Nereden Nereye.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Nereden Nereye.
2005;
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokiadan-yeni-incilere60-e61-ve-e70-yeni-e-serisi-14759.html#post192191

2012;
http://www.maxicep.com/android-genel-destek/htc-one-serisi-gelecek-haftaavrupada-piyasaya-cikiyor-623571.html

14mm telefon en nazik telefondu suan 9mmden kalin telefon çağ disi oluyor :)

wifi olan telefon sayiliydi ve dudak ucuklatici ozellikti suan wifi yoksa telsiz muamelesi goruyor :)

100mb hafiza akil almaz bir boyuttu simdi 16 gb assasi kurtarmiyor :)

stereo mp3 calma bulunmaz özellikken suan beats dolby eklentileri bile az geliyor :)

dokunmatik konusuna hic girmiycem zaten :)

ozaman yazilimli telefona hayalmi diyelim :) simdi en guncel yazilim olucak islemcide en az cift cekirdekli olucak :)

o zaman kamera 1.3 se en iyi kamera bizdeydi :) simdi 30fps hd kamera olmasi sart :)

Matador03

Matador03

Üye
Bir sen acmamistin buraya gereksiz konu.

Matador03

Matador03

Üye
Tahrik oluyorsan senin sorunun , gidip gereksizlere acsaydin .

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Tahrik oluyorsan senin sorunun , gidip gereksizlere acsaydin .

suan kufur ettirmeye calisiyosun senin yalanlarini ortaya cikaranlara sen gicik oluyosun ve simdide bu konuyu kapattirmaya calismak icin geldin bunu iyi biliyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
eee sonuçta teknoloji gelişiyor illa ki değişecek her şey yarın çok daha iyisi çıkacak ;)

Matador03

Matador03

Üye
suan kufur ettirmeye calisiyosun senin yalanlarini ortaya cikaranlara sen gicik oluyosun ve simdide bu konuyu kapattirmaya calismak icin geldin bunu iyi biliyorum

Ne diyosun sen ya :ehe ne yalanindan bahsediyosun kardesim sen !? Yediremiyorsan ceker gidersin bu kadar basit ;) tutturmussun bi yalan soyle diyorum onu da diyemiyorsun ;)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Cep Telefonları Genel: Cep Telefonları ve mobil cihazlar hakkında genel konuşmalar, karşılaştırmalar, anketler, yenilikler

Konunun tartışılmasında bir sorun yok. Saygı çerçevesini zorlamadan devam edelim lütfen.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Cep Telefonları Genel: Cep Telefonları ve mobil cihazlar hakkında genel konuşmalar, karşılaştırmalar, anketler, yenilikler

Konunun tartışılmasında bir sorun yok. Saygı çerçevesini zorlamadan devam edelim lütfen.

elinize saglik

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Konuya gereksiz yazmak da bi o kadar gereksiz. İşinize yaramayan konuları yorumlamayınız.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Beni de bi sen anlıyosun be abi.

Uruloki

Uruloki

Üye
@ottomantiger abi şimdi bu yazdığımda gereksiz olucak biliyorum hatta silsinler sen okuduktan sonra abi o alttaki panda çok komik ya gerçi editlemişler ama çok iyi olmuş o hali ya

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
@ottomantiger abi şimdi bu yazdığımda gereksiz olucak biliyorum hatta silsinler sen okuduktan sonra abi o alttaki panda çok komik ya gerçi editlemişler ama çok iyi olmuş o hali ya
Teşekkürler Hasan kardeşim...:ehe

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Teknoloji çok nankör aynı zamanda.

• Beğen
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
yarin bi haber cikar 2ghz islemci diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt