QUAKE 1: 5800 ve N97 Tüm Dosyalar Tek Bir Yerde.

Sponsorlu Bağlantılar

bitman97

Üye
Bilemiyorum elımde sadece 5800 var.
Kardeş bendede 5800 var ama İD1 klasörünü bulamadım sanırım quake.rar da fakat x-plore ile onu açmaya çalışınca x plore kendini kapatıyo bişeyler yapabilir misin?

kahraman154

Üye
bende bulammamıştım. Ama ben kendi bulduğum rusca siteden indirdim oyunu içinden ID Dosyası çıktı link veriyorum.:

----------Eklendi @ 11:11:28 ---------- Yazıldı @ 11:08:00 ----------

bitman97

Üye
bende bulammamıştım. Ama ben kendi bulduğum rusca siteden indirdim oyunu içinden ID Dosyası çıktı link veriyorum.:

----------Eklendi @ 11:11:28 ---------- Yazıldı @ 11:08:00 ----------

kardeş ben burda +18 yerlere girdim yanlışlıkla :D

kahraman154

Üye
.d Bende en başta öyleydim. Şimdi rusca yı azda olsa anladm oyunlar, temalar, android v.s herşey var. Birazdan konu isteği göndercem yöneticiye linkler var prince of persia hd tek linki flan var öğrenince inanılmaz faydası oluyo. İndirdiysen sorun yok

bitman97

Üye
.d Bende en başta öyleydim. Şimdi rusca yı azda olsa anladm oyunlar, temalar, android v.s herşey var. Birazdan konu isteği göndercem yöneticiye linkler var prince of persia hd tek linki flan var öğrenince inanılmaz faydası oluyo. İndirdiysen sorun yok
yok kardeş indiremedım bi fotosunu falan koysan fena olmaz :)

kahraman154

Üye
linke tıklayınca ne oluyo

----------Eklendi @ 13:12:19 ---------- Yazıldı @ 13:07:05 ----------

bu linki en alta in orda sayılar ve dosyo türleri var. EN ALTTA 23430 sayısının yanındaki zip e tıkla kesin iner k.g

----------Eklendi @ 13:12:55 ---------- Yazıldı @ 13:12:19 ----------

----------Eklendi @ 13:18:38 ---------- Yazıldı @ 13:12:55 ----------

yada daha kolayı en başta verdiğim linki yanlış vermìşim:

leonardo08

leonardo08

Üye
paylaşım için teşekkürler ama bir sorunum var uygulama açılmıyor nekadar bassamda hiçbirşey gelmiyor yardım edin lütfen :S

kahraman154

Üye
virtual keyboard ı arkadaşın dediği gibi yap. Teline göre olanı seç keymaplerden sorun olmaz

lightit

Üye
bilgi vermemissin..oyun cok karmasik acamadim bile bence guzel konu deil ama yinede emegine saglık

kahraman154

Üye
konuyu ben açmadım. Bu oyun counter in s60v5 hali gibi bundan iyisi yok galiba. Bunu 2. Si çıktı indirdim ve açtm. Ama oyun yatay ve denize girince atıyo diye oynamıym. 1. Sine gelince amaç oyunu bitirmek. Serious Sam gibi aralarda silah veriyo.. En başta oyunu açtığında oyunu simgesi geliyo enter tuşuna bas (hızlı bi şekilde +/- ikisinede bas. Önce + tuşuna bas.) bu enter tuşu demek. Sonra ana menu gelir yine aynı işlemi yap. Start game de. Bence options a gir ve controls bölümünden sağ-sol=kırmızı-yeşil yap daha kolay olur. +tuşunu ileri - tuşunu geri yap. Bunu kendim yapmayı öğrendim. Sende yapabilirsin. Oyun silindiği için gerisini hatırlamıyorum

beatboxqwe

Üye
ya lighit bence diğer quake konularından çok daha güzel biraz uğraşsan kurarsın.

beatboxqwe

Üye
Kardeşim silah değiştirmeyi tuş kilidine alsan ben bayağı bi ilerledim ilerde lazım oluyo.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
linkler kırık

arsenaygun

arsenaygun

Üye
teşekkürler eski günlerime döndüm :)

arsenaygun

arsenaygun

Üye
kardeşim aslında sola dönme hareketi için ses açma tuşunu kullansan daha kolay olabilir o tuşuda power tuşuna. Kendim yapamadım yardım edersen sevinirim :)

sertacusta

sertacusta

Üye
teşekürler

Üst Alt