enes-1907
Üye
Nova 3 kafayi yiycem yardim
arkadaşlar her zamanki oynadığım nova 3 ü şimdi oynayamıyorum..önceden faturalı hattım vardı ve internet paketim vardı sınırsız.wifi ile bağlı olmadan nova 3 açılmıyor ..wifi bağlı iken açılıyor.öncede kendi interneti olduğu için telefonun farketmemişim.wifi olmadan bağlanınca ya yüklenme simgesinin orda donuyor yada bir tusa basın dediği yerde donuyor..
Genellikle programlar root istiyor. Mesela en basit örneği buydu. Mesela telefonunun gpu su senn kaç ? 1ghz. Benimde öyleydi. Sen bunu 1.4 ghz e çıkartabilirsin ama rootluysa. Cpu yani oyun performansını 200mhz den 250 mhze çıkarabilirsin. Telefonun ram oranını artırabilirsin. Ekran frekansını 56 hz den 60 hz e çekebilirsin. Telefon oyundayken 1200 ghz olur mesela normalken düşük olsun şarj daha uzun gitsin diyerek ayarlar yapabilirsin mesaj geldiğinde telefonunda yanan ışıkları yönetebilirsin, arayüzü s3 gibi yapabilirsin , rom yükleyerek performansına performans katarsın ve özellikle oyunlarda çoook büyük fark elde edersin. Ama nasıl ? Bütün bunları rootlysan yapabilirsin.
Nefretlik yani. Mesela 5800 ımı 1 ay kullandım sonra hack olaylarına giriştim çok eskiden. Direk c6 cfw yükledim telefon tek ekranken 6 ekran oldu. 4 çeşit widget varken 30 veya daha fazla widget oldu. Hız olarak söylemiyorum bile fişek gibi oldu. Camera resmen 3.2 mp den 5 e çıktı. Bence hack root yani şu hapisten kaçma olayı herzaman lazım. Bozulma olayıda olmaz merak etme. Herkes çok korkuyor. Htc wildfire ı brick kadar tehlikeli duruma düşürdüm 3 kere. 3 kerede düzelttim 2 gün uğraşımın sonucu. Aynı şekilde galaxy s telefonumu 2 kere öldürdüm. 2 kerede düzelttim. Kardeşimin galaxy s2 si voltage controlden pili yanacaktı. Tlefon half brick oldu 2 kere düzelttim. Yani işi bildikten sonra garanti servisine fazla ihtiyacın olmaz. En kötü ihtimal brick oldu jig alırsın düzeltirsin. Diyelimki donanımsal bozukluk oldu. Zaten root işi götürse götürse yazılımsal garantiyi götürür. yani mesela sen rootlarken telefonu bozdun servise yolladın dedinki telefon açılmıyor. Adam sana ''Garanti dışı kaldı biz sana rootmu yap dedik panpa'' deyip geri yollama hakkına sahiptir. Ama sen '' mikrofon bozuldu'' diye yollarsan adam sana '' Telefon rootlanmış garanti dışı '' diyemez çünkü bu donanımsal hata.