Telefon Tavsiyesi doğru yermi bilmiyorum ama Samsung G. S2 mi Nokia Lumia 800 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lecce

lecce

Üye
    Konu Sahibi
doğru yermi bilmiyorum ama Samsung G. S2 mi Nokia Lumia 800 mü?
evet arladaşlar 20 güne kadar telefon alıcam görüşlerinizi alabilirmiyim ?

avcitalip

avcitalip

Üye
tabiki Galaxy SII,bence kıyaslaman bile doğru değil...

amcalu1

amcalu1

Üye
Galaxy s2 bence

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S2. Konu cep telefonları genel bölümüne açılsaymış daha iyi olurdu :)

lecce

lecce

Üye
    Konu Sahibi
özür dilerim o bölümü bulamadım android diye s2 de ondan geldim buraya kusura bakmayın ve s2 nasıl sağlam mı kasa olarak?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
evet arladaşlar 20 güne kadar telefon alıcam görüşlerinizi alabilirmiyim ?

Konunun olması gereken bölüm Cep Telefonları Genel olmalıydı neyse soruna cevap vereyim.Her iki telefonun'un da işletim sistemlerinden dolayı birbirlerine karşı avantajları bulunuyor.Sosyal Ağlar ve İnternet konusunda Lumia'lar gibisini bulamayacakken oyun, uygulama, kişiselleştirebilirlik ve Wp'ye oranla daha fazla özgürlük için Galaxy SII daha uygun bir tercih.1-2 ayki düşüncelerim ve telefon kullanışım, isteklerim Galaxy SII'yi daha uygun kılarken şuanki telefon kullanımım için Lumia'lar daha uygun.Lumia'lar oyun konusunda çok da kötü değil çok hızlı gelişiyor ama şuan bir Google Play değil Windows'un marketi.Bu yüzden hangisi daha iyisi sorusunu sormak yerine telefonu ne amaçla kullanacağını belirtip hangisinin sana uygun olacağını bulman daha doğru olacaktır.

- - - Eklendi - - -

özür dilerim o bölümü bulamadım android diye s2 de ondan geldim buraya kusura bakmayın ve s2 nasıl sağlam mı kasa olarak?

SII'in kasası sağlam bugüne kadar sorun yaşayan sağlamlık konusunda en fazla 2-3 kişi görmüşümdür.Eğer Lumia 800 ile karşılaştırırsan 800 daha sağlam tabi.Birde Galaxy SII'nin rakibi bana göre Lumia 800 değil 900 olmalı.

lecce

lecce

Üye
    Konu Sahibi

Konunun olması gereken bölüm Cep Telefonları Genel olmalıydı neyse soruna cevap vereyim.Her iki telefonun'un da işletim sistemlerinden dolayı birbirlerine karşı avantajları bulunuyor.Sosyal Ağlar ve İnternet konusunda Lumia'lar gibisini bulamayacakken oyun, uygulama, kişiselleştirebilirlik ve Wp'ye oranla daha fazla özgürlük için Galaxy SII daha uygun bir tercih.1-2 ayki düşüncelerim ve telefon kullanışım, isteklerim Galaxy SII'yi daha uygun kılarken şuanki telefon kullanımım için Lumia'lar daha uygun.Lumia'lar oyun konusunda çok da kötü değil çok hızlı gelişiyor ama şuan bir Google Play değil Windows'un marketi.Bu yüzden hangisi daha iyisi sorusunu sormak yerine telefonu ne amaçla kullanacağını belirtip hangisinin sana uygun olacağını bulman daha doğru olacaktır.

- - - Eklendi - - -

SII'in kasası sağlam bugüne kadar sorun yaşayan sağlamlık konusunda en fazla 2-3 kişi görmüşümdür.Eğer Lumia 800 ile karşılaştırırsan 800 daha sağlam tabi.Birde Galaxy SII'nin rakibi bana göre Lumia 800 değil 900 olmalı.

Bilgilendirme için teşekkür ederim yüzbaşı ben oyun uygulama tarzında fotoğraf olsun videolar olsun bu türşeyler için kullanıcam telefonun hızları kıyaslaması nasıl peki ? hangisi daha hızlı ?

- - - Eklendi - - -

900 ü pek beğenmedim baktım biraz büyük

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bilgilendirme için teşekkür ederim yüzbaşı ben oyun uygulama tarzında fotoğraf olsun videolar olsun bu türşeyler için kullanıcam telefonun hızları kıyaslaması nasıl peki ? hangisi daha hızlı ?

