li on şarj tutmuyor acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
li on şarj tutmuyor acil
arkadaşlar elimde orjinal bl-4b var.ilk şarja taktım şarj almadı.ölçtüm ölçü aletiyle 0.36 lardaydı.kısa devre korumalı güç kaynağımla şokladım pili bende(5 v verdim 20 sn tuttum 10 sn dinlendirdim 4 5 defa yaptım.)herneyse taktım pili telefona açtı.batarya zayıf dedi kapandı.şarja taktım hemen aldı şarjı.ama 1 2 dk sonra şarjdan düştü.yine şokladım yine taktım yine düştü.şarj almıyo yani 1 2 dk sonra.sonra ölçtüm yine 0.36 larda.şarj etmeye kalkıyorum hemen kısa devre ışığı yanıyo güç kaynağının.adaptöre kablo bağladım öyle şarj ettim pil ısındı ama şarj almadı.ne yaptıysam 0 36- 037 bile olmuyor.kurtarmam lazım bataryayı nasıl şoklayabilirim birdaha?ne yapmak lazım orjinalleri pahalı çünkü...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Telefonda sorun var bence. Bende bi e65 almıştım 4 günde bu şekilde 3 batarya yemişti en sonunda geri vermiştim. Üstelik her bataryam en az 1 kere şoklanmıştı.

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
ama çakma batarya aldım sorun yok?şarj da alıyo herşey normal çakma ile 2 haftadır kullanıyorum.bana sorun batarya gibi geliyo.1 haftadır öle yatuyor orjinal batarya 0.36 da 0.31 e düşmüş.kurtarmam lazım bataryayı sizce şoklama yöntemim doğru mu?farklı yöntemler varmı bildiğiniz şoklamak için?

bountykiller

bountykiller

Üye
çakma bataryayı kaça aldn?
Özel msj kutun dolmuş.

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
bes lira dostum.yardımcı olabilecekmısınız?

bountykiller

bountykiller

Üye
bes lira dostum.yardımcı olabilecekmısınız?

çakma batary şarj alıyorsa ya şarj aletin dandk yada senin batary ölü yenisi gerekir. Ben sadece yeni , ucuz ve orj batary alman konusunda yardmcı olabilirim. :(
yardmcı olabilirim

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
sarj aleti orj. batarya nerden bulucaz uyun fiyatlı nasıl yardımcı olcan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt