Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oncedende cok kullandım vk yi ama tuslarla ilk kullanisimbu arada java oyunlarda da ise yario ama edit lazim.mesela asphalt6 da power tusuyla sola gidio araba
Silah değiştirmeyi oyundaki ayarlardan istediğin bir tuşa koyabilirsin zıplamayı da aynı şekilde ben ses kısma tuşuna silah değiştirmeyi koydum zıplamam gereken yer olunca zıplamayı ses kımsmaya alıyorum
Tuş senkronizasyonu değiştirme imkanımız var mı? Örn; sağa sola dönüşü + , -'ye almayı. Zıplama ve seçimi (enter'ı) Power tuşuna almayı. Kamera tuşuna yarım basarak Ateş etmeyi daha cazip görüyorum eğer tuş senkranizasyonunu değiştirme gibi bir imkan varsa oynayabileceğim en uygun biçime getirmek istiyorum kendime göre ama gerçekten güzel oyun güzel paylaşım tekrar Teşekkür Ederim...
kendi anlatımım üstelik bonus olarak seslerikapatmayıda anlattım
- - - Eklendi - - -
buarada bazenyukarı asagı bakmada sorun oluyor oldugunda oyundan options a gırın ordan controls ordanda keyboard look a gelın entere basın menü tusunabasın sorun duzelır
kendi anlatımım üstelik bonus olarak seslerikapatmayıda anlattım
- - - Eklendi - - -
buarada bazenyukarı asagı bakmada sorun oluyor oldugunda oyundan options a gırın ordan controls ordanda keyboard look a gelın entere basın menü tusunabasın sorun duzelır