QUAKE 1: 5800 ve N97 Tüm Dosyalar Tek Bir Yerde.

Sponsorlu Bağlantılar

AnKaRaLi dıablo

AnKaRaLi dıablo

Üye
Haklısin pc deki gibi ama quake2 rahmetli olmus saglam link bulda oynayak topram:D

beatboxqwe

Üye

Quake_2_5800.htm buyur bakalım.

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

AnKaRaLi dıablo

AnKaRaLi dıablo

Üye
bu arada klavye acıkken her yerde calismasi tuhaf oluo:Dmesela forumdayken yesil tusla sayfa asagi kayıyo kırmizi tuslada yukari:D

beatboxqwe

Üye
Virtual key zaten telefonu da kontrol ediyor zaten sadece oyunu değil bazı oyunlarda da çalışıyo.

AnKaRaLi dıablo

AnKaRaLi dıablo

Üye
Virtual key zaten telefonu da kontrol ediyor zaten sadece oyunu değil bazı oyunlarda da çalışıyo.

Oncedende cok kullandım vk yi ama tuslarla ilk kullanisim:)bu arada java oyunlarda da ise yario ama edit lazim.mesela asphalt6 da power tusuyla sola gidio araba:)

pslck_41

pslck_41

Üye
:tşk:

necrokub1

necrokub1

Üye
silah değiştirmeyle ileri zıplama bir olsaydı...

beatboxqwe

Üye
silah değiştirmeyle ileri zıplama bir olsaydı...

Silah değiştirmeyi oyundaki ayarlardan istediğin bir tuşa koyabilirsin zıplamayı da aynı şekilde ben ses kısma tuşuna silah değiştirmeyi koydum zıplamam gereken yer olunca zıplamayı ses kımsmaya alıyorum

beatboxqwe

Üye
Oyun bitmek üzere

volkan1196

Üye
Tuş senkronizasyonu değiştirme imkanımız var mı? Örn; sağa sola dönüşü + , -'ye almayı. Zıplama ve seçimi (enter'ı) Power tuşuna almayı. Kamera tuşuna yarım basarak Ateş etmeyi daha cazip görüyorum eğer tuş senkranizasyonunu değiştirme gibi bir imkan varsa oynayabileceğim en uygun biçime getirmek istiyorum kendime göre ama gerçekten güzel oyun güzel paylaşım tekrar Teşekkür Ederim...

Oyun içerisinde vol +/- tuslerı bırbırıne bagımlı haraket edıyor malesef
bence hıcbır sey ımkansız degldır:D

kendi anlatımım üstelik bonus olarak seslerikapatmayıda anlattım:D:D:oke:

- - - Eklendi - - -

buarada bazenyukarı asagı bakmada sorun oluyor oldugunda oyundan options a gırın ordan controls ordanda keyboard look a gelın entere basın menü tusunabasın sorun duzelır

- - - Eklendi - - -

1 teşekkürü fazla görmezsınız dımı?

beatboxqwe

Üye
bence hıcbır sey ımkansız degldır:D

kendi anlatımım üstelik bonus olarak seslerikapatmayıda anlattım:D:D:oke:

- - - Eklendi - - -

buarada bazenyukarı asagı bakmada sorun oluyor oldugunda oyundan options a gırın ordan controls ordanda keyboard look a gelın entere basın menü tusunabasın sorun duzelır

- - - Eklendi - - -

1 teşekkürü fazla görmezsınız dımı?

Yukarı bakmak için ses açma tuşuna basılı tut ve ilerş tuşuna bas aşağı bakarken de aynısın yap

LimePie

LimePie

Üye
oyun gerçekten güzel sağol

Üst Alt