1500 tl ye uygun notebook önerileriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
1500 tl ye uygun notebook önerileriniz ?
Arkadaşlar inş bu sene üniye gidecem ve bi laptop almak istiyom ama neredeyse bildiğim hiçbişey yok pc hakında.

Tel bildiğim i7 i5'i, i5 i3'ü ezer.
Bende ortayollu olsun istiyorum ama malum bitçe sıkıntılı 1500 lira sınır var. Bana yardımcı olur musunuz??

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Oyun için istiyorsanız size gt540m li güzel bir laptop bulunur.oyunları high ve mediumda açar.ben bakarım birazdan..:oke:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
GT540m veya GT630m veya HD7670m
bu 3 ekran kartıda aynı seviyedir...
herhangi birine sahip bir notebook sizin işinizi görecektir :oke:

daha iyi bir model arıyorsanız.
GT555m veya HD7690m XT ekran kartlı bir model olabilir

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bu laptop güzel. hd7670m gt540m ile eşittir:oke:

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Oyun için istiyorsanız size gt540m li güzel bir laptop bulunur.oyunları high ve mediumda açar.ben bakarım birazdan..:oke:

Teşekkür ederim ama ben pek fazla oyun seven biri değilim internette takılırım genelde. Bide çeşitli programlar kurup onları test etmeyi severim son olarak benim için veri transfer hızı çok önemli çünkü telefonuma bol bol gblik dosya atarım :)

- - - Eklendi - - -

GT540m veya GT630m veya HD7670m
bu 3 ekran kartıda aynı seviyedir...
herhangi birine sahip bir notebook sizin işinizi görecektir :oke:

daha iyi bir model arıyorsanız.
GT555m veya HD7690m XT ekran kartlı bir model olabilir

Teşekkür ederim tavsiye için ben araştırayım daha vaktim var zaten 1,5 ay kadar. Şu anda bunlar ne anlama gelio anlamıyom ama belki öğrenirim :)

- - - Eklendi - - -

Bu laptop güzel. hd7670m gt540m ile eşittir:oke:

Dediğim gibi veri transfer hızı iyiyse benim işime yarayacaktır :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
O zaman 7200rpm harddiskli bir model bakın.ekran kartı oyun oynamayacaksanız bile ekran kartı en az 525m olsun

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
tamm bunları kaydetiyom bi kenara şu anda anlamıyom ne olduklarını ama pc almya gdnce söyleyince verrler sanırım :)

- - - Eklendi - - -

hocam son bi sorum daha olcak bunlarda da telefon gibi gece tuşlar gözüksün diye ışık yanıyo mu. mesela teyzemin laptopta yetmiyo

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
tamm bunları kaydetiyom bi kenara şu anda anlamıyom ne olduklarını ama pc almya gdnce söyleyince verrler sanırım :)

- - - Eklendi - - -

hocam son bi sorum daha olcak bunlarda da telefon gibi gece tuşlar gözüksün diye ışık yanıyo mu. mesela teyzemin laptopta yetmiyo

sanmam.fakat gittiğin yerde sorarsın.ayrıca dikkat et satıcı seni ekran kartı konusunda kazıklamasın:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...