Navitel 5.5.0.182 Son Versiyonu Ve 26/06/2012 Tarihli Yeni Turkiye Haritasi

Sponsorlu Bağlantılar

uscelena

uscelena

Üye
    Konu Sahibi

Navitelin 5.5.0.182 surumunde tamamiyle yenilenmis bir ara yuz ile karsilasacaksiniz, ana ekran da mesajlasma olanagini sunuyor Kordinat olarak nerede oldugunuzu veya arkadasinizin nerede oldunu size measajlasma yolu ile yon bulmayi kolaylastiriyor. Artik bu yeni surum itibariyle Navitel haritalara uptade yapma olanagi sunuyor ama bu tabiki lisans almis veya alirsaniz gecerli. harita uzerinde ki ayrintilara cok daha fazla ayrinti eklenmis durumda ve eski versiyonda oldugu gibi on-line trafik ve hava durumu nu bildiriyor!!!

YUKLENISI:

Telefonunuzda ki eski surumu tamamiyle kaldirin ve daha sonra navitel.apk dosyasini telefonunuzun hafiza kartina kopyalayin. programi telefonunuza yukledik den sonra telefonunuzda NavitelContent isimli bir klosor olusucak bu klosorun icinde ki map adli dosyanin icine indirmis oldugunuz Turkiye haritasini kopyalayin ve daha sonra voices adli dosyayi da maxicep.rar`dan cikarmis oldugunuz voices dosyasi ile degistiriniz!! Hepsi bukadar!!!!

Navitel 5.5.0.182.apk

26/06/2012 Turkiye Haritasi

Almanya 11.09.2011 Tarihli

NOT: Almanya Haritasini Navitel otomatik olarak gormeyebilir ve eger gormezse, menu/ayarlar kismindan harita ekle secenegi altinda haritalai tanitabilirsin !!!!

Rusya 26/06/2012 Tarihli

• Beğen
Tepkiler: nopapeny, hgaziyilmaz, YAS.SIN ve 11 diğerleri

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Teşekkürler :oke:

bboybocuk

Üye
sağol kardeş indirip denicem inşallah

bboybocuk

Üye
Kardeş yükledim süper bi program görselliği çok iyi. teşekkürler. tavsiye ederim herkese

patrol76

Üye
Eline sağlık s3'de mükemmel çalıştı. Harita biraz eski ama olsun idare eder.

nava

Üye
hemen deniyorum

- - - Eklendi - - -

üstadım çok tşk ediyorum 2 gundur baya bi ucretsiz navigasyon denedim en iyisi sizin paylaştıgınız.

samsung galaxy s i9000 tel.numa yukledim sorunsuz çalıştı.programı çok beğendim. rota belirlerken dikkatimi çekti araç yogunluguna gore yeni rotalar belirleyebiliyor(tercih etmeniz durumunda) uzun mesafelerde bunun artısını eksisini deneyerek anlıcam artık. 5 dk da bir yoldaki araç yogunlugunu guncelleme ozelliği var.. igo daki rota ayarlarında ekonomik yol hızlı yol kısa yol seçeneklerini navitele entegre edebilseydik tadından yenmezdi.tekrar tşk ederim paylaşımınız çok güzel.

epts

epts

Üye
kardeş çok teşekkür ederim. kapalı ortamda bile harika sonuç veriyor ve çok hızlı.herkese tavsiye ederim

uscelena

uscelena

Üye
    Konu Sahibi
hemen deniyorum

- - - Eklendi - - -

üstadım çok tşk ediyorum 2 gundur baya bi ucretsiz navigasyon denedim en iyisi sizin paylaştıgınız.

samsung galaxy s i9000 tel.numa yukledim sorunsuz çalıştı.programı çok beğendim. rota belirlerken dikkatimi çekti araç yogunluguna gore yeni rotalar belirleyebiliyor(tercih etmeniz durumunda) uzun mesafelerde bunun artısını eksisini deneyerek anlıcam artık. 5 dk da bir yoldaki araç yogunlugunu guncelleme ozelliği var.. igo daki rota ayarlarında ekonomik yol hızlı yol kısa yol seçeneklerini navitele entegre edebilseydik tadından yenmezdi.tekrar tşk ederim paylaşımınız çok güzel.