- - - Eklendi - - -

900 ü pek beğenmedim baktım

Neyini beğenmedin 900'ün tasarımı 800 ile aynı sadece daha gelişmişi :ehe

Lumia'larda SII'ye göre şuanlık daha az oyun var ama gerekli uygulamaların %99'u mevcut diyebilirim sadece çeşitliliği daha az.Akıcılığa bakarsak Lumia 800-900 daha akıcı telefonlar bana göre.Fotoğraf performansı Carl Zeiss lensi ile Nokia'nın daha başarılı.Ayrıca sosyal ağlar konusunda dünyanın en başarılı telefonları Lumia 800-900.Ama oyun konusunda Galaxy SII çok çok daha iyi.Daha bütün oyunlar Wp'ye gelmedi ama çok hızlı gelişiyor marketi onu da belirteyim.Günlük 300'e yakın uygulama geliyor.

lecce

lecce

Üye
    Konu Sahibi
900 ün kasası biraz daha büyük değilmi ? ve hmm peki teşekkürler bu söylediklerini göz önünde bulundurucam

larten123

larten123

Üye
lumia ile adam çivi çakıyor yetmiyormuş gibi ekranının üstüne çivi koyup çekiçle çakıyor ufak bir çizik bile olmuyor sonra biri arıyo hıcbısey olmamıs gıbı konusyor youtubeda vardı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia900 ile sgs2 ayni buyuklukte. Telefon secimi konusuna gelince en azindan bu ay sonuna kadar beklemeni tavsiye ederim.

- - - Eklendi - - -

lumia ile adam çivi çakıyor yetmiyormuş gibi ekranının üstüne çivi koyup çekiçle çakıyor ufak bir çizik bile olmuyor sonra biri arıyo hıcbısey olmamıs gıbı konusyor youtubeda vardı

o birisi stephan elop'tu:)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Hurafe diyorum adobe premiere diyorum ve gdiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bu ay icinde lumia800 Turkiye satişlari başliyacak ayrica 20-22haziran arasinda wp8 tanitilacak ve lumialar buyuk ihtimalle bu guncellemeyi alicak. Hem bu sure zarfinda lumia800 fiyati belli olucagi icin en azindan saglikli bir karsilaştirma yapabilirsin.

lecce

lecce

Üye
    Konu Sahibi
peki kardeşim s2 fiyatına denk gelen başka telefonlar varmı ?

15097

15097

Üye
Samsung Galaxy SII

soyluozcan

Üye
Lumia hakkında bilgi veren değerli abimiz çok güzel açıklamış her şeyi. Peki ya S2 diyen arkadaşlar neden bilgi vermiyor? Neye göre S2 daha iyi yani onu daha iyi kılan şeyler hakkında bilgi vermeyipte sadece -tabiki S2- demekteki mantık nedir anlayamadım. Bana soracak olursanız tasarımı,metro arayüzü ve samsungdan aşağı kalır özelliği olmadığı için nokia diyorum. Uygulama konusunda her türlü eksiğini karşılayacaktır diye düşünüyorum. Sıkıcı android arayüzündense yepyeni ve hepsinden farklı metro arayüzü için nokia alınmaya değer. Benim görüşüm.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bence Galaxy SII. Nedenlerini yazmak gerekirse:
Super Amoled Plus ekranıyla harika görüntü sunar. 8 mp kamerası ile 1080p video çekimi haliyle 1080p HD videoları da oynatabilme kapasitesi var. Çift Çekirdek 1.2 ghz işlemci ve Mali 400MP gibi çok sağlam bir gpusu olduğundan bahsetmeme gerek yok sanırım. Lumia 800 ya da 900 farketmez WP8 güncellemesi alamayacaklar WP7.8 güncellemesi alabileceklermiş. Ancak Galaxy SII Android 4.0.X güncellemesini almaktadır. Android 4.0 arayüzü gerçekten güzel bir arayüzdür. SGSII modelinin ön kamerası da 2 mp gibi çok iyi bir değerde usb on the go ile taşıyıcı bellek mouse klavye bağlanabilir. İnternet deneyimi zaten flash player ile baya iyi. Lumia-800 tasarımı iyidir hoştur da parasını Galaxy S2'ye kıyasla haketmez bana göre.

• Beğen
Tepkiler: lecce ve avcitalip
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oncelikle super amoled ekran iyi goruntu verir ama clearblack kadar degil sokakta guneşe denk gelmemek icin elinizle ekrani kapatma ihtiyaci duyarsiniz. Ayrica wp7.8 guncellemesi wp8in bircok yeniligini mevcut cihazlara getiriyor. sgs2nin aldigi ics'den de bir cok kişinin şikayet ettigini gorduk burada.Ayrica lumia800 de plash player olmasa da internet performansi iyidir ve alacagi wp7.8 ile gelicek olan ie10tarayicisi mevcut tarayicidan iki üc kat hizli bir performans vericek. Ama kişiselleştirme ve oyun icin hazir olan sgs2 daha mantikli cunku lumialarda oyun icin biraz daha beklemek gerekicek.

serinaga

serinaga

Üye
Bence Lumia ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt