3 de kayık gibi harbide hetece yi geç 4s iyiymiş şimdidden hayırlı olsun :D dikkat et ha kayıp düşmesin elinden o :sirit: yalnız 5 i bekleyeydin sonra tribe girme :D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye

Olur arada öyle ;) Hoşbulduk :oke:

- - - Eklendi - - -

Yok ya 4s 2 sene götürsün bana yeter sonra ünv. giderken en iyisini alacam o da 4 yıl yetsin sonra bakarız hacım :D
la bana yeter dediğin zaten şu an piyasadaki en iyi cihaz :D

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Hoşgeldin :tebessüm:

doctorrr

doctorrr

Üye

2. el olacak büyük ihtimal :D Beni biliyon hacı telefon hastasıyım :ehe
iyi bizim can da n9 alacaktı 2. el, güvendiğin biriyse sıkıntı yok usta tuvalete düşürüp temizletip satanlar var :)

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

iyi bizim can da n9 alacaktı 2. el, güvendiğin biriyse sıkıntı yok usta tuvalete düşürüp temizletip satanlar var :)

Iyy :hmmm Temiz olacak ya da Aile dostu yurtdışına giderse ordan sıfırını getirmesini rica edeceğiz :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...