Arkadasim menu/ayarlar/navigasyon/rota secenegi altinda iki secenek var. hizli/Ana yollar veya Kestirme/Ara Yollar igo ile ayni ayarlar sanirim. !!!

engart

engart

Üye
Daha yeni harita mevcut.

uscelena

uscelena

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Navitelin yeni versiyonu cikti, Navitel 5.5.0.182 ve yeni 26/06/2012 tarihli yeni Turkiye haritasi mevcut, yeni turkiye haritasi sadece Navitel 5.5.0.182 versiyonunda calisiyor eski versiyonlarda calismiyor!!!

Simdi upload ediyorum ve bir aksilik cikmazsa, bu gece part`lari ekliyecegim

cemilk

Üye
Arkadaslar Navitelin yeni versiyonu cikti, Navitel 5.5.0.182 ve yeni 26/06/2012 tarihli yeni Turkiye haritasi mevcut, yeni turkiye haritasi sadece Navitel 5.5.0.182 versiyonunda calisiyor eski versiyonlarda calismiyor!!!

Simdi upload ediyorum ve bir aksilik cikmazsa, bu gece part`lari ekliyecegim

Dört gözle bekliyoruz ;)

avantis

avantis

Üye
Başka bir siteye eklemisler .

• Beğen
Tepkiler: usta2525
uscelena

uscelena

Üye
    Konu Sahibi
Başka bir siteye eklemisler .

Ben yeni konuyu actim ve partlari ekledim fakat henuz medarator arkadasimiz onaylamasi gerek!

!!!Neyse ben yeni versiyornu ve haritayi bu konu basligi altinda ekledim, indireceklere simdi den hayirli ve ugurlu olsun!!!

• Beğen
Tepkiler: usta2525 ve AlpReis
avantis

avantis

Üye
Kusura bakmayın.

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Cok hosuma gitti cok

LO®D

LO®D

Üye
Teşekürler paylaşımın için indiriyorum şimdi,kullanıp tekrardan yorum yapıcam. Ayrıca alttaki eski sürüme ait linkleri de kaldırırsan indirecek olanların kafası karışmamış olur diye düşünyorum.

uscelena

uscelena

Üye
    Konu Sahibi
Teşekürler paylaşımın için indiriyorum şimdi,kullanıp tekrardan yorum yapıcam. Ayrıca alttaki eski sürüme ait linkleri de kaldırırsan indirecek olanların kafası karışmamış olur diye düşünyorum.

Tesekkur ederim arkadasim uyarin icin.

Ben bugun kulanma firsetina eristim, gayet guzel ve basarili buldum ozellikle cok hizli yeni rota cizmesini, ve tek eksi yonu ise adres aramada turkce klavye destegi yok, sebebide malum ucretsiz olmasi.

LO®D

LO®D

Üye
şimdi deneme imkanım oldu kurdum birde gezinti yaptım.. Dediğin gibi rota olayı çok iyi menüsü felan harita detayları trafik bilgisi güzel ama bence tek eksi yönü ve çok zorlandığım yönü adres arama yönü.. ndrive bu konuda çok iyi detaylı arayabiliyorsunuz ama bunda eziyete dönmüş hatta ben istediğim yeri adres girerek detaylı bulamıyorum..

avantis

avantis

Üye
Dediğiniz gibi adres bulmak tam bir işkence

uscelena

uscelena

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye için evet adres bulmak çok zor. Lakin ben rusya da yaşıyorum ve bu sistem üzerinde adres bulmak çok kolay, sanırım adres bulma sistemini Rusya yi düşünerek yapmışlar. Burda şehri seçtik den sonra otomatik olarak bütün sokakları ve sonra kapı numaralarini veriyor. Ama Türkiye için aynı şey geçerli değil!

Üst Alt