Telefon Tavsiyesi doğru yermi bilmiyorum ama Samsung G. S2 mi Nokia Lumia 800 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye
Lumia günlük ihtiyaçları karşılamak için çok daha uygun. Daha hızlı, daha eğlenceli, ve daha kaliteli uygulamaları bulunuyor. Uygulama sayısı 6 ayda iki katına çıktı, asıl şimdi devamı da geliyor. Yani uygulama konusunda sıkıntın olmaz. Windows Phone 7.8 güncellemesi ile Türkçe ve Türkiye seçenekleri de geldi. Telefon hızlıydı, şimdi çok daha hızlı oldu.

Androidi ise telefonu çok fazla karıştırmayı seversen almalısın.

klongs

klongs

Üye
bence galaxy s2 cunku lumia 800 de on kamera yok ve gyroscope yok modern combat 3 nova 3 gibi oyunlardan zevk alamazsin

• Beğen
Tepkiler: lecce
lecce

lecce

Üye
    Konu Sahibi
Tşekkürler arkadaşlar Samsung GlaxyS2 almaya krar verdim

- - - Eklendi - - -

Bence Galaxy SII. Nedenlerini yazmak gerekirse:
Super Amoled Plus ekranıyla harika görüntü sunar. 8 mp kamerası ile 1080p video çekimi haliyle 1080p HD videoları da oynatabilme kapasitesi var. Çift Çekirdek 1.2 ghz işlemci ve Mali 400MP gibi çok sağlam bir gpusu olduğundan bahsetmeme gerek yok sanırım. Lumia 800 ya da 900 farketmez WP8 güncellemesi alamayacaklar WP7.8 güncellemesi alabileceklermiş. Ancak Galaxy SII Android 4.0.X güncellemesini almaktadır. Android 4.0 arayüzü gerçekten güzel bir arayüzdür. SGSII modelinin ön kamerası da 2 mp gibi çok iyi bir değerde usb on the go ile taşıyıcı bellek mouse klavye bağlanabilir. İnternet deneyimi zaten flash player ile baya iyi. Lumia-800 tasarımı iyidir hoştur da parasını Galaxy S2'ye kıyasla haketmez bana göre.

Bu sanırım herşeye yetti :)

sami41

Üye
artık nokiayı sevmiyorum en kısa zamanda galaxy s 3 alıcam lumia 800 900 hepsi hikaye nokia artık OUT

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
artık nokiayı sevmiyorum en kısa zamanda galaxy s 3 alıcam lumia 800 900 hepsi hikaye nokia artık OUT

Tamam sana Galaxy SIII'ün ile başarılar ama konuyla ne alakası var ?

61semih

61semih

Üye
gs2

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Galaxy SII.

Benim gibiler için Lumia almak şu an erken

sami41

Üye

Tamam sana Galaxy SIII'ün ile başarılar ama konuyla ne alakası var ?

bazıları lumia falan demiş ben de onlar başarılı olamıcak dedim ve gs3 alıcam diye ekledim, bu kadar bağıntıyı kuramıyo musun kafanda ?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
bazıları lumia falan demiş ben de onlar başarılı olamıcak dedim ve gs3 alıcam diye ekledim, bu kadar bağıntıyı kuramıyo musun kafanda ?

Kurdum ama bu kanıya nerden vardın.Lumia 900-800'ü nasıl başarısız kıldın anlamadım.Daha önce kullandın mı ?

sami41

Üye

Kurdum ama bu kanıya nerden vardın.Lumia 900-800'ü nasıl başarısız kıldın anlamadım.Daha önce kullandın mı ?

kullanmadım ama özellikleri ortada, en basitinden flash desteği bile yok. Ayrıca o özellikte telefona tahmin olarak 1500 tl vermek yazık olur.. Ben nokia taraftarıyken nokiaya karşı duruma geldim. Doğru düzgün güncelleme yapmıyolar, yaptıkları da hep hatalı, doğru düzgün oyun yok, programlar çok kısıtlı.. Belki lumia bunları kırar ama ben sanmıyorum, nokia piyasayı samsung, htc ve sony'e kaptırdı burası açık

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
kullanmadım ama özellikleri ortada, en basitinden flash desteği bile yok. Ayrıca o özellikte telefona tahmin olarak 1500 tl vermek yazık olur.. Ben nokia taraftarıyken nokiaya karşı duruma geldim. Doğru düzgün güncelleme yapmıyolar, yaptıkları da hep hatalı, doğru düzgün oyun yok, programlar çok kısıtlı.. Belki lumia bunları kırar ama ben sanmıyorum, nokia piyasayı samsung, htc ve sony'e kaptırdı burası açık

Flash olmadığı zaman başarısız mı oluyor...Flash player WP8 ile gelecek bu arada Lumia'lara gelirmi orası belirsiz tabi.1500 TL gayet rahat verilebilir.Bir GSII'ye tercih edilebilir tabi sana uygun değildir o ayrı.Hatalı güncelleme, doğru düzgün oyun olmaması, kısıtlı programlar Symbian'daki sorunlar fakat Lumia'lar Windows Phone işletim sistemine sahipler.Piyasayı Samsung, HTC, Apple'a kaptırdı burada Sony malesef yok.Sony'nin telefon piyasasındaki ömrü çok fazla değil bence.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca Wp8 zamanında resmi olarak Flash player olacakken Android telefonlarda flash player için ekstra uğraşma gerekecek.Uğraşılsa bile yeni sürümler güncellenmeyeceğinden flash player sürümü eskimeye başlayacak.

deserter.06

deserter.06

Üye
galaxi 2 lumia 800 ün fiyatından 3te 1 daha pahalı olaya fiyat+performans+ihtiyaca göre kullanım açısından
bakmıyor kimse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